maandag 25 oktober 2021

Poolse dokter beweert dat hij een LEVENSVORM vond in de Pfizer comirnaty shot

 HAF14 Oktober 2021

Er is onder de microscoop nog een vreemde levensvorm van het COVID-vaccin ontdekt, deze keer gemaakt van aluminium en koolstof. De ontdekking werd gedaan door een Poolse arts met de naam Dr. Franc Zalewski.

Er is onder de microscoop nog een vreemde levensvorm van het COVID-vaccin ontdekt. 

Het is nog een ander wezen met tentakels - en een op aluminium gebaseerde levensvorm.

 

In zijn videopresentatie noemt hij het 'het ding'. Hij vond het in het vaccin van Pfizer Comirnaty , in 1 van de 3 injectieflacons die hij bestudeerde. De ontdekking van Dr. Zalewski komt bovenop het onderzoek van vele andere onafhankelijke artsen, wetenschappers en onderzoekers ( Dr. Robert Young , Dr. Carrie Madej , Dr. Zandre Botha en Dr. John B. ) die ook ontdekten dat het COVID-vaccin alle soorten twijfelachtige en ronduit gruwelijke inhoud - grafeen, nanometalen, PEG, parasieten, zelfrijdende wezens met tentakels, synthetische vezels en synthetische zelfassemblerende cirkelvormige structuren.

Levensvorm van COVID-vaccin: "Het Ding" van aluminium, broom en koolstof

Dus wat is dit voor ding? Net zoals Madej onder de microscoop vond, is het een soort synthetisch wezen met tentakels. Zalewski vergelijkt het met iets uit een sciencefictionfilm, waaronder The Matrix , dat een entiteit bevatte die 'vliegt, tentakels heeft en zich aan andere dingen hecht'.

In dit geval mat Zalewski zorgvuldig "het ding" en ontdekte de verhouding van zijn hoofd tot zijn benen (een hoofd van 20 micron/micrometer tot benen van 2,5 millimeter, wat gelijk is aan een verhouding van 1:125).

Hij gelooft dat "het ding" zal groeien en zich zal ontwikkelen in de lichamen van mensen, en zegt:

“Het lijkt een hoofd en 3 poten te hebben … Het is niet gemaakt om gewoon te zitten en niets te doen … Dit is een levensvorm … Het groeide/ontwikkelde zich in 4 dagen … Is dit een plant? Stof? 'Een wezen' gegeven aan mensen in eieren in een vruchtbare/geschikte omgeving. Ergens in de buurt zou er een soort signaal kunnen zijn waardoor dat wezen ging leven. Net zoals dennenappelzaden niet groeien tenzij ze zich in een geschikte omgeving op vruchtbare grond bevinden, lijkt hetzelfde "dat ding" niet te bewegen. Het is misschien slapend/slapend … ik hoop dat het niet wordt geactiveerd.”

Zalewski wijst er ook op dat hij meer dan alleen deze wezens heeft gezien, en laat alle beweringen rusten dat dit slechts toeval was.

Inderdaad, met alle ontdekkingen die nu zijn gedaan, boordevol microscopische beelden, zou iemand die volledig naar het bewijsmateriaal heeft gekeken, nog steeds kunnen geloven dat dit een gigantisch toeval is in plaats van de koud berekende transhumanistische agenda?

Zalewski suggereert dat grafeen in het vaccin werkt als een soort voedsel of katalysator voor "het ding" omdat het vaccin de eieren van "het ding" bevat die lijken uit te komen in de aanwezigheid van grafeen.

Een andere Video claimt realtime zelfassemblerend grafeen te tonen in Pfizer-vaccin

Onafhankelijke analyse van de COVID-vax gaat wereldwijd door. Over Pfizer en grafeen gesproken, er circuleert nog een video (met Duitse ondertiteling) die beweert de inhoud van de Pfizer-vax onder een microscoop te laten zien. De video begint met veel kleine witte stippen of punten, en ook enkele zwarte. Naarmate het vordert, kun je zien dat de punten langzaam verbinding maken om lijnen te maken, wat een belangrijk thema van de synthetische levensvormen in de COVID-niet-vaccins versterkt: zelfassemblage .

De COVID Vax is een instrument van bioterrorisme en transhumanisme

NWO- propaganda ( New World Order ) promoot het idee dat je bang moet zijn voor een nieuwe dreiging van bioterrorisme en dat de overheid je zal redden en beschermen. Je moet wel oppassen voor bioterrorisme, maar de overheid zal het plegen, niet voorkomen. Het echte bioterrorisme is niet van een of ander verzonnen virus, maar eerder besmette nepvaccins met gruwelijke synthetische parasieten die, zo blijkt uit het bewijs, zichzelf kunnen verzamelen, zichzelf kunnen vermenigvuldigen en zich kunnen verspreiden in het menselijk lichaam.

Zalewski merkt meerdere keren op dat mensen vrijwillig de COVID-vax hebben ingenomen. Vrijwillig . En nu zullen velen van hen waarschijnlijk op aluminium gebaseerde levensvormen in hun lichaam herbergen . Er komt nu snel zoveel informatie naar buiten die de inhoud van COVID-vax blootlegt .

Hopelijk zal deze informatie over de hele wereld worden gedeeld en zal het, door zijn gruwelijke aard, helpen om sneller een einde te maken aan de COVID-zwendel dan anders het geval zou zijn geweest. Hopelijk zal het besef dwalen bij degenen die zijn geprogrammeerd door het reguliere verhaal, of die nog steeds op het hek staan, zodat ze ontwaken uit hun slaap en begrijpen wat hier echt gebeurt.

------------   

VAERS: 160.000+ Amerikanen Zijn Waarschijnlijk Overleden Aan COVID-19-InjectiesVorige Post

Onthulling Van De $150 Biljoen Agenda Achter De 'Kruistocht' Tegen KlimaatveranderingVolgende Bericht


Gerelateerde Artikelen


CORONAVIRUSGEZONDHEIDSZORG

Arts En Ex Medical Journal Editor: 8 Manieren Waarop Covid-Maskers SCHADELIJK Zijn

HAF24 Oktober 2021



CORONAVIRUSVACCINS

Analyse Van VAERS-Gegevens: 5,427% Toename Van Sterfgevallen Na COVID-Opnamen In Vergelijking Met ALLE Vaccins In De Afgelopen 10 Jaar

HAF24 Oktober 2021


CORONAVIRUSTIRANNIEOORLOG TEGEN KINDEREN

Leraren Van Colorado Springs School Dwingen Kinderen Maskers Op Hun Gezicht Te Plakken

HAF23 Oktober 2021



CONTROLECORONAVIRUSTIRANNIE

Drs. Ardis En McCullough Praten Over COVID-Gedreven Angst In Het Medische Beroep

HAF23 Oktober 2021




 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...