maandag 25 oktober 2021

 Analyse van VAERS-gegevens: 5,427% toename van sterfgevallen na COVID-opnamen in Vergelijking met ALLE vaccins in de afgelopen 10 Jaar


 HAF24 Oktober 2021


Dr. Jessica Rose heeft nog een presentatie gegeven op basis van haar analyse van de CDC- en FDA VAERS-gegevens (Vaccine Adverse Event Reporting System).

door Brian Shilhavy


Dr. Jessica Rose heeft een BSc in Toegepaste Wiskunde en voltooide haar MSc in Immunologie aan de Memorial University of Newfoundland in Canada. Ze voltooide haar PhD in Computational Biology aan de Bar Ilan University en deed daarna haar eerste postdoctoraat aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem in Molecular Biology.


Ze hield onlangs een presentatie voor de Wereldraad voor Gezondheid, en haar analyse van de gegevens in VAERS onthulde dat er in 2021 een toename van 5,427 % was in sterfgevallen na COVID-19-injecties en een toename van 1,373% in bijwerkingen na COVID- 19 injecties, vergeleken met alle andere vaccins die de afgelopen 10 jaar zijn uitgedeeld.


Een andere ongelooflijke statistiek die ze ontdekte, was dat ongeveer één op de 324 personen die een COVID-19-injectie kregen, een bijwerking heeft gemeld.

In een van haar eerdere analyses stelde ze vast dat de gegevens in VAERS een factor X42 ondergerapporteerd zijn. Dit zou betekenen dat ongeveer een op de 8 personen die een COVID-19-injectie krijgen, een bijwerking meldt.

Dit is het soort analyse van de VAERS-gegevens dat de CDC en de FDA zouden moeten doen, en dan experimentele producten verwijderen die zoveel mensen doden en schaden.

Maar zoals we het afgelopen decennium zo vaak hebben blootgelegd, zijn deze federale agentschappen erg corrupt, en de mensen die ze leiden, nemen lucratieve posities in bij grote farmaceutische bedrijven.

Volksgezondheid is niet hun zorg, maar winst voor Big Pharma .

Haar presentatie staat op onze Bitchute en Rumble kanalen:

LINK on BITCHUTE

https://www-bitchute-com.translate.goog/video/uCsKenOcMIMb/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl&_x_tr_pto=nui

LINK on RUMBLE

https://rumble-com.translate.goog/vo1wsb-phd-researchers-analysis-of-vaers-data-reveals-5427-increase-in-deaths-foll.html?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl&_x_tr_pto=nui,op



https://humansarefree-com.translate.goog/2021/10/vaers-5427-percent-increase-in-deaths-following-covid-shots.html?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl&_x_tr_pto=nui

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...