dinsdag 26 oktober 2021

 

Aspirine blijkt het aantal ziekenhuisopnames bij covid-patiënten sterk te verminderen

Maandag, oktober 25, 2021 by: Ethan Huff
Tags: Aspirine , bloedverdunner , Klonters , COVID , covid behandelingen , Cures , goodhealth , goodmedicine , goodscience , ziekenhuisopnames , pandemie , preventie , remedies , spike-eiwit , Study

9,070KEER BEKEKEN


Natuurlijk nieuws ) Nieuw onderzoek van de George Washington University (GWU) heeft uitgewezen dat vrij verkrijgbare aspirine kan helpen de longen te beschermen van patiënten die “positief” testen op het Wuhan-coronavirus (Covid-19).

Een onderzoeksteam keek naar meer dan 400 Chinese viruspatiënten uit ziekenhuizen in de Verenigde Staten die aspirine gebruiken voor een ander niet-gerelateerd doel. Vergeleken met patiënten die het medicijn niet gebruiken, bleken aspirinegebruikers:

• Een 44 procent lager risico op mechanische beademing
• Een 43 procent lager risico op opname op een intensive care (IC)
en
• Een 47 procent lager risico op overlijden in een ziekenhuis

"Toen we hoorden over het verband tussen bloedstolsels en COVID-19, wisten we dat aspirine - gebruikt om beroerte en hartaanval te voorkomen - belangrijk zou kunnen zijn voor COVID-19-patiënten", kondigde Dr. Jonathan Chow van GWU aan.

"Ons onderzoek vond een verband tussen een lage dosis aspirine en verminderde ernst van COVID-19 en overlijden."

Het is al enige tijd bekend dat een lage dosis aspirine helpt om het bloed te verdunnen, wat op zijn beurt kan beschermen tegen bloedstollingsproblemen zoals een beroerte. Voor mensen die een hartaanval of een myocardinfectie hebben gehad, kan het regelmatig innemen van een lage dosis aspirine hen helpen beschermen tegen verdere complicaties.

Hoewel de Fauci-griep grotendeels de luchtwegen aantast, wordt het ook geassocieerd met bloedstolling , vooral in kleine bloedvaten.

Deze stolsels veroorzaken kleine blokkades in het pulmonale bloedsysteem, wat mogelijk kan leiden tot acuut respiratoir distress syndroom (ARDS).

Het nemen van een lage dosis aspirine vermindert het risico op covid-infectie met 29 procent

Onderzoekers van het Barzilai Medisch Centrum in Israël kwamen in maart tot een vergelijkbare conclusie over aspirine toen ze de effecten ervan op Chinese griep-gerelateerde bloedstolsels testten.

Wat ze hebben vastgesteld, is dat aspirine bepaalde immunologische voordelen met zich meebrengt die op zichzelf anti-covid zijn. Het nemen van een lage dosis aspirine als gezond persoon, ontdekten wetenschappers, kan het risico op het oplopen van de Wuhan-griep met ongeveer 29 procent helpen verminderen.

"Aspirine is goedkoop, gemakkelijk toegankelijk en miljoenen gebruiken het al om hun gezondheidsproblemen te behandelen," voegde Chow eraan toe. "Het vinden van deze associatie is een enorme overwinning voor diegenen die het risico van enkele van de meest verwoestende effecten van COVID-19 willen verminderen."

Houd er echter rekening mee dat aspirine nog steeds een farmaceutisch medicijn is, zij het een veel veiliger farmaceutisch medicijn dan veel andere medicijnen die zijn goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration).

Bij onjuist of overmatig gebruik van de verkeerde doses kan aspirine bloedingsstoornissen en maagzweren veroorzaken. Het kan ook andere onbedoelde bijwerkingen veroorzaken, afhankelijk van de patiënt.

Een lage dosis aspirine brengt echter weliswaar minimale risico's met zich mee. Het is zeker een betere optie dan 'ingeënt' worden of naar een ziekenhuis gaan voor 'behandeling'. Miljoenen mensen lijden onnodig omdat ze zijn geïnjecteerd voor de Fauci-griep, in tegenstelling tot het nemen van deze of een andere veilige en effectieve voorzorgsaanpak.

"Dit is precies waarom de farmaceutische industrie zal beweren dat het onderzoek ongeldig is", schreef een commentator bij The Jerusalem Post over hoe aspirine het volgende ivermectine zou kunnen worden.

"Welke winst kan er zijn in een goedkope, niet-patent verleende behandeling?"

"Ik heb gemerkt dat aspirine de griep zal voorkomen", schreef een ander die beweert dat hij en zijn familie al jaren een lage dosis aspirine slikken om zowel virale infecties als de seizoensgriep te voorkomen.

'Doe meteen twee aspirines. Als u plotseling vermoeid raakt, kan het heel goed zijn dat uw lichaam is begonnen met het bestrijden van een virale infectie. Dat is wanneer ik twee pillen slik, 325 mg aspirine. Niet de kleine pillen van 81 mg die mensen dagelijks slikken, maar de pillen van normale grootte.”

Meer nieuwsverhalen over vrij verkrijgbare remedies voor covid zijn te vinden op Cures.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

JPost.com

NaturalNews.com

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...