dinsdag 26 oktober 2021

Een volgende schending van de privacy en de mensenrechten in België op komst?

 


Nu gaat een populatiemanager zich moeien met het leven van mensen die NIET willen deelnemen aan een gevaarlijk en dodelijk medisch experiment (gentherapie). Hoeveel wordt deze nieuwe kop in het nieuws  hiervoor door Big Farma betaald? Blijf in uw krocht Stefaan Van der Borght!

Weer de zoveelste Talking Head van Big Farma aan de beurt om het medisch narratief weer kracht bij te zetten!

U eigent uzelf rechten toe, beste ambtenaar, die alleen de huisarts mag hebben (ooit al van het medisch geheim gehoord?). Blijkbaar kan tegenwoordig alles en is alles ook toegelaten. Gaan we er nu ook deze privacy schendende praktijken op nahouden? Wat zijn de grondwet en de rechten van het volk dan nog waard?

Doe maar zo voort viro-liegers, schofferende politiekers en sullige ambtenaartjes en de gevolgen zullen niet te overzien zijn …

Je verwacht van de overheid toch dat het de bevolking beschermd en zijn rechten en vrijheden respecteert.

Het zou nu ondertussen met alle (internationale en nationale) gepubliceerde wetenschappelijke studies moeten duidelijk zijn dat vaccinaties de bevolking NIET beschermen (en zeker geen derde/vierde/vijfde/zesde enz.. prikken, die het probleem alleen maar erger maken

Het virus wordt in een hoek gedreven en begint te muteren, dat was toch al langer duidelijk, niet?).

Maar enkel het farmaceutisch-medisch narratief is het enige wat telt en wat nog in de gecensureerde media komt. Wat er werkelijk toe doet komt nooit aan bod. De epidemiologische noodtoestand wordt wel veroorzaakt door de vaccins (met hun ziek makende Spike-eiwitten). Hoe groter de vaccinatiegraad hoe meer besmettingen, eenvoudiger kan het niet gezegd worden (en niet omgekeerd viro-logen, kijk naar "de cijfers" in het buitenland!)

M.a.w. ‘overheden’ u hebt teveel uw oor te luisteren gelegd bij de belangen v/d farmaceutische industrie en hun influencers (al dan niet present in de regeringen van dit landje. Wees dus niet verbaasd dat u hier ooit juridisch zal op afgerekend worden voor het menselijk leed en de doden die hieruit volgden en nog zullen volgen.

 

“Steden als Rotterdam of Londen doen het veel slechter”, meent 

populatiemanager Stefaan Van der Borght.  —©  AFP, Dirk Vertommen

Wie zijn de 70.000 niet-gevaccineerde volwassenen in Antwerpen?

Met zo’n 70.000 zijn ze vandaag, de inwoners van de stad Antwerpen die nog geen vaccin hebben laten zetten. Wie zijn ze, en waarom doen ze dat (nog altijd) niet? Populatiemanager Stefaan Van der Borght geeft meer uitleg.

De Gazet van Antwerpen houdt een zinloze DISCUSSIE op zijn website: Moet de overheid de mogelijkheid krijgen om vaccin-weigeraars rechtstreeks te contacteren?

Met zo’n 70.000 zijn ze vandaag, de inwoners van de stad Antwerpen die nog geen vaccin hebben laten zetten. Wie zijn ze, en waarom doen ze dat (nog altijd) niet?

26/10/2021 Vandaag om 09:59

 “Een echte oplossing is ons toelaten om contact op te nemen met de niet-gevaccineerden. Individuele benadering werkt het best: luisteren naar de vragen, antwoorden geven en zo overtuigen”, zegt populatiemanager Stefaan Van der Borght.

Op dit moment mogen alleen huisartsen dat doen, maar die zijn te druk bevraagd. Als ook dat niet lukt, kunnen we nadenken over verplichting. (nvdr: en hierbij de privacy van de burger schendend) Maar dan in de eerste plaats daar waar niet-gevaccineerden een gevaar vormen voor anderen of voor de volksgezondheid in het algemeen.” (nvdr: zie later)

Moet de overheid de mogelijkheid krijgen om niet-gevaccineerde mensen individueel te contacteren? Begrijp jij dat dit nog niet kan? En zou dit volgens jou inderdaad dé oplossing zijn?

REACTIES (enkele)

1- Wat wordt de volgende stap, deuren inbeuken en mensen wegslepen uit hun huizen en opsluiten in inrichtingen? Schuimbekkend kijkt de massa naar de weinige ongevaccineerden, terwijl in de ziekenhuizen evengoed gevaccineerden worden opgenomen. Groepen mensen worden steeds meer tegen elkaar opgezet (niet alleen gevaccineerden versus niet-gevaccineerden, maar evengoed jong tegen oud). De overheid en de virologen zijn na anderhalf jaar aanhoudend angst in de samenleving pompen hier onrechtstreeks mede verantwoordelijk voor.

  • Lawrence Urbain

2- absoluut niet, en alle reacties die hier te lezen zijn tegen de anti-vaxxers zijn ongegrond,het was geen verplichting dus moeten regering en de viro-liegers die mensen met rust laten. groeten van een gevaccineerde

  • Rudi De Blick

 


                              “Experts” (?!) Pierre Van Damme (links), Geert Molenberghs (midden)

                               en Marc Van Ranst.  — 

                               ©  JVdP, DV, RR

Stijgende coronacijfers, een Overlegcomité dat vroeger dan gepland samenkomt en virologen die extra maatregelen vragen. Daar surfen we dan met onze 80% gevaccineerde Vlamingen op golf nummer vier. Is het niet beter om voor die laatste percentjes te rekenen op onze natuurlijke immuniteit, en dat vuige virus voor heel even zijn ding te laten doen? Nee, zeggen de experts (????)

Greg Van Roosbroeck



Dit heeft het Overlegcomité (26/10/2021) beslist:


1)  coronapas in horeca en fitness,

Het gebruik van Covid Safe Ticket (CST) zal straks verplicht zijn in horeca en

fitnesscentra.


2)  weer mondmasker in winkels

Nog geen maand geleden mochten de mondmaskers af, een verademing voor velen. Nu blijkt het een verademing van korte duur te zijn. Op het Overlegcomité werd namelijk beslist dat de mondmaskers opnieuw op moeten bij het winkelen. Dat wil zeggen: in alle supermarkten, kledingzaken, winkelcentra en dergelijke zullen personeel en klanten opnieuw een mondmasker moeten dragen.

Ook op andere plaatsen wordt de mondmaskerplicht (opnieuw) ingevoerd: 

zorginstellingen, publiek toegankelijke ruimtes van bedrijven, overheidsgebouwen en gerechtsgebouwen, inrichtingen voor culturele, feestelijke, sportieve of recreatieve activiteiten. Dat laatste betekent dat men opnieuw mondmaskers moet dragen in cinema’smusea en pretparken.

Hetzelfde geldt voor bibliotheken en bij erediensten.

De mondmaskerplicht vervalt waar het CST gebruikt wordt.(??!)

------   

Opmerkingen: 

Een covid safe ticket (CST) op je smartphone is GEEN garantie dat je niet ziek bent en een virus kan doorgeven.

Een CST op papier (hetgeen niet gevaccineerden moeten voorleggen) is wel een garantie dat je niet ziek bent, gezien de korte tijdsduur waar de test wordt afgenomen en de vervaltijd.

Een mondmasker biedt geen bescherming tegen het virus.  Het is al zo vaak gezegd, nogmaals: het is hetzelfde als muggen uit je huis weren met een kippendraad voor je vensters te zetten 😂

                                                                              ---------------------------

Nvdr.: Dus er wordt van uit gegaan dat als je dubbel gevaxxed bent (en een CST hebt) je dus geen mondmasker moet dragen.  Men vergeet wel dat het juist de dubbel gevaxxten zijn die nog steeds kunnen ziek worden en ook (vooral) het virus (spikes!) verspreiden. Dus NIET de ongevaccineerden die asymptomatisch zijn en GEEN ziekteverspreiders van het virus en zijn (dodelijke) Spike-eiwitten.  Hoe zouden ze dat ook kunnen?

Dus waar zit het probleem (goed luisteren De Croo) bij de verspreiders van de ziekte zijnde de …. dubbel (of trippel) gevaccineerden!  

Hou dus op met de gezonde ongevaccineerden met een goed werkend natuurlijk immuunsysteem te schofferen!

Niet gevaccineerden vormen GEEN gevaar voor de maatschappij of voor de volksgezondheid in het algemeen!  Het zijn juist de gevaccineerden die het virus en zijn varianten verspreiden. 

Willen jullie nu eens eindelijk stoppen met gezonde mensen met een goed werkend immuum systeem met de vinger te wijzen.  Het is niet omdat jullie vaccinaties niet werken (eigenlijk is het een experimentele gen-therapie met wat we ondertussen wel weten kwalijke gezondheidsproblemen) dat je hiervan de schuld moet geven aan de niet-gevaccineerden! 

Trouwens het is de overheid die ons deze vaccins opdringt (zonder goed werkende alternatieven aan de bevolking kenbaar te maken of nog maar te onderzoeken!), die de (depressie verwekkende)  lockdowns oplegt en de (ongezonde) mondmaskers verplicht en hierbij een loopje nemend met de grondrechten van de bevolking!  

Trouwens premier De Croo, hoever staat het met de rechtszaak die hieromtrent tegen u is aangespannen bij de rechtbank?

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...