dinsdag 26 oktober 2021

Marc Van Ranst helpt mee aan de tweedeling van onze maatschappij. 

Hij zegt in een interview (op HLN.be) : Het is tijd om niet-gevaccineerden op een minder vriendelijke manier te overtuigen

Waar moeit hij zich toch mee?  

Van Ranst heeft duidelijk nog niets geleerd van zijn gedwongen verblijf in een safe house vorig jaar!  Hoe gevaarlijk en arrogant is die man.

Dit is een oorlogsverklaring aan alle gezonde niet gevaccineerden burgers die weigeren een  experimenteel en niet goedgekeurd vaccin in hun lijf te laten spuiten!

Misschien moeten we dan toch verzetsgroepen oprichten en ons eventueel toch maar bewapenen om ons tegen deze toenemende agressie van een scofferende overheid, het medisch farmaceutisch kartel en de viro-liegers te kunnen verdedigen!

Wij zijn baas van ons eigen lijf en niemand ook niet bovenstaand krapuul heeft zich daar mee te bemoeien!

Wij doen niets verkeerd, wij gaan de laatste tijd zelfs nergens naar toe !, we zijn asymptomatisch en hebben nog nooit iemand ziek gemaakt, terwijl de domme of onbewuste en niet correct geïnformeerde gevaccineerden, spijtig genoeg, rondlopende fabieken van dodelijke Spike-proteïnen zijn, die iedereen ziek maken en zelf nog ziek kunnen worden en overlijden.  Wij hebben goed werkende middelen tegen het covid-griepje en de dodelijke Spike proteïnen en dat zijn GEEN vaccinaties! Respecteer dat Van Ranst en C°. 

Onze bevolking is door jullie zootje doelbewust van goed werkende echte geneesmiddelen tegen covid afgehouden!  

Het enige verhaaltje dat telt is vaccinatie na vaccinatie na vaccinatie … "Follow the money"... Dit is het heilig narratief dat moet gevolgd worden, maar er zijn wel alternatieven, die spijtig genoeg niet passen in jullie achterhaalde strategie.  

Kan men deze gevaarlijke scofferende viro-leugenaars niet eens opsluiten of tenminste de mond snoeren.  Vroeg of laat zullen zij zich toch voor een rechter moeten verantwoorden voor misdaden tegen de menselijkheid.

 

© Photo News

INTERVIEW. Marc Van Ranst blij met coronapas in horeca: “Het is tijd om niet-gevaccineerden op een minder vriendelijke manier te overtuigen

“Of ik hiermee tevreden ben? Virologen zijn geen Romeinse keizers die hun duim omhoog of omlaag steken”, minimaliseert professor virologie Marc Van Ranst (KU Leuven) zijn eigen mening na afloop van het Overlegcomité. “Maar ik ben hoopvol dat dit pakket maatregelen gaat werken”, is hij positief. Van Ranst legt ook uit waarom een mondmasker in de winkel zinvol is terwijl je in nachtclubs onbeperkt mag feesten, wat hij als minister van Onderwijs zou doen en waarom we stilaan minder soft mogen zijn voor wie zich niet laat vaccineren.

Brecht Herman 26-10-21, 18:55 Laatste update: 19:03

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...