vrijdag 29 oktober 2021

Ex-vicepresident Pfizer geeft indringende waarschuwing: ‘Dit gaat er komend jaar gebeuren als je niet wakker wordt’

 pfizer

Foto: Mike Yeadon (Videostill Rumble/planetlockdown)

Ex-vicepresident Pfizer geeft indringende waarschuwing: ‘Dit gaat er komend jaar gebeuren als je niet wakker wordt’

Mike Yeadon, die 16 jaar werkzaam was voor vaccinmaker Pfizer, vreest dat de boostervaccins gebruikt zullen worden om je gezondheid te beschadigen en misschien zelfs om je te doden. Dat zei hij onlangs in de interviewreeks Planet Lockdown.

“Ik meen het. Ik kan geen andere logische verklaring bedenken, behalve dat dit een poging is tot massale ontvolking,” zei dr. Yeadon, een voormalige vicepresident van Pfizer.

Kwaadaardige doeleinden

Het boostervaccin geeft ze de hulpmiddelen om het te doen en de mogelijkheid om het te ontkennen. Ze zullen weer iets verzinnen over een biologische dreiging, waarna je in de rij zult gaan staan om je boostervaccin te halen, om een paar maanden of een jaar later te sterven aan een vreemde ziekte die ze niet kunnen herleiden naar het boostervaccin, aldus Yeadon.

“Ze liegen over varianten zodat ze schadelijke boosters kunnen maken die je helemaal niet nodig hebt,” benadrukte hij. “Ik denk dat ze gebruikt zullen worden voor kwaadaardige doeleinden.”

“Dat is wat er volgend jaar gaat gebeuren als je niet wakker wordt,” zei hij.

Vanaf 36:37:

4.8
Beoordeel dit artikel

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...