vrijdag 29 oktober 2021

 FDA (V.S.) staat moorddadige vaccin WREEDHEDEN tegen kinderen toe … Spoedeisende hulp in heel Amerika wordt gevuld met post-vaccinnatie patiënten die lijden aan een ernstige ziekten

woensdag 27 oktober 2021 door: Mike Adams
Tags: wreedheden , badhealth , badmedicine , badscience , kinderoffers , demonisch , ontvolking , kwaad , FDA , genocide , mensenrechten , onvruchtbaarheid , medische moord , medisch geweld , Twisted , Vaccindoden , Vaccin verwondingen , vaccingeweld , vaccinoorlogen , vaccins

25KKEER BEKEKEN

 

(Natural NewsIn een 17-0-beslissing heeft een FDA-commissie medische gruweldaden tegen onschuldige kinderen in heel Amerika gecodificeerd door toe te stemmen om in “noodgevallen” de covid-vaccins bij kinderen van 5 - 11 goed te keuren.

Belangrijk is te weten dat er geen medische noodzaak is voor kinderen van 5 tot 11 jaar om covid-vaccins te nemen, aangezien hun sterftecijfer door covid-infecties bijna nul is.

Vanwege het sterftecijfer van bijna nul, is er geen enkel  "voordeel" dat deze vaccins kunnen biedenAlleen risico'sEn deze vaccins zijn ongelooflijk riskant, aangezien ze tot nu toe al naar schatting 250.000 Amerikanen hebben gedood (en de teller loopt nog steeds). Bron: Dr. Zev Zelenko.

Dit betekent dat de FDA-panelleden, door deze dodelijke vaccins voor kinderen goed te keuren, medische genocide plegen op onschuldige kinderen op een schaal die de medische experimentendokter Josef Mengele van het Derde Rijk zelfs niet had kunnen vermoeden.

Het Witte Huis is nu van plan 28 miljoen kinderen aan te vallen met vaccingeweld, en de massale slachting van onschuldigen wordt als een uurwerk uitgevoerd. De enige vraag blijft: zal het afslachten van onschuldige kinderen eindelijk genoeg zijn om Amerika wakker te maken voor het genocidale kwaad van Big Pharma en zijn gevangengenomen regelgevers zoals de FDA?

Vind meer antwoorden in de Situation Update-podcast van vandaag hieronder...

NPR geeft toe dat spoedeisende hulpafdelingen in heel Amerika "overspoeld" zijn met orgaanfalen en ernstige ziekte ... het lijkt op een golf van vaccinverwondingen

Zoals we talloze keren hebben gedocumenteerd, vernietigen covid-vaccins het aangeboren immuunsysteem. Dit maakt deel uit van hun functionele ontwerp, want als ze de immuniteit niet onderdrukten, zouden de mRNA-strengen van het vaccin worden aangevallen en vernietigd door het immuunsysteem voordat ze menselijke cellen konden infecteren en de eiwitsynthese van ribosomen konden overnemen.

Huidige schattingen tonen aan dat mensen die op mRNA gebaseerde covid-vaccins (Moderna en Pfizer) hebben genomen, elke week ongeveer 5% van hun aangeboren immuunfunctie verliezen . Na ongeveer 20 weken worden ze gekarakteriseerd als "AIDS-patiënten" die weinig tot geen functionerende immuniteit hebben tegen in het wild levende ziekteverwekkers zoals verkoudheid en griepvirussen.

Dit fenomeen is niet alleen theoretisch, maar wordt nu bevestigd door het overspoelen van de eerste hulp afdelingen van ziekenhuizen in de VS met post-vaccinatiepatiënten die extreme ziekteniveaus vertonen tegen veelvoorkomende gezondheidsbeledigingen. "ER's worden nu overspoeld met ernstig zieke patiënten - maar velen hebben niet eens COVID", meldde NPR.org gisteren . De spoed afdelingen  raken op en patiënten worden behandeld in ligstoelen die in de gangen zijn geplaatst. Uit het NPR-verhaal: (nadruk toegevoegd)

Maandenlange vertragingen in de behandeling hebben chronische aandoeningen verergerd en de symptomen verergerd. Artsen en verpleegkundigen zeggen dat de ernst van de ziekte sterk uiteenloopt en onder meer buikpijn, ademhalingsproblemen, bloedstolsels, hartaandoeningen en zelfmoordpogingen omvat .

Een apart gedeelte van het ziekenhuis werd omgevormd tot een overloopunit. Brancards stapelen zich op in gangen. Het ziekenhuis heeft zelfs een rij bruine ligstoelen neergezet, opgesteld tegen een muur, voor patiënten die niet ziek genoeg zijn om op een brancard te liggen, maar te ziek zijn om in de hoofdwachtkamer te blijven.

Er is geen privacy, zoals Alejoz Perrientos zojuist heeft geleerd. Hij kwam vanmorgen naar de eerste hulp omdat zijn arm al meer dan een week tintelt en pijnlijk is. Hij kan geen kop koffie meer vasthouden. Een verpleegster deed hem een ​​volledig lichamelijk onderzoek in de bruine fauteuil, waardoor hij zich er zelf van bewust werd dat zijn hemd werd opgetild in het bijzijn van vreemden. 'Ik voelde me een beetje ongemakkelijk', fluistert hij. 'Maar ik heb geen keus, weet je? Ik ben in de gang. Er zijn geen kamers.”

[Merk op dat de tintelende arm een ​​typisch gevolg is van vaccinatieschade en bloedstolsels...]

"We horen van leden in elk deel van het land", zegt Dr. Lisa Moreno, president van de American Academy of Emergency Medicine (AAEM). “ Het Midwesten, het Zuiden, het Noordoosten, het Westen … ze zien precies hetzelfde fenomeen .”

NPR slaagt er natuurlijk absoluut niet in om dit alles te koppelen aan vaccins, zelfs wanneer patiënten worden gediagnosticeerd met bloedstolsels, hartaandoeningen, ademhalingsmoeilijkheden en het tintelen van ledematen. Dit zijn allemaal bijwerkingen van vaccins , maar niemand in de media zal die waarheid durven te melden.

Het resultaat is dat de spoedeisende hulp wordt overspoeld met patiënten die gewond zijn geraakt door het vaccin … en het is nog niet eens november. Stel je voor hoe de scène er half januari uitziet.

Dit is een van die 'we zeiden het je toch'-momenten, zo lijkt het, wanneer de vaccinfanaten beseffen dat ze al dood zijn omdat ze dwaas geloofden dat een ontvolkingssysteem een ​​gunstig vaccin was. Zonder twijfel zullen miljoenen gevaccineerde Amerikanen vóór de lente dood zijn of hun gezondheid in gevaar brengen. Wat we nu zien, is slechts de voorhoede van de ramp in de gezondheidszorg die nog volledig moet worden gerealiseerd.

Vind hier meer details in de Situation Update-podcast van vandaag:

Brighteon.com/0b12e476-5181-40f9-b43d-47b92e766296

Vind elke dag nieuwsinterviews en podcasts op:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...