woensdag 27 oktober 2021

 

Sterftecijfer van COVID variant zes keer hoger voor gevaccineerde dan niet-gevaccineerde, blijkt uit gezondheidsgegevens in het VK


Ziekenhuisopnames zijn ook hoger onder duizenden volledig gevaccineerde personen die positief testen op de Delta COVID 'variant van zorg'.

                            Shutterstock

vr 18 juni 2021 - 18:59 uur EDT

LifeSiteNews heeft een uitgebreide pagina met bronnen voor COVID-19-vaccins gemaakt. Bekijk het hier. 

LONDEN, Engeland, 18 juni 2021 ( LifeSiteNews )

Het sterftecijfer van de Delta COVID-variant is zes keer hoger onder degenen die twee weken of langer volledig zijn gevaccineerd dan onder degenen die nooit een injectie hebben gekregen, volgens gegevens gepubliceerd door Public Gezondheid Engeland op vrijdag. 

Zesentwintig mensen stierven van de 4.087 die 14 dagen of langer volledig waren gevaccineerd voordat ze positief testten op de Delta COVID-variant. Dit komt overeen met een sterftecijfer van 0,00636 procent, wat 6,6 keer hoger is dan het aantal van 0.000957 sterfgevallen – of 34 sterfgevallen onder 35.521 positieve Delta-gevallen onder niet-gevaccineerden, volgens gegevens gepubliceerd in een rapport van 18 juni met de titel “SARS-CoV-2 varianten van zorg en varianten die in Engeland worden onderzocht, technische briefing 16.” 

Zowel de sterftecijfers onder de niet-gevaccineerde als de gevaccineerde zijn buitengewoon laag (minder dan één procent van alle positieve tests) voor een variant die Public Health England beschrijft als de "dominante variant" in het VK, bestaande uit "91 procent van de gevallen waarvan de sequentie is vastgesteld". 

Een vrijdag gepubliceerde risicobeoordeling van de Delta-variant van het pandemische coronavirus beschrijft het als gemakkelijker verspreid tussen mensen, maar het wordt ook beschreven als een variant met "lage ernst van de infectie".   

De reguliere media houden vast aan de mogelijkheid dat de Delta-variant hogere ziekenhuisopnames oplevert in delen van Schotland en Engeland dan de "eerste golf" van de Alpha-variant, maar volgens het Britse volksgezondheidsrapport zijn deze gegevens gebaseerd op "vroeg bewijs". ' en 'beperkt begrip van het klinische verloop van de ziekte'. 

Hogere ziekenhuisopname onder gevaccineerden 

Omdat ziekenhuisopnames zorgwekkend zijn, worden volledig gevaccineerde mensen in het VK in een hoger tempo opgenomen dan niet-gevaccineerde mensen. Volgens het meest recente technische briefingrapport blijkt uit volksgezondheidsgegevens dat 2,0 procent van de gevaccineerde personen (84 van de 4087) die positief testten op de Delta-variant, in het ziekenhuis werd opgenomen (inclusief degenen die om een ​​andere reden werden getest bij binnenkomst in het ziekenhuis), vergeleken met 1,48 procent van de niet-gevaccineerde personen (527 van 35.521). 

De huidige gegevens komen overeen met gegevens die vorige week zijn gepubliceerd door de Engelse volksgezondheidsinstantie en die ook een zes keer groter sterftecijfer lieten zien onder volledig gevaccineerde dan niet-gevaccineerden en een ziekenhuisopname van 2,3 procent onder degenen die volledig gevaccineerd waren ten minste twee weken eerder vergeleken met slechts 1,2 procent onder de niet-gevaccineerde. 

Antilichaamafhankelijke versterking? 

Dit doet denken aan het ADE-fenomeen (antilichaamafhankelijke verbetering) dat is waargenomen voor andere vaccins en dat door veel wetenschappers als een punt van zorg is geuit voor de COVID-vaccins”, zegt Stephanie Seneff, senior onderzoeker aan het Massachusetts Institute of Technology Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory vertelde aan LifeSiteNews

ADE vernietigde eerdere pogingen tot coronavirusvaccins en resulteerde vaak in een  verhoogde longziekte bij gevaccineerde  proefdieren. Het leidde ertoe dat onderzoekers in 2012 wetenschappers adviseerden om  "voorzichtig"  te zijn met alle menselijke coronavirusvaccins die zouden kunnen leiden tot een verhoogde longziekte. 

Seneff zei dat onderzoek heeft aangetoond dat coronavirusvaccins de manier waarop het immuunsysteem op infecties reageert veranderen en andere slaapinfecties bij de gevaccineerde persoon kunnen activeren, zoals het herpesvirus, waardoor symptomen van  Bell's verlamming  of  gordelroos ontstaan .  

"Het is voor mij denkbaar dat de specificiteit van de laserstraal van de geïnduceerde antilichamen wordt gecompenseerd door een algemene verzwakking van de aangeboren immuniteit," zei Seneff.  

"Ik vermoed ook dat massale vaccinatiecampagnes de snelheid kunnen versnellen waarmee de vaccinresistente gemuteerde stammen dominant worden onder alle SARS-Co-V2 [coronavirus] -stammen." 

 



Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...