dinsdag 30 november 2021

Media: puur ‘toeval’ dat zoveel voetballers plotseling in elkaar zakken

 voetballer

Foto: Pixabay

Media: puur ‘toeval’ dat zoveel voetballers plotseling in elkaar zakken

In de afgelopen weken en maanden zijn talloze voetballers en andere sporters in elkaar gezakt. Ze kregen van het ene op het andere moment last van hartproblemen. Volgens de media is het puur toeval. Ja, echt.

De Duitse krant Berliner Zeitung schreef een artikel over het ‘ongewoon hoge aantal’ voetballers dat recentelijk in elkaar is gezakt. Afgelopen week gingen John Fleck van Sheffield United en Adama Traore van Sherrif Tiraspol tegen de grond.


Dr. Yaffa Shir-Raz schreef dat het aantal hartdoden onder FIFA-spelers in 2021 is vervijfvoudigd.


De Britse Daily Mail concludeert nu op basis van een eigen ‘onderzoek’: het is angstaanjagend, maar het is toeval en er is geen reden tot paniek. De krant baseert zich daarbij op uitspraken van een cardioloog.

Zaak gesloten. Er wordt met geen woord gerept over vaccinbijwerkingen terwijl bekend is dat het vaccin in ‘zeldzame’ gevallen myocarditis kan veroorzaken.

Daarnaast regent het onder het artikel reacties van mensen die stellen dat het vaccin de boosdoener is. Op de meeste websites is het inmiddels niet langer mogelijk om te reageren.

Een ex-profvoetballer die zich tijdens een radio-uitzending afvroeg of er een link is met het vaccin werd meteen gecensureerd:


[Summit News]

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...