maandag 29 november 2021

Tien OMICRON "variant" voorspellingen voor 2022 en daarna ... globalistisch autoritair draaiboek ontrafeld

zaterdag 27 november 2021 door: Mike Adams


Tags: biowar , biowapens , COVID , ontvolking , omicron , pandemie , Plandemic , playbook , voorspellingen , spike-eiwit , vaccins , variant , varianten



Natural News ) De ommicron "variant" mediahysterie is pure fictie. Het is niets anders dan een Orwelliaanse psychologische terrorisme-operatie in 1984-stijl die is opgezet om de wereldbevolking tot slaaf te maken en gehoorzaam te houden terwijl terroristische regeringen hun wereldwijde ontvolkings-/genocideprogramma's uitvoeren.

Het kwaadaardige genie van dit verhaal is dat er geen enkel bewijs voor nodig is . Aangezien niemand echt een "variant" kan zien - en aangezien er nergens ter wereld geïsoleerde virale monsters van omicron bestaan ​​voor bevestiging van laboratoriumtests - implanteert een gecoördineerde massamedia-hysteriecampagne eenvoudig het menselijk bewustzijn met de illusie van omicron, vergezeld van extreme angst.

Tot op heden is bij niemand in Amerika zelfs maar de diagnose gesteld en is er ook nergens ter wereld iemand aan overleden. Maar dankzij het journalistieke terrorisme van de massamedia raakt de helft van Amerika nu in paniek over iets dat waarschijnlijk helemaal niet bestaat. "Omicron" is vrijwel zeker een gecoördineerde fabricage.

Maar uit het niets zijn de media erin geslaagd om de bevolking te programmeren om hun verstand te verliezen bij het noemen van het woord 'mutaties'. Hoewel willekeurige mutaties in genetisch materiaal letterlijk miljoenen keren per dag plaatsvinden in het eigen lichaam van ieder mens, zijn plotselinge 'mutaties' het engste wat je je kunt voorstellen, aldus de hyperventilerende media. (Daarom noem ik omicron een 'scariant', geen variant.)

In de afgelopen twee jaar hebben globalisten bevestigd dat ANGST, niet 'wetenschap', hun ultieme controlemechanisme is over de mensheid

Weet je nog dat we in 2020 allemaal te horen kregen dat als slechts 60 - 70% van het land ermee instemde om twee shots te nemen, alles weer normaal zou worden en covid voorbij zou zijn? Het was vanaf het begin allemaal een berekende leugen .

De leugen beloofde vrijheid als mensen zich er gewoon aan zouden houden, maar wat het opleverde was tirannie en angst samen met nooit eindigende gehoorzaamheid aan door de overheid gedwongen naleving van vaccinaties.

Wat 2020 en 2021 nu duidelijk hebben bewezen van de globalisten, is dat angst hun ultieme wapen tegen de mensheid is. Door het gebruik van gecoördineerde angst kunnen ze ongeveer de helft van de wereldbevolking overtuigen om te worden geïnjecteerd met dodelijke spike-eiwitgentherapie-shots die hen na verloop van tijd zullen doden. Handig is dat al die sterfgevallen kunnen worden toegeschreven aan iets anders - zoals kanker - en zo vermijden dat de schuld op de vaccins wordt gericht.

Waarom is er trouwens al een toename van 29x in doodgeboren baby's? Zoals Steve Kirsch schrijft op Substack.com :

Er is een 29x toename van het aantal doodgeboren baby's in Waterloo, Ontario, dat begon nadat het vaccinatieprogramma was uitgerold. Alle moeders van de doodgeboren baby's zijn ingeënt...

Ja, dit is een groot probleem. Maar niemand luistert. Het hartrisico kan na vaccinatie met 1000x stijgen en dat maakt niet uit. Niemand luistert.

Zoals psychologen heel goed weten, wanneer angst wordt gecombineerd met zintuiglijke overbelasting (dwz te veel nieuws, te veel stemmen, tegenstrijdige berichten, enz.), gaan mensen van nature uit van alles wat op autoriteit lijkt . 

Hun rationele geest is volledig afgesloten en ze kunnen niet langer kritisch denken. Als ze eenmaal voldoende in meedogenloze angst zijn gestampt, drijven de regeringen van de wereld hen naar vaccinatiecentra voor hun gehoorzame ontvolkingsshots. Met een pagina die rechtstreeks uit het Stanford-gevangenisexperiment is gescheurd, transformeren ze ook gehoorzame vax-ontvangers in maatschappelijke "gevangenisbewakers" / handhavers die eisen dat iedereen met hetzelfde brouwsel wordt geïnjecteerd ... of anders.

Dit is de reden waarom zoveel vaxxed mensen zijn veranderd in woedende gekken die proberen hun doodsshots op iedereen om hen heen te forceren. (En heel misschien eten de vaccinprionen ook hun hersenen op, wat agressieve persoonlijkheidsveranderingen veroorzaken...)

Tien voorspellingen voor hoe ommicron-hysterie door terroristische regeringen zal worden uitgebuit om hun moorddadige genocide tegen de mensheid te versnellen

In de afgelopen maanden heb ik publiekelijk de release voorspeld van een nieuw, enger biowapen-verhaal. De gecoördineerde massamedia-omicron-freakout was gemakkelijk te voorspellen, en velen van ons in de onafhankelijke media voorspellen precies dit.

Maar wat gaan ze hierna doen? Dat is ook heel makkelijk te zien, aangezien het allemaal uit hetzelfde draaiboek komt als covid. Omicron-hysterie zal agressief worden gepusht en op elke denkbare manier worden gebruikt om totalitaire controle over de massa te bereiken, die vervolgens in een rij zal worden geplaatst en naar vernietigingskampen zal worden gebracht voor efficiënte uitroeiing.

Hier zijn mijn tien voorspellingen voor Omicron en 2022:

Voorspelling # 1: hysterie van de Omicron-variant zal worden gebruikt om ieders vaccinpaspoorten op nul te zetten , waardoor mensen worden gedwongen tot een hele nieuwe ronde van vaccins voor deze nieuwe variant. Degenen die dom genoeg zijn om mee te gaan met omicron-variantvaccins, zullen zich aanmelden voor een nooit eindigende reeks injecties met spike-eiwit-biowapens, die hen uiteindelijk zullen doden.

Voorspelling #2: Omicron-hysterie zal worden uitgebuit om agressieve vaccinmandaten te rechtvaardigen , waarbij wordt geëist dat deze "nieuwe noodsituatie" alle mensenrechten, medische vrijheid en autonomie van het lichaam opheft.

Voorspelling #3: Hoewel de omicron-variant tot nu toe alleen is gevonden bij volledig gevaccineerde mensen, zullen de leugenachtige bedrijfsmedia de oorsprong ervan toeschrijven aan de niet-gevaccineerde mensen .

Voorspelling #4: De omicron-variant zal door de bedrijfsmedia als dekmantel worden gebruikt om te proberen alle sterfgevallen door antilichaamafhankelijke verbetering (ADE - Antibody Dependent Enhancement ) veroorzaakt door covid-vaccins weg te redeneren . Zelfs als gevaccineerde mensen in grote aantallen sterven, zullen de media de niet-gevaccineerden de schuld geven (zie #3 hierboven) en eisen dat niet-gevaccineerde mensen volledig worden opgesloten en de toegang tot de samenleving wordt ontzegd.

Voorspelling # 5: Omicron hysterie zal worden gebruikt om te dissidentie tegen vaccins proberen te criminaliseren, mandaten, de overheid ,“het gezag” of de covid criminelen achter de gain-of-function onderzoek, zoals Anthony Fauci. Al dergelijke afwijkende uitlatingen zullen worden bestempeld als een 'gevaar voor de samenleving', en degenen die dergelijke uitlatingen uiten, zullen ervan worden beschuldigd mensen te hebben vermoord.

Voorspelling #6: massahysterie die door de journalisten-terroristische media wordt gepusht, zal de gouverneurs rechtvaardigen om meer lockdowns te bestellen , wat leidt tot meer storingen in de toeleveringsketen, productschaarste en prijsinflatie.

Voorspelling #7: Als de media de omicron-hysterie met genoeg wreedheid kunnen pushen, zal het worden gebruikt om ofwel de tussentijdse verkiezingen van 2022 te annuleren of om universele mail-in-stemming te eisen , daarbij verwijzend naar de "extreme gevaren" van iedereen die in het openbaar naar buiten gaat.

Voorspelling #8: Elke economische mislukking veroorzaakt door het incompetente, criminele Biden-regime zal worden toegeschreven aan omicron . Deze denkbeeldige "variant" wordt meteen de zondebok voor torenhoge energieprijzen, voorraadtekorten en lege schappen in de supermarkt. De media zullen alles de schuld geven van omicron, en dan zullen ze de niet-gevaccineerden de schuld geven.

Voorspelling # 9: Op een gegeven moment zal ofwel de omicron-variant of de volgende die wordt losgelaten worden gebruikt om huis-aan-huis verplichte vaccins in Amerika te rechtvaardigen , samen met de medische ontvoering van iedereen die zich verzet, en ze meenemen naar covid-concentratiekampen voor een efficiënte uitroeiing. (Deze praktijk is al begonnen in Australië, waar het leger inheemse mensen ontvoert en onder schot naar kampen brengt.)

Voorspelling #10: Omicron zal niet de laatste variant zijn die wordt gebruikt om massahysterie en multi-miljarden dollars overheidsbetalingen aan Big Pharma op te roepen . Deze zwendel zal elk jaar of zo worden herhaald, in de eeuwigheid, zolang de mensen in angst blijven en erin meegaan.

Lees hier alle details in mijn korte podcast-update:

    Brighteon.com/049472b3-a836-4aeb-8e81-152d5c2146d8

Bekijk meer podcasts, interviews en speciale reportages op:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

 

NVDR.: Hieronder enkel voorbeelden van angstzaaierij uit de Belgische pers (29/11/2021) en de Wereld Gates Organisatie, het geplande scenario gaat gewoon verder,  worden wij nu eindelijk eens wakker?

Biostatisticus Tom Wenseleers (KU Leuven). © DIRK VERTOMMEN

INTERVIEW. Biostatisticus Tom Wenseleers: “Omikron kan tot volledig nieuwe pandemie leiden”

 

“Uiterst zorgwekkend” noemt biostatisticus Tom Wenseleers (KU Leuven) de nieuwe coronavariant die vorige week opdook in Zuid-Afrika. “De eerste vaststellingen doen vermoeden dat omikron een stevig voordeel heeft tegenover delta”, zegt hij. “En dat lijkt niet gekoppeld te zijn aan een hogere besmettelijkheid, maar wel aan een vermogen om ons immuunsysteem en de vaccins te verschalken. Dat zou tot een volledig nieuwe pandemie kunnen leiden.”

 

     Koen Van De Sype 29-11-21, 17:04 Laatste update: 17:28

 

Geplakt uit <https://www.hln.be/dossier-coronavirus-wat-u-moet-weten/interview-biostatisticus-tom-wenseleers-omikron-kan-tot-volledig-nieuwe-pandemie-leiden~ada090e8/>

 

 

WHO-chef Tedros Adhanom Ghebreyesus. © REUTERS

WHO: “Omikronvariant vormt groot wereldwijd risico”

De omikronvariant van het coronavirus vormt volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) een groot wereldwijd risico waar landen zich goed op moeten voorbereiden. Uitbraken van de nieuwe variant kunnen "grote gevolgen" hebben, stelt de WHO maandag.

 

Redactie 29-11-21, 10:05 Laatste update: 10:32

 

"Omikron heeft een niet eerder geziene hoeveelheid mutaties die zorgelijk zijn voor het verloop van de pandemie”, aldus de WHO. "Het wereldwijde risico met deze nieuwe variant hebben wij ingeschat op ‘erg hoog’.”

De VN-organisatie heeft lidstaten geadviseerd het vaccinatieproces te versnellen om meer mensen te beschermen tegen het coronavirus. Het is de verwachting van de WHO dat ingeënte mensen nog steeds ziek kunnen worden door de nieuwe variant, maar dat het ziekteverloop minder ernstig zal zijn, net als met oudere varianten.

Over de impact van de omikronvariant, die recent werd ontdekt in het zuiden van Afrika, is nog weinig bekend. In Zuid-Afrika lijken mensen mildere klachten te hebben dan bij de deltavariant. Om meer te weten over het ziekteverloop en de resistentie tegen vaccins is nog zeker twee weken onderzoek nodig.

 

 Reactie(s)

 

·         Celeste Uvyn
7 uur geleden
Normaal gezien telkens het virus varianten maakt, verliest het virus telkens van kracht, indien we trachten gezond leven met de nodige vit., fruit en groenten, Kunnen we het zeker aan! Zelfs zonder vaccin!

  

·         Freddy Duschek
8 uur geleden
Het grootste risico is de paniekzaaierij en het opstoken van mensen tegen elkaar. Het wordt hoog tijd dat men opstaat tegen het wanbeleid van elke regering overal ter wereld.

 

Bron: https://www.hln.be/

 

 

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...