maandag 27 december 2021

3-jarig meisje overlijdt dag na coronavaccin aan hartstilstand, onderzoek gestart (Argentinië)

meisje

Foto: Navy Medicine CC0

3-jarig meisje overlijdt dag na coronavaccin aan hartstilstand, onderzoek gestart

Het ministerie van Volksgezondheid van de Argentijnse provincie Tucaman heeft laten weten dat er een onderzoek is ingesteld naar de dood van een 3-jarig meisje op 16 december.

Het meisje, dat een hartstilstand had gekregen, werd om 12.00 uur lokale tijd binnengebracht in het ziekenhuis. Artsen probeerden haar tevergeefs te reanimeren.

De 3-jarige Ambar Suarez had de dag ervoor, op 15 december, het Chinese coronavaccin Sinopharm gekregen. Politie en justitie onderzoeken de zaak. Er wordt onder meer een autopsie uitgevoerd.

Geen toegang tot kleuterschool

Miriam Suarez, de moeder van het kind, is ervan overtuigd dat het vaccin haar dochter heeft gedood. Zonder vaccin kreeg Ambar geen toegang tot de kleuterschool.

De moeder zei tegen Argentijnse media dat het meisje geen klachten had na de prik, maar de volgende ochtend flauwviel toen ze met buurtkinderen aan het spelen was.

“Ik ben er zeker van dat mijn dochter is gedood door het vaccin. Ze was gezond, zat vol levenslust en had geen gezondheidsproblemen,” zei de geëmotioneerde moeder.

[The Gateway Pundit]

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...