dinsdag 7 december 2021

Begrafenisondernemer doet smeekbede: ‘Neem alsjeblieft geen prikken meer’

    


Foto: John O'Looney (Screenshot Telegram)

in Mens en Dier 7 december 2021 14:30 31 Reacties

De Engelse begrafenisondernemer John O’Looney wordt geconfronteerd met een ‘onnatuurlijk hoog aantal’ sterfgevallen als gevolg van hartaanvallen, beroertes en hersenbloedingen. Die worden veroorzaakt door trombose en embolieën in de longen, de benen en andere plekken.

Niemand lijkt zich zorgen te maken over de alarmerende stijging van het aantal gevallen, aldus de begrafenisondernemer. Hij zegt normaal gesproken heel zelden gevallen van bloedproppen te zien, maar dit jaar heeft hij er al meer gezien dan in de afgelopen 14 jaar.

Immuunsysteem verwoest

Er sterven nu ook veel mensen die ernstig ziek worden omdat hun immuunsysteem het begeeft. Het gaat daarbij om mensen die zes tot acht maanden geleden hun prik hebben gehaald en nu niet eens meer in staat zijn om te herstellen van een simpele verkoudheid. “Hun immuunsysteem wordt verwoest.”

“Het trieste is dat deze mensen denken dat de prik hen minder ziek maakt.” Een vriend van O’Looney is dubbel gevaccineerd en voelt zich zo ziek als een hond. Toch kijkt hij wanhopig uit naar zijn boosterprik omdat hij denkt dat hij daar beter van wordt.

Omikron is vaccinatieschade

De begrafenisondernemer probeerde hem uit te leggen dat het vaccin mensen juist doodt en het immuunsysteem beschadigt. “Deze mensen lopen regelrecht de afgrond in en smeken om meer.”

“Deze prikken verwoesten je immuunsysteem. De andere soort doodt snel door bloedproppen te veroorzaken. Neem alsjeblieft geen prikken meer. Ze zijn dodelijk. De prikken maken je ziek. Omikron is vaccinatieschade. Je zult sterven als je deze prikken blijft nemen.”


------------ 


bernardette
Foto: Bernardette (Videostill BitChute/Police For Freedom)

Bernardette nam ontslag als GGZ-verpleegkundige: ‘Hoe kan het dat een week na vaccinatie zoveel mensen overlijden?’

Bernardette (52) werkte tientallen jaren als GGZ-verpleegkundige, maar heeft onlangs ontslag genomen. Ze kan of wil niet langer onderdeel uitmaken van het beleid.

Ze zag aan het begin van corona een cohortafdeling ingericht worden met 12 bedden, die tot september 2020 helemaal leeg bleef. In 2021 zag Bernardette iets vreemds gebeuren. Mensen in de GGZ werden overgehaald om zich te laten vaccineren. Ze schrok enorm van wat er vervolgens met deze mensen gebeurde.

Toen corona uitbrak wachtte ze met haar collega’s op de cohortafdeling tot de eerste opnames zouden komen. “Nou, die kwamen dus niet in de eerste golf,” zei ze in gesprek met Dennis Spaanstra van Police for Freedom Nederland. “Dus van maart tot september geen patiënten in de GGZ die covid kregen, wat ik natuurlijk wel heel apart vond.”

Er ging niemand dood aan covid

“Die eerste maanden was er qua covid niet veel aan de hand. Er ging niemand dood aan covid,” aldus Bernardette. In september begonnen de eerste patiënten binnen te druppelen. Het ging daarbij om mensen die positief getest waren. Ze waren niet heel ziek van covid, een enkeling daargelaten, lichtte ze toe.

Toen de vaccins werden uitgerold, waren er geen patiënten meer, vertelde de ex-verpleegkundige. De cohortafdeling was net een week gesloten op het moment dat de vaccinatierondes begonnen. Ze wilde zelf geen prikken zetten omdat ze op voorhand al wist dat ze daar gewetensbezwaren van zou krijgen. Wel gaf ze nazorg aan mensen die gevaccineerd werden.

Dat vond ik wel heel vreemd

Een week na vaccinatie werden er 80 besmettingen vastgesteld. Een aantal van hen waren ernstig ziek en een deel daarvan is uiteindelijk overleden. De cohortafdeling ging weer open, voor de mensen die gevaccineerd waren. Al snel lag de afdeling helemaal vol met hele zieke mensen.

“Daar had ik mijn vraagtekens bij,” zei Bernardette. “Hoe kan het zo zijn dat een week na die vaccinatie – het ‘reddende middel’ – zoveel mensen in korte tijd overlijden? Dat vond ik wel heel vreemd.”

“Is het niet juist dóór die vaccinaties dat deze mensen nu overlijden?”

Bekijk hier het hele gesprek.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...