woensdag 1 december 2021

 

GRIEKENLAND vindt lafhartig middel om de (staats) ziekenhuizen te blijven financieren:

De 60-plussers die niet gevaccineerd zijn beboeten met 100 €/maand. 

 

     Isopix Photo by Robin Utrecht/ABACAPRESS.COM

Door Niels Saelens

Gepubliceerd op Woensdag 1 december 2021 om 15:40 

Griekenland gaat vaccinaties verplicht maken voor 60-plussers. Mensen uit die leeftijdscategorie die weigeren om zich te laten vaccineren, riskeren een boete van 100 euro te krijgen.

Kyriakos Mitsotakis, de premier van Griekenland, kondigde dinsdag aan dat coronavaccins verplicht zullen worden voor iedereen ouder dan 60 jaar. Vanaf 16 januari gaat de Griekse overheid boetes opleggen aan 60-plussers die niet gevaccineerd zijn tegen het coronavirus. Ze hebben tot dan de tijd om een eerste prik te krijgen.

500.000 niet-gevaccineerden Grieken

“Op dit moment zijn er in Griekenland nog zo’n 500.000 60-plussers die nog geen vaccin gekregen hebben”, zei de premier dinsdag tijdens een kabinetsvergadering. Hij voegde eraan toe dat de opbrengsten van de boetes naar staatsziekenhuizen zouden gaan die door de pandemie onder druk kwamen te staan.

Mitsotakis beschreef de maatregel als “een daad van gerechtigheid voor de gevaccineerden.” Hij zei ook dat hij lang heeft getwijfeld om zo’n ingrijpende regel in te voeren, maar hij hoopt dat zijn landgenoten “het zien als een daad van aanmoediging, niet van repressie.” “Ik voelde een plicht om de meest kwetsbaren bij te staan, zelfs als het hen tijdelijk zou mishagen”, klonk het.

 (lp)

NVDR.:

Dat dit een laag-bij-de-grondse maatregel is moet ik u niet vertellen.  De meeste 60-plussers moeten rond komen met een pensioentje van rond de 600 €/maand of minder.

Deze laffe maatregel gaat in tegen de mensenrechten, de code van Neurenberg (wegens geen goedgekeurd vaccin/gen-therapie die als medisch experiment tijdelijk is toegelaten, maar nooit kan verplicht worden gesteld).  De Grieken (net zoals elke inwoner van de EU) kunnen niet verplicht worden om zich hieraan te onderwerpen.  Alleen … als je een pensioentje hebt van 600 € /maand kan je geen advocaat veroorloven om naar het Europees hof v/d rechten van de mens te gaan! 

Tenslotte is Kyriakos Mitsotakis, de premier van Griekenland niet goed op de hoogte (samen met nog veel meer staatshoofden blijkbaar!) van wat de covid-19 vaccinaties werkelijk veroorzaken als hij spreekt over een (voor ons onbegrijpelijke) “daad van gerechtigheid voor de gevaccineerden”.

Het zijn nu juist de (dubbel/trippel) gevaccineerden die met hun CST pas de grote verspreiders zijn van het virus en zijn dodelijke Spike-eiwitten.  Uit recent wetenschappelijk onderzoek blijkt dat gevaccineerden tot 251 keer meer virusdeeltjes verspreiden en daarbij nog zelf ziek kunnen worden aan covid-19 en eraan sterven.  De gezonde niet-gevaccineerden houden hun natuurlijk immuunsysteem intact en zullen overleven. 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...