donderdag 2 december 2021

Texaanse man met natuurlijke immuniteit STERFT nadat hij gedwongen werd om COVID-19-vaccin te nemen in afwachting van longtransplantatie

Woensdag 1 december, 2021 by: Arsenio Toledo


Tags: slechte artsen , badhealth , badmedicine , badscience , Big Pharma , covid-19 , Dangerous Geneeskunde , ziekenhuis moord , krankzinnigheid , medische ethiek , medische fascisme , Medisch Tyranny , orgaantransplantatie , farmaceutische fraude , Doden door vaccins , vaccins

5.010KEER BEKEKEN


(Natural NewsBobby Bolin, een 49-jarige man uit Texas met natuurlijke immuniteit tegen het Wuhan-coronavirus (COVID-19), werd door zijn artsen gedwongen het vaccin  te nemen om op de wachtlijst voor longtransplantatie te blijven staan . Hij stierf na het nemen van zijn tweede dosis van het gevaarlijke vaccin.

Voor zijn overlijden stond Bolin op een wachtlijst voor nieuwe longen vanwege zijn COPA-syndroom, een zeldzame genetische auto-immuunziekte. Volgens zijn vrouw, Amy, ontdekten de artsen die hem evalueerden voor een dubbele longtransplantatie dat hij slechts 15 procent longcapaciteit had.

Toen Bolin eenmaal was goedgekeurd voor een transplantatie en op de wachtlijst was geplaatst, kreeg hij te horen dat hij zich moest laten vaccineren tegen COVID-19 om in aanmerking te blijven komen, ook al was hij al hersteld van het virus.

"Ons hele gezin kreeg in december 2020 eigenlijk COVID-19", zei Amy. “Toen dat voor Bobby gebeurde, kreeg hij meteen de antilichaamtransfusie. Zijn transplantatieteam was er zeker van dat dit vanwege zijn minimale longcapaciteit een zekere dood voor hem zou zijn, maar hij had er niet echt bijwerkingen van. Een verlies van geur was het enige dat echt voor hem bleef hangen.”

Amy probeerde zich terug te trekken tegen Bobby's artsen die hem probeerden te dwingen zich te laten vaccineren. Ze begreep niet waarom ze wilden dat hij het vaccin kreeg, ook al had hij vanwege zijn eerdere infectie al antistoffen om hem te beschermen tegen COVID-19.

Uiteindelijk gaf Bobby toe en nam het COVID-19-vaccin om op de wachtlijst voor transplantatie te blijven. Hij werd volledig gevaccineerd op 17 april nadat hij zijn tweede dosis Moderna's vaccin had ingenomen.

Kort nadat hij volledig was gevaccineerdontwikkelde Bobby een longembolie en atriale fibrillatie. Dat laatste is een hartaandoening die onder andere zorgt voor een onregelmatige hartslag, pijn op de borst en extreme vermoeidheid.

Na het ontwikkelen van deze hartaandoeningen verslechterde zijn gezondheid snel. Hij stierf op 20 augustus. Hij heeft nooit zijn nieuwe longen gekregen.

"Op medisch gebied zou je doel moeten zijn om het leven van mensen te verbeteren en te redden, en in plaats daarvan geef je ze één optie: je doet dit of je kunt geen levensreddende transplantatie krijgen", zei ze.

"Mensen hebben het recht om de foto te nemen als dat is wat ze denken dat het beste voor hen is", zei Amy. “Ik heb nooit het gevoel gehad dat dit het beste voor hem was … ooit, ooit, ooit. En om opnieuw te horen dat je dit kunt doen of niet in aanmerking komt voor transplantatie, liet hem in een ruimte van volledige wanhoop achter – en hij deed het uit volledige wanhoop.”

Mensen op wachtlijsten voor transplantatie worden gedwongen zich te laten vaccineren of krijgen geen zorg

Helaas is het geval van Bobby niet uniek in de Verenigde Staten. Veel gezondheidsstelsels in het hele land verwijderen al hun niet-gevaccineerde patiënten van wachtlijsten voor orgaantransplantatie. (Gerelateerd: het Colorado-ziekenhuissysteem eist dat alle ontvangers van een orgaantransplantatie eerst hun eigen organen vernietigen met covid-spike-eiwitvaccins voordat ze nieuwe organen van donoren ontvangen .)

Zogenaamde gezondheidsexperts beweren dat vaccinaties nodig zijn om de gezondheid van ontvangers van orgaantransplantaties te beschermen.

"Transplantatiepatiënten zijn veel kwetsbaarder voor infecties", beweerde Dr. Camille Kotton, klinisch directeur van transplantatie- en immuungecompromitteerde gastheerinfectieziekten in het Massachusetts General Hospital. "En transplantatiepatiënten behoren tot de hogere risico's op het ontwikkelen van ernstige levensbedreigende COVID-19."

Een van de mensen die rechtstreeks door deze vaccinatiemandaten wordt getroffen, is Leilani Lutali, die door haar zorgverleners in Colorado werd verteld dat ze volledig moest worden gevaccineerd om een ​​niertransplantatie te krijgen.

Lutali heeft een nierziekte in stadium vijf. Zonder nieuwe nier loopt ze een groot risico om te overlijden . Ze heeft geweigerd het vaccin te nemen omdat haar geloof het verbiedt.

"Als christen kan ik niets steunen dat te maken heeft met abortus van baby's, en de heiligheid van het leven is voor mij kostbaar."

Lutaliu heeft het gevoel dat haar ziekenhuis zo vasthoudend is geworden om haar te ‘redden’ van COVID-19 dat het bereid is haar mogelijk te laten sterven door te voorkomen dat ze de noodzakelijke transplantatiechirurgie krijgt.

Het is onwaarschijnlijk dat ze enige vorm van kwaliteitszorg krijgt van haar huidige zorgverlener in Colorado, maar Lutali is op zoek naar een ander ziekenhuis, mogelijk in Texas of Florida, waar ze een transplantatie kan krijgen zonder dat ze gevaccineerd hoeft te worden.

"Ik heb hoop dat er iets zal komen waar ik mee kan leven in termen van mijn keuzes," zei ze.

Lees meer over de vele onethische manieren waarop mensen worden gedwongen zich te laten vaccineren door de nieuwste artikelen op Vaccines.news te lezen .

Bronnen zijn onder meer:

ChildrensHealthDefense.org

TheGuardian.com

APNews.com

 

 

Het ziekenhuissysteem van Colorado eist dat alle ontvangers van orgaantransplantaties eerst hun eigen organen vernietigen met covid spike-eiwitvaccins voordat ze nieuwe organen van donoren ontvangen

Zaterdag 9 oktober, 2021 by: Ethan Huff


Tags: Apartheid , slechte artsen , badhealth , badmedicine , badscience , biologische wapens , Colorado , COVID , misdaden tegen de menselijkheid , discriminatie , fascisme , genocide , Ziekenhuizen , lmedical tirannie , gekken , medische fascisme , organen , Plandemic , spike protein , stupidChirurgie , transplantaties , UCHealth , vaccinatie , vaccin oorlogen , vaccins

7.850KEER BEKEKEN

 

(Natural NewsHet UCHealth-ziekenhuissysteem in Colorado zal niet langer orgaantransplantaties verstrekken aan iedereen die weigert zich te laten "vaccineren" voor het Wuhan-coronavirus (Covid-19).

In een aankondiging zei de in Denver gevestigde instelling dat het nu systematisch orgaantransplantaties zal weigeren aan "niet-gevaccineerden" in "bijna alle situaties", omdat niet-gestoken patiënten vermoedelijk veel meer kans hebben om te overlijden als ze "positief" testen op de Chinese Virus.

Om iedereen 'veilig' te houden, zullen degenen die weigeren hun DNA te wijzigen met mRNA (messenger RNA)-gifstoffen worden achtergelaten om te sterven zonder de organen die ze nodig hebben. Dit, zegt UCHealth, zal helpen om "de curve af te vlakken".

Staatsvertegenwoordiger Tim Geitner, een Republikein, kwam publiekelijk uit tegen UCHealth vanwege dit beleid, dat volgens hem al een niet-gevaccineerde Colorado Springs-vrouw heeft achtergelaten zonder de niertransplantatie die ze nodig heeft om te overleven.

Geitner zegt dat de beslissing van UCHealth "walgelijk" en discriminerend is, en merkt op dat een brief die de vrouw ontving van het transplantatiecentrum op de Anschutz Medical Campus van het systeem in Aurora, verklaarde dat ze "geïnactiveerd" zal worden op de niertransplantatielijst tenzij ze wordt geprikt.

De vrouw heeft nu 30 dagen om te beslissen wat ze wil doen. Als ze gewoon nee zegt tegen de experimentele injectiemedicijnen van Donald "vader van het vaccin" Trump's - zijn eigen woorden - "Operation Warp Speed" -schema , zal ze permanent van de transplantatielijst worden verwijderd.

Amerikaans netwerk voor orgaantransplantatie zegt dat het donoren en ontvangers niet discrimineert

Hoewel UCHealth heeft geweigerd over dit specifieke geval te spreken, hebben functionarissen toegegeven dat bijna alle ontvangers van transplantaties en orgaandonoren geïnjecteerd moeten worden met een Operatie Warp Speed-gifnaald om daar verdere zorg te krijgen.

Volgens woordvoerder Dan Weaver is hetzelfde beleid van toepassing op veel andere transplantatiecentra in de Verenigde Staten die ook hebben besloten een systeem van medische apartheid op te zetten dat discrimineert tegen mensen met een aangetast immuunsysteem, evenals mensen met natuurlijke immuniteit.

"Een orgaantransplantatie is een unieke operatie die leidt tot een levenslange specialistische behandeling om ervoor te zorgen dat een orgaan niet wordt afgestoten, wat kan leiden tot ernstige complicaties, de noodzaak van een volgende transplantatieoperatie of zelfs de dood", schreef Weaver in een e-mail.

"Artsen moeten rekening houden met de gezondheidsrisico's op korte en lange termijn voor patiënten als ze overwegen of ze een orgaantransplantatie aanbevelen."

In de VS coördineert een non-profitorganisatie genaamd United Network for Organ Sharing (UNOS) het transplantatieproces. Het zegt dat het, in tegenstelling tot UCHealth, geen beleid heeft dat niet-gevaccineerden discrimineert.

Transplantatiecentra zoals UCHealth, zei woordvoerster Anne Paschke, "nemen dergelijke beslissingen op basis van [hun] individuele medische oordeel."

Hoewel het de verplichting heeft om "geen kwaad te doen" en zorg te bieden aan iedereen die het nodig heeft, ongeacht de injectiestatus, gaf Geitner tijdens een Facebook Live-videopresentatie toe dat er "heel weinig" is dat het UCHealth-ziekenhuissysteem zal doen om patiënten tegemoet te komen die Fauci Griep-injecties weigeren.

Het echt trieste is dat de vrouw die een nier nodig heeft al een mogelijke donor heeft gevonden en al antistoffen in haar lichaam heeft om elke mogelijke infectie met het Chinese virus te bestrijden die op haar pad zou kunnen komen.

Ondertussen sterven er overal mensen aan de Wuhan- griepprikken met tienduizenden of zelfs honderdduizenden, en UCHealth kan er niets om geven.

“Terwijl meer dan een derde van de Amerikanen nog één dosis van een coronavirusvaccin moet krijgen, hebben leiders en bedrijven steeds meer vaccinmandaten omarmd vanwege intense tegenstand van Republikeinen, die voorstander zijn van persoonlijke keuze”, meldde Outline .

"De niet-gevaccineerden kunnen werkloosheid of een duurdere ziektekostenverzekering krijgen en worden op sommige plaatsen uitgesloten van delen van het openbare leven, zoals binnenshuis dineren."

Het laatste nieuws over het Wuhan coronavirus (Covid-19) fascisme is te vinden op Fascism.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Outline.com

NaturalNews.com

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...