donderdag 13 januari 2022

SCHOK: Duitse artsen ontdekken “verbazingwekkende” onzuiverheden in COVID “vaccin”

 SCHOK: Duitse artsen ontdekken “verbazingwekkende” onzuiverheden in COVID “vaccin”

Woensdag 12 januari 2022 door: JD Heyes
Tags: analyse , badhealth , badmedicine , Big Pharma , bloedmonsters , covid-19 , vreemde voorwerpen , onzuiverheden , microscopie analyse , Moderna , pandemie , Pfizer , vaccin , vaccin safety , vaccin sample

12KKEER BEKEKEN


(Natural NewsEen groep Duitse artsen en onderzoekers is de laatste die substantiële onzuiverheden heeft gevonden in COVID-19-vaccins en in het bloed van gevaccineerde personen.

Zoals gemeld door de RAIR Foundation, presenteerden de pathologen een analyse compleet met video en foto's van het vaccin tijdens een schokkende maar weinig gepubliceerde persconferentie in september, waarvan een clip is vertaald voor de organisatie.

Volgens de video en presentatie werden vreemde voorwerpen in de vaccins ontdekt, samen met het bloed van sommige mensen die de prikken kregen.

"Sommige van de vreemde voorwerpen werden beschreven als 'nauwkeurig geconstrueerd' en ook - schokkend - wormen die uit eieren kwamen", zei de stichting in een rapport .

“De live gestreamde persconferentie  werd georganiseerd door de Stiftung Corona-Ausschuss, die losjes kan worden omschreven als het Duitse equivalent van America's Frontline Doctors. Zoals verwacht werd hun opmerkelijke presentatie bekritiseerd door de Duitse legacy-media', vervolgt het rapport van de stichting.

De presentatie werd geleid door Dr. Arne Burkhardt, die 18 jaar het hoofd was van het Instituut voor Pathologie in Reutlingen en daarna als patholoog in de privépraktijk werkte, evenals Dr. Walter Lang, die als patholoog werkte. aan de Hannover Medical School van 1968 tot 1985” voordat hij een particulier pathologisch instituut oprichtte in Hannover, en Dr. Werner Birkholz, een eenmalige hoogleraar elektrotechniek die zich richtte op risicobeheer en kwaliteit aan de Jacobs University in Bremen.

Dr. Ute Langer, een chirurg, maakte de introducties.

Als onderdeel van de presentatie voerden de onderzoekers een analyse uit van "overgebleven vaccins van het bedrijf BioNTech-Pfizer ", waarvan sommige onthulden wat "een nauwkeurig geconstrueerd object lijkt te zijn".

(Tegoed: Stichting RAIR )

Bovendien vonden de onderzoekers "wormen" die lijken te zijn "uitgebroed" in het vaccinserum:

(Tegoed: Stichting RAIR )

Volgens de stichting zijn de Duitse artsen en onderzoekers niet de enigen die vreemde voorwerpen hebben ontdekt in COVID-19-vaccins:

  • In augustus schortte Japan het Moderna-vaccin op nadat er vreemde materialen waren gevonden in hun coronavirusvaccin. Volgens  Nikkei Asia bleek de stof te reageren op magneten. Zoals gemeld door RAIR Foundation USA, is Japan buitengewoon transparant geweest in hun omgang met het coronavirusvaccin, met respect voor de autonomie van hun burgers.
  • Dr. Carrie Madej, een internist, ontdekte ook  vreemde voorwerpen na het bestuderen van de injecties, waaronder 'grafeenachtige' objecten en 'een tentakels, bewegend organisme-achtig wezen in de Moderna-prik'.

Volgens een Twitter-thread die in oktober werd gepost , werden ook deeltjes, "deeltjesaggregaties" en "vezelachtige structuren", waarvan sommige "takken" en een "ringachtige structuur" bevatten, gevonden in vaccins.


















"De bevindingen waren gebaseerd op een 'microscopie-analyse' van het Pfizer-BioNTech-virusvaccinmonster," meldde de RAIR Foundation, eraan toevoegend dat, volgens een wetenschapper die sprak op voorwaarde van anonimiteit en die beweerde meer dan 100 keer te zijn gepubliceerd in peer-reviewed tijdschriften zoals de New England Journal of Medicine en The Lancet , werd de analyse gedaan "met een helder veld en fasecontrastmicroscopie" terwijl "rigoureuze wetenschappelijke en hygiënische normen werden toegepast".


Zie hier het volledige transcript van de conferentie )

Wat hebben deze mensen in deze vaccins gestopt ? Het lijkt duidelijk dat ze op geen enkele manier puur zijn.

Bronnen zijn onder meer:

RAIRFoundation.com

NaturalNews.com

 

 

 

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...