donderdag 20 januari 2022

Megaprotest op 23 januari in Brussel voor vrijheid en tegen de Great Reset: 1 ploeg van 1 miljoen

protest

Foto: Vrijheidsmars in Brussel (Miguel Discart CC BY-SA 2.0)

1 ploeg van 1 miljoen: Megaprotest op 23 januari in Brussel voor vrijheid en tegen de Great Reset


Aanstaande zondag gaat het gebeuren. Op 23 januari vindt in Brussel een mars voor vrijheid, democratie en mensenrechten plaats. Die dag zullen mensen vanuit heel Europa naar de Belgische hoofdstad afreizen. Het gaat om een initiatief van EuropeansUnited, een groep die wordt gecoördineerd door Tom Meert. Meer dan 560 organisaties uit heel Europa doen mee aan het protest.

De mars start om 12.00 uur vanaf Brussel-Noord naar Jubelpark. Aangezien er een gigantische mensenmassa wordt verwacht, kunnen mensen zich tot 14.00 uur aansluiten vanaf Brussel-Noord. Mensen protesteren tegen de Great Reset, medische apartheid en de Verenigde Staten van Europa, en voor vrijheid en democratie.

Het idee voor EuropeansUnited is ontstaan doordat mensen van verschillende achtergronden bij elkaar zijn gaan zitten om een openbaar debat op gang te brengen: ondernemers, verpleegsters, artsen, wetenschappers, ambtenaren, studenten, noem maar op, vanuit alle lagen van de bevolking.

“De overheid neemt al zeer lang maatregelen die onze fundamentele vrijheden beperken. Wet na wet wordt gestemd zonder rekening te houden met mensenrechten of basisrechten die vastgelegd zijn in de grondwet. Alles wordt goedgepraat door te verwijzen naar een wereldwijde pandemie. Ondertussen worden bijna al onze democratische waarden overboord gegooid. Het voelt bijna alsof de ergste ziekte die uit China kwam niet het virus was, maar het totalitarisme,” schrijft EuropeansUnited op haar website.

“Als het grootste parlement ter wereld niet meer luistert naar het volk, dan komt het volk naar zijn leiders. De waarheid is echter dat wij liever niet gaan protesteren. Wij staan in de frontlinie, maar zijn ook maar gewone mensen: bang voor de politie, bang voor boetes, en met een gezonde dosis angst en afschuw voor elke vorm van geweld. Wij hebben ook veel te verliezen en blijven liever thuis. We stellen echter vast dat we stilaan terechtkomen in een totalitaire staat die dreigt verder te radicaliseren en steeds meer destructief wordt. Deze vaststelling maakt dat we geen andere uitweg zien dan hiervoor op straat te komen om onze stem hierin te laten horen,” zegt Meert.

Er zullen ook enkele grote namen aanwezig zijn bij het protest: advocaat Markus Haintz, advocaat Reiner Füllmich, professor Christian Perronne, Mary Holland van Children’s Health Defense en de Amerikaanse econoom Catherine Austin Fitts, die diende onder president George H.W. Bush.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...