zaterdag 8 januari 2022

Was Omicron ontworpen door ‘WHITE HATS’ als een zelfverspreidende ANTIDOTE om de covid-pandemie te beëindigen?

 Was Omicron ontworpen door ‘WHITE HATS’ als een zelfverspreidende ANTIDOTE om de covid-pandemie te beëindigen?

Woensdag 5 januari 2022 door: Mike Adams


Tags : tegengifbiologische wapensbiotechbiotechnologiebiowapenscoronavirusCOVIDDARPAontvolkinglaboratoriamicrpandemiePlandemischSARS-CoV-2piekeiwitwitte hoeden

Bypass censuur door deze link te delen :

 

36KWEERGAVEN


(Natural News) Vanwege de kenmerken van Omicron en hoe het een hoge transmissie combineerde met zeer lage sterfte en ziekenhuisopnames, wordt er steeds meer gespeculeerd dat Omicron mogelijk in een laboratorium is ontworpen door 'white hat'-wetenschappers die het als een zelf verspreidend tegengif voor de covid-pandemie hebben vrijgegeven 

Omdat Omicron naar verluidt veel efficiënter is in het verspreiden - maar schijnbaar niet gevaarlijker dan verkoudheid - verspreid het over de bevolking en verdringt het Delta en andere soorten die een veel groter gevaar voor de mensheid vormden.

Belangrijk is dat een Omicron-infectie een natuurlijke immuunrespons oproept die mensen beschermt tegen alle andere stammen, wat betekent dat een eenvoudige blootstelling en infectie van Omicron covid de vaccins verouderd maakt en natuurlijke immuniteit opbouwt om Delta en andere stammen te weerstaan.

Met andere woorden, het beëindigt zowel de pandemie als de rechtvaardiging van het vaccin allemaal tegelijk.

In wezen functioneert Omicron als een soort zelfverspreidend vaccin - of tegengif - dat een wijdverbreide immuniteit creëert en de covide-plandemie sluit. Het enige echte debat is of de Omicron-stam is ontworpen en vrijgegeven met opzet door een team dat de mensheid probeert te redden.

Zelfreplicerende vaccintechnologie is al vele jaren in handen van DARPA

De technologie van "zelfreplicerende vaccins" is goed gedocumenteerd en staat bekend in het bezit van DARPA, dezelfde groep die een financieringsverzoek van EcoHealth Alliance verwierp om de aerosolized release van giftige nanodeeltjespike-eiwitten in vleermuisgrotten in China te financieren. Om welke reden dan ook, DARPA erkende het gevaar bij een wilde release van SARS-CoV-2 en besloot dat een dergelijk experiment een te grote bedreiging voor de mensheid zou vormen.

Zoals we sindsdien hebben geleerd, is de echte bedreiging voor de mensheid zelf niet 'covid', maar eerder de covid vaccins De vaccins bevatten het spike-eiwit, ttz. een biowapen (of de instructies voor het lichaam om die giftige nanodeeltjes te vervaardigen), en dus is de voortdurende injectie van mensen met vaccins de echte bedreiging voor de mensheid.

Covid-vaccins worden gepusht vanwege het verhaal dat covid mensen naar spoedeisende hulp stuurt en mensen met een onderdrukt immuunsysteem doodt. Het zou dus een belangrijke prestatie zijn om dit verhaal te ontkrachten door aan de kliek van criminele vaccin-pushers - Big Tech, Big Media, Big Pharma en Big Government - die honderden miljoenen levens (of zelfs miljarden) zouden kunnen redden zie deze analyse) als de holocaust van het vaccin op zijn weg kan worden gestopt.

Met andere woorden, Omicron kan uiteindelijk precies datgene zijn dat de plandemie beëindigt en de mensheid redt van totale uitroeiing.

Nieuw bewijs voor muisoorsprong van Omicron

Deze wetenschappelijke studie, gepubliceerd in de Journal of Genetics & Genomics, onthult nieuw bewijs voor de muisoorsprong van Omicron. Het heeft als titel 'Bewijs voor een muisoorsprong van de SARS-CoV-2 Omicron-variant' en werd gepubliceerd op 24 december 2021. Het is geïndexeerd in de PubMed Central-database van de National Library of Medicine.

De studie wijst op de mogelijkheid (misschien zelfs een waarschijnlijkheid) dat Omicron van muizen kwam. Als dat zo is, is een met muizen bevolkt laboratorium de meest waarschijnlijke plaats waar de 45 mutaties zijn bereikt.

Zoals de samenvatting van de studie stelt: 'Het moleculaire spectrum van mutaties (d.w.z., de relatieve frequentie van de 12 soorten basissubstituties) die door de stamvader van Omicron zijn verkregen, was significant verschillend van het spectrum voor virussen die bij menselijke patiënten zijn geëvolueerd, maar leek op de spectra die verband houden met virusevolutie in een cellulaire muisomgeving."

De studie lijkt ook te wijzen op een poging om de gastheerevolutie van het virus snel te versnellen door opzettelijke selectie van gastheeraanpassingen, wat betekent dat wetenschappers die het experiment uitvoerden opzettelijk muizen zouden hebben geselecteerd met zeer milde symptomen maar met een hoge transmissiviteit. Uit de studie :

We ontdekten dat de Omicron-pike-eiwitsequentie werd onderworpen aan een sterkere positieve selectie dan die van alle gerapporteerde SARS-CoV-2-varianten waarvan bekend is dat ze voortdurend evolueren in menselijke gastheren ..

Deze waarnemingen bestaan volledig uit een "white hat lab" dat een operatie uitvoert om Omicron te produceren als een soort zelfverspreidende "tegengif". Dit is geen absoluut bewijs dat dit heeft plaatsgevonden, maar het is een bewijs dat consistent is met de theorie. Er is echter meer bewijs nodig om het zeker te weten.

Vechten tegen biowapens

Als deze theorie waar is, worden de burgers van de wereld gevangen in het kruisvuur van een wereldwijde strijd om biowapens waarbij concurrerende laboratoria en salvo's van zelfverspreidende biowapens of tegengiffen om de paar maanden op de mensheid worden gedumpt. Het is alsof we allemaal in een stad wonen terwijl Godzilla en een gigantische Transformer-robot tot de dood boven ons strijden en gebouwen en gigantische betonnen brokken op de trottoirs laten vallen terwijl we allemaal proberen de gevolgen te ontwijken.

Of deze ‘white Hat’-theorie waar is of niet, geloof ik dat de beste verdediging goede voeding is en immuunversterkende supplementen zoals vitamine D, zink, quercetine, artemisinine enzovoort. We hebben geen idee welke gekke biowapens ze hierna gaan uitbrengen, maar een volledig functionerend immuunsysteem is absoluut de sleutel om dit alles te overleven. Het zou ook geen kwaad kunnen om meer te weten over ivermectine, chloordioxide, hydroxychloroquine en andere medische noodmaatregelen.

Helaas hebben degenen die de covid-vaccin ‘prikken’ hebben gemaakt hun immuunsysteem vernietigd en zullen ze zeer kwetsbaar zijn voor wat daarna komt. Dat maakt natuurlijk allemaal deel uit van het ontvolkingsplan: mensen doden met veel voorkomende griepstammen door ervoor te zorgen dat hun immuunsysteem van tevoren wordt vernietigd (met de prik).

Hoor de volledige details in de Situation Update-podcast van vandaag :

Brighteon.com/92bf362d-4675-4404-ae1e-61e1fa8335f3

Vind elke dag een nieuwe podcast - plus interviews en speciale rapporten - op:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Volg mij ook op :

Telegram : t.me / RealHealthRanger

Brighteon.social : Brighteon.social/@HealthRanger

Parler : Parler.com/user/HealthRanger

Gettr : GETTR.com/user/healthranger

Rumble : Rumble.com/c/HealthRangerReport

BitChute : Bitchute.com/channel/9EB8glubb0Ns/

Clouthub : app.clouthub.com/#/users/u/naturalnews/posts


  • PMC8702434


J Genet Genomics. 2021 Dec 24

doi: 10.1016/j.jgg.2021.12.003 [Epub ahead of print]

PMCID: PMC8702434

PMID: 34954396

Evidence for a mouse origin of the SARS-CoV-2 Omicron variant

Changshuo Wei,a,b,1 Ke-Jia Shan,a,b,1 Weiguang Wang,a,b,1 Shuya Zhang,a,b Qing Huan,a, and Wenfeng Qiana,b,

Author information Article notes Copyright and License information Disclaimer

This article has been cited by other articles in PMC.

Associated Data

Supplementary Materials

Data Availability Statement

Abstract

The rapid accumulation of mutations in the SARS-CoV-2 Omicron variant that enabled its outbreak raises questions as to whether its proximal origin occurred in humans or another mammalian host. Here, we identified 45 point mutations that Omicron acquired since divergence from the B.1.1 lineage. We found that the Omicron spike protein sequence was subjected to stronger positive selection than that of any reported SARS-CoV-2 variants known to evolve persistently in human hosts, suggesting a possibility of host-jumping. The molecular spectrum of mutations (i.e., the relative frequency of the 12 types of base substitutions) acquired by the progenitor of Omicron was significantly different from the spectrum for viruses that evolved in human patients but resembled the spectra associated with virus evolution in a mouse cellular environment. Furthermore, mutations in the Omicron spike protein significantly overlapped with SARS-CoV-2 mutations known to promote adaptation to mouse hosts, particularly through enhanced spike protein binding affinity for the mouse cell entry receptor. Collectively, our results suggest that the progenitor of Omicron jumped from humans to mice, rapidly accumulated mutations conducive to infecting that host, then jumped back into humans, indicating an inter-species evolutionary trajectory for the Omicron outbreak.

Keywords: SARS-CoV-2, Omicron, Evolutionary origins, Molecular spectrum of mutations, Spike-ACE2 interaction, Receptor-binding domain

 

De rest van het artikel op:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/labs/pmc/articles/PMC8702434/


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...