zaterdag 8 januari 2022

We zijn nu getuige van de eerste tekenen van de gevreesde zombie-apocalyps van het vaccin

We zijn nu getuige van de eerste tekenen van de gevreesde zombie-apocalyps van het vaccin: het woedende "masker mandaat", persoonlijkheidsveranderingen, gewelddadig gedrag en dierlijke waanzin teweeggebracht door het lagere hersenstam-brein

Vrijdag 7 januari 2022 door: Mike Adams

Tags: biologische wapens , biowar , bloedstolsels , hersenbeschadiging , hersengezondheid , ineenstorting , waanzin , verzekering , Karens , levensverzekering , gekken , wiskunde , mentale retardatie , verstandelijk gehandicapt , idioten , risico , spike-eiwit , Vaccinverwondingen , Vaccinverwonding , Vaccinveiligheidvaccinzombies , vaccins

19K KEER BEKEKEN

 

(Natural News) Dit verhaal gaat over de realiteit van vaccinzombies, maar om daar te komen, moeten we eerst de onderliggende idiotie behandelen die mensen dwong om zich in te schrijven voor de erge covid-shots die nu hun hersens aantasten. Om dit alles te begrijpen, moeten we eerst kijken naar wat voor soort persoon goedgelovig genoeg is om de vaccinshots te nemen en ze te blijven nemen, zelfs nadat het bewijs van schade duidelijk is .

 Er zijn slimme mensen die de eerste twee prikjes namen en zich toen realiseerden hoe gevaarlijk het was. Ze zijn gestopt. Maar de onwetenden bleven maar smeken om meer...

De wereld zit vol met idioten die, op een zeer reële manier, cognitief achterlijk zijn. Een deel van die vertraging ontneemt deze personen het vermogen om basisconcepten in wiskunde, kansrekening of risicobeoordeling te begrijpen. Dit is de reden waarom ze zo gemakkelijk worden overgehaald om te denken dat "klimaatverandering" iedereen zal doden, of dat het risico van het covid-vaccin nul is.

Enkele van de karakteristieke gewoonten van deze wiskundige idioten zijn:

Ze worden gemakkelijk beïnvloed door misleidende beweringen in de reguliere media en worden snel tot angst gedreven.

Ze kopen vaak loten omdat ze geen wiskunde begrijpen.

Ze hebben de neiging om veel sterk bewerkte junkfood te eten, en ze denken dat ze geld besparen door bewerkte voedingsmiddelen met kortingsbonnen te kopen in plaats van ongeraffineerde, onbewerkte voedingsmiddelen te kopen die in feite veel meer voeding leveren.

Hun huizen zijn gevuld met merkafvalproducten zoals Tide-wasmiddel, door General Mills verwerkte granen, pasta in blik van Chef Boyardee, flessen Pepsi, enz. Ze zijn 100% een product van televisiereclame en mediapropaganda. Ze kopen graag veel 'Swiffer'-producten die gewoon te dure schoonmaakdoekjes en sponsdweilen zijn.

Ze hebben zeer slechte vaardigheden op het gebied van financieel management en zijn voortdurend 'kapot', vaak met catastrofes of crisisgebeurtenissen waarvan ze altijd beweren dat ze 'nooit hun schuld' zijn.

Ze verspillen geld aan extreem lage eigen risico's voor autoverzekeringen omdat ze niet begrijpen hoe verzekeringsproducten geprijsd zijn.

Ze denken dat ze voor alles een verzekering nodig hebben en zijn geobsedeerd door het kopen van meer verzekeringen voor alles wat denkbaar is, inclusief soms het kopen van een "reisverzekering" waarbij ze wedden dat ze zullen sterven tijdens een aanstaande vlucht.

Ze zijn veel meer geïnteresseerd in het afsluiten van een ziektekostenverzekering dan in het zorgen voor hun gezondheid. Ze hebben vaak een zeer slechte gezondheid, maar weigeren hun gewoonten te veranderen om hun gezondheid te verbeteren.

Ze zijn dol op boostershots en vaccins! Ze zijn ook grote fans van maskers. Zij zijn de "Karens" van covid.

Ten slotte, omdat ze geen macht over zichzelf hebben, hunkeren ze naar macht over anderen .

We leven allemaal in een wereld die zwaar bevolkt is door deze idioten/Karens, maar daar gaat verandering in komen door het covid vaccin.

Op dit moment sterven elke maand ongeveer 100.000 vaccinnemers in Amerika aan het vaccin zelf zie cijfers hier ). Dit gaat drastisch versnellen tot 2022 en daarna. In de komende tien jaar zul je een "massale slachtoffers" meemaken van gevaccineerde artsen, journalisten, wetenschappers, Big Tech-werkers, Wall Street-arbeiders, stadsmanagers, schoolleraren en meer, allemaal stervend aan de vaccininjecties die ze dom geloofden veilig en goedgekeurd waren. Deze mensen zullen vallen en ofwel het bewustzijn verliezen of sterven, net als deze 36-jarige verslaggever uit Brazilië die publiekelijk opschepte over het nemen van de covid-prik, vervolgens flauwviel en het bewustzijn verloor voor de camera tijdens een nieuwsuitzending:

 


    LINK: https://www.brighteon.com/163e9b2a-3c02-4a71-b3fa-8f50170fb730 

De reden dat de tv-nieuwslezer het bewustzijn verloor en vijf hartaanvallen kreeg, is omdat zijn bloed in een halfvaste stof veranderde door de spike-eiwit "vaccin"-injecties.

Het is duidelijk dat wanneer uw bloed niet langer als vloeistof functioneert en in een vaste stof begint te veranderen, het niet langer door uw bloedsomloop kan stromen. Binnen enkele seconden verliezen je hersenen zuurstof en verlies je het bewustzijn. Dit is de reden waarom zoveel mensen die de covid "clot shot" -injecties nemen, sterven of flauwvallen.

Terwijl gevaccineerde mensen van de "normale" status naar DOOD overgaan, gaan ze eerst door een zombie-achtige fase van waanzin en persoonlijkheidsveranderingen

Je hebt dit waarschijnlijk gezien bij veel van je vrienden, familieleden of collega's die de stollingsschoten hebben genomen. Voor de opnames waren het normale, gezonde, gelukkige mensen. Toen namen ze de foto's en ging het bergafwaarts.

Je hebt misschien persoonlijkheidsveranderingen opgemerkt, verhoogde agressiviteit en een wending naar dierlijk / zombie-achtig gedrag.

Dit zijn tekenen dat er zich bloedstolsels in hun hersenen beginnen te vormen , waardoor de zuurstof naar de delen van de hersenen die verantwoordelijk zijn voor de verwerking van hogere cognitieve functies, wordt afgesneden. In wezen zijn ze het delegeren in vaccin zombies , en ze niet eens beseffen.

Het is belangrijk om te begrijpen dat hoe extremer hun persoonlijkheid verandert, hoe meer bloedstolsels hun hersenen aantasten . Dienovereenkomstig, hoe minder tijd ze nog hebben om te leven. Dus als je ziet dat vaccinzombies hun verstand verliezen en zich gedragen op manieren die lijken af te wijken van de mensheid, erken dan dat ze niet lang meer te leven hebben. Veel "masker mandaats", met andere woorden, zullen binnenkort "vervallen Karens" zijn, omdat de spike-eiwitten de laatste functionerende delen van hun gewonde hersenen afsnijden.

Dit erkennende, vroeg de New American-presentator Ben Armstrong onlangs : "Lijden mensen die nog steeds maskers dragen aan een psychische aandoening?" Hij is op de goede weg, maar ik denk dat ze eigenlijk lijden aan neurologische hersenbeschadiging door bloedstolsels en spike-eiwit nanodeeltjes.

Zodra dit proces zich volledig heeft voltrokken, zullen deze mensen overlijden aan catastrofale hersenletsels, beroertes, hartaanvallen of een aanval van lymfocyten op hun organen. Onthoud gewoon dat ze tijdens de overgang naar die dood zullen transformeren in krankzinnige zombie-wezens met vaccins die uithalen naar iedereen om hen heen, waarbij ze de dierlijke delen van hun hersenen laten zien die nog steeds functioneren (functie van de lagere hersenstam, het "reptielen" brein).

Een bijzonder demonstratief voorbeeld hiervan is te vinden in de volgende video uit Melbourne, Australië, waar een jogger genaamd "Simone" wreed werd aangevallen door een boze man die beweerde dat de jogger niet voldoende afstand hield van zijn familie.

 

LINK op: https://www.naturalnews.com/2022-01-07-now-witnessing-early-signs-vaccine-zombie-apocalypse-mask-karens-personality-changes.html 

Voorbij de psychose van massavorming: het is een zombie-apocalyps met vaccins

Dit alles verklaart waarom zoveel linkse journalisten zijn veranderd in dierlijke gekken die de realiteit van de wereld om hen heen niet eens meer kunnen verwerken. Dit is ook de reden waarom linkse technische medewerkers - van wie de meesten de stollingsschoten namen - door de realiteit worden 'getriggerd' en alle spraak moeten censureren die in de realiteit is geworteld. Ze moeten hun kwetsbare psyche beschermen tegen contact met de echte wereld, anders wordt hun hele waanvoorstellingen vernietigd.

Over het algemeen gaat het proces ongeveer als volgt:

Stap 1: Ze beginnen als onwetende idioten die niet veel verstand hebben van cijfers, risico's en de realiteit.

Stap 2: Ze nemen de stollingsschoten (en boosters) omdat ze gemakkelijk door de ontvolkingsautoriteiten worden overgehaald om zelfmoord te plegen.

Stap 3: De stollingsschoten beginnen effect te krijgen, waardoor bloedstolsels vrijkomen die zich in hun hersenen nestelen en zuurstof uit delen van hun hersenen afsnijden.

Stap 4: Ze verliezen een hogere hersenfunctie en storten zich in dierlijk, "hersenstam"-gedrag, wat persoonlijkheidsveranderingen en zeer agressieve uitbarstingen tegen anderen veroorzaakt.

Stap 5: Naarmate de hersenbeschadiging verergert, veranderen ze in "masker Karens" en vaccinzombies, die uiteindelijk onherkenbaar zijn voor de mensen die ze ooit kenden.

Stap 6: De bloedstolsels en spike-eiwitten maken uiteindelijk hun hersenen af, wat leidt tot een laatste catastrofale gebeurtenis die hun leven kost: een zware beroerte, hersenbloeding, enz.

Op dat moment bijt een ander masker mandaat in het stof en is de wereld iets minder krankzinnig. Het probleem is natuurlijk dat er waarschijnlijk miljarden vaccinzombies door dit proces zullen gaan als de spike-eiwitten hun vasculaire systemen en hersenen opeten.

Onthoud dat volgens OurWorldInData.org tot nu toe meer dan 4,7 miljard mensen zijn geïnjecteerd met deze hersenbeschadigende, hartverscheurende bloedstolsels . En elk van die mensen zal worden opgejaagd en gedwongen om steeds meer booster-shots te nemen, totdat de wereldwijde ontvolkingsagenda is bereikt (of we stoppen deze waanzin door alle covid-vaccins te stoppen en zo de pandemie te beëindigen).

Dit betekent dat voor degenen onder ons die geen zombies zijn, een van onze grootste uitdagingen het overleven van de zombie-apocalyps van het vaccin zal zijn .

Hoe de vaccin-zombie-apocalyps te overleven?

Ik heb op dit moment verschillende gratis downloadbare audioboeken beschikbaar die je kunnen helpen de wereldwijde ineenstorting te overleven die wordt versneld door vaccinzombies. Ten eerste is er de Global Reset Survival Guide, beschikbaar op GlobalReset.news .

 


Ik sta ook op het punt een nieuw, downloadbaar audioboek uit te brengen met de naam 'Ghost World 2022 – 2032'. Dit boek behandelt hoe te overleven in de economie na de instorting van het vaccin en waarom blauwe steden met een hoog vax-tarief zullen instorten en in spooksteden veranderen.

We hebben er nog geen website voor gelanceerd, maar je hoort het als je je hier hebt geabonneerd op de dagelijkse e-mailnieuwsbrief van Natural News (registratie is gratis).


 

Bovendien heb ik een zeer populair en veelgeprezen downloadbaar audioboek genaamd 'Survival Nutrition'. Al deze audioboeken worden ook geleverd met downloadbare, afdrukbare PDF-transcripten. Bekijk deze op SurvivalNutrition.com

 


Voor het volledige verhaal over vaccin-idioten, wiskundig analfabetisme, verzekeringsverslaafden en waarom de mensheid op een bepaalde ineenstorting afstevent, luister naar de keiharde Situation Update-podcast van vandaag (waarvan ik denk dat deze de beste cover-art ooit heeft):

Brighteon.com/3fb5974d-883d-4a4b-a71a-92d6a6508136

 


Vind elke dag een nieuwe podcast - plus interviews en speciale rapporten - op:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport


Download mijn gratis audioboeken - inclusief Survival Nutrition, The Global Reset Survival Guide en The Contagious Mind - op:

https://Audiobooks.NaturalNews.com/

Volg mij ook op:

Telegram: t.me/RealHealthRanger 

Brighteon.social: Brighteon.social/@HealthRanger

Parler: Parler.com/user/HealthRanger

Gettr: GETTR.com/user/healthranger

Rumble: Rumble.com/c/HealthRangerReport

BitChute: Bitchute.com/channel/9EB8glubb0Ns/

Clouthub: app.clouthub.com/#/users/u/naturalnews/posts

 


ONTVANG ONZE GRATIS E-MAILNIEUWSBRIEF

Ontvang onafhankelijke nieuwsmeldingen over natuurlijke geneeswijzen, voedsellaboratoriumtests, cannabismedicijnen, wetenschap, robotica, drones, privacy en meer.

Meer nieuws over biologische wapens

We zijn nu getuige van de eerste tekenen van de gevreesde zombie-apocalyps van het vaccin: het woedende "masker mandaat", persoonlijkheidsveranderingen, gewelddadig gedrag en dierlijke waanzin van de lagere hersenstam

Werd Omicron ontwikkeld door WHITE HATS als een zelfverspreidend ANTIDOT om de covid-pandemie te beëindigen?

Lancet-redacteur geeft toe te weten dat Peter Daszak "aanzienlijke, betreurenswaardige" belangenconflicten had

Rep. Gohmert: Fauci moet "verantwoordelijk worden gehouden" voor het ontketenen van massale moorden op de wereld

Matrixxx Groove: COVID-vaccin is een biowapen dat kinderen doodt

Covid-vaccins "meest gevaarlijke uitrol van biologische geneesmiddelen in de menselijke geschiedenis", zegt Dr. Peter McCullough

Amerikaans leger gaat Spike Ferritin Nanoparticle COVID-vaccin (SpFN) uitrollen waarvan we vrezen dat het is ontworpen om actieve diensttroepen te doden en de Amerikaanse militaire verdediging te verzwakken

In het tijdperk van Omicron vangen en verspreiden de geprikt COVID nu in een hoger tempo dan de unvaxxed

Geopenbaard: Fauci's kantoor bleef Chinees coronavirusonderzoek financieren NADAT de COVID-19-pandemie de wereld verwoestte en miljoenen doden


Over de auteur: 

Mike Adams (ook bekend als de " Health Ranger ") is een bestverkopende auteur (#1 bestverkopende wetenschappelijke boek op Amazon.com genaamd " Food Forensics "), een milieuwetenschapper, een octrooihouder voor een cesiumradioactieve isotoopeliminatie uitvinding, meervoudig bekroond voor uitmuntende journalistiek, uitgever van wetenschappelijk nieuws en invloedrijke commentator over onderwerpen variërend van wetenschap en geneeskunde tot cultuur en politiek. Volg zijn video's, podcasts, websites en wetenschappelijke projecten via de onderstaande links.

Mike Adams is de oprichtende redacteur van NaturalNews.com en de laboratoriumwetenschappelijk directeur van een internationaal geaccrediteerd (ISO 17025) analytisch laboratorium dat bekend staat als CWC Labs . Daar ontving hij een Certificaat van uitmuntendheid voor het bereiken van extreem hoge nauwkeurigheid bij de analyse van toxische elementen in onbekende watermonsters met behulp van ICP-MS-instrumentatie. Adams is ook zeer bedreven in het uitvoeren van vloeistofchromatografie, ionenchromatografie en massaspectrometrie time-of-flight analytische instrumentatie. Hij heeft ook talrijke laboratoriumdoorbraken bereikt in de programmering van geautomatiseerde vloeistofverwerkingsrobots voor monstervoorbereiding en voorbereiding van externe standaarden.

Het Amerikaanse octrooibureau heeft Mike Adams patent NO toegekend. US 9526751 B2 voor de uitvinding van " Cesium Eliminator ", een levensreddende uitvinding die tot 95% van het radioactieve cesium uit het menselijke spijsverteringskanaal verwijdert. Adams heeft toegezegd volledige patentlicentierechten te schenken aan elke staat of nationale overheid die het product moet produceren om mensenlevens te redden in de nasleep van een nucleair ongeval, ramp, oorlogsdaad of terroristische daad. Hij heeft ook 10.000 kg grondstof opgeslagen voor de productie van Cesium Eliminator in een magazijn in Texas, en is van plan het eindproduct te doneren om levens te helpen redden in Texas wanneer de volgende nucleaire gebeurtenis plaatsvindt. Geen enkele onafhankelijke wetenschapper ter wereld heeft meer onderzoek gedaan naar de verwijdering van radioactieve elementen uit het menselijke spijsverteringskanaal.

Adams is een gekleurde persoon wiens voorouders onder meer Afrikanen en Amerikaanse Indianen zijn. Hij is van Indiaanse afkomst , wat volgens hem de inspiratiebron is voor zijn "Health Ranger"-passie voor het beschermen van het leven en de natuur tegen de vernietiging veroorzaakt door chemicaliën, zware metalen en andere vormen van vervuiling.

Adams is de auteur van 's werelds eerste boek dat ICP-MS analyseresultaten van zware metalen publiceerde voor voedingsmiddelen, voedingssupplementen, huisdiervoeding, specerijen en fastfood. Het boek heet Food Forensics en wordt uitgegeven door BenBella Books.

In zijn laboratoriumonderzoek heeft Adams talloze doorbraken op het gebied van voedselveiligheid gemaakt, zoals het onthullen van uit Azië geïmporteerde rijstproteïneproducten die verontreinigd zijn met giftige zware metalen zoals lood, cadmium en wolfraam . Adams was de eerste voedingswetenschappelijk onderzoeker die hoge niveaus van wolfraam in superfoods documenteerde . Hij ontdekte ook meer dan 11 ppm lood in geïmporteerd mangosteenpoeder en leidde een sectorbrede vrijwillige overeenkomst om zware metalen in rijsteiwitproducten te beperken.

Naast zijn laboratoriumwerk is Adams ook de (onbetaalde) uitvoerend directeur van het non-profit Consumer Wellness Center (CWC), een organisatie die 100% van haar donatie-ontvangsten doorstuurt naar subsidieprogramma's die kinderen en vrouwen leren hoe ze hun eigen voedsel verbouwen of hun voeding enorm verbeteren. Via de non-profit CWC lanceerde Adams ook Nutrition Rescue , een programma dat essentiële vitamines doneert aan mensen in nood. Klik hier om enkele van de CWC-succesverhalen te zien.

Met een achtergrond in wetenschap en softwaretechnologie is Adams de oorspronkelijke oprichter van het technologiebedrijf voor e-mailnieuwsbrieven dat bekend staat als Arial Software . Gebruikmakend van zijn technische ervaring in combinatie met zijn liefde voor natuurlijke gezondheid, ontwikkelde en implementeerde Adams het contentmanagementsysteem dat momenteel NaturalNews.com aanstuurt. Hij ontwierp ook de statistische algoritmen op hoog niveau die aan de basis liggen van SCIENCE.naturalnews.com , een enorme onderzoeksbron met meer dan 10 miljoen wetenschappelijke studies.

Adams staat bekend om zijn ongelooflijk populaire video over consumentenactivisme waarin hij het deksel op de neus blaast over nep-bosbessen die in de voedselvoorziening worden gebruikt. Hij heeft ook "vreemde vezels" blootgelegd die gevonden zijn in Chicken McNuggets , valse academische referenties van zogenaamde "gezondheidsgoeroes", gevaarlijke "detox"-producten geïmporteerd als batterijzuur en verkocht voor orale consumptie, valse acaibessenzwendel , de invallen op rauwe melk in Californië , de vaccinonderzoeksfraude die door klokkenluiders uit de industrie aan het licht is gebracht en vele andere onderwerpen.

Adams heeft ook geholpen bij het verdedigen van de rechten van hoveniers en het beschermen van de medische vrijheidsrechten van ouders . Van Adams wordt algemeen erkend dat hij een opmerkelijke wereldwijde impact heeft gehad op kwesties als GGO's, vaccins, voedingstherapieën en het menselijk bewustzijn.

Naast zijn activisme is Adams een ervaren muzikant die meer dan vijftien populaire liedjes heeft uitgebracht over een verscheidenheid aan activisme-onderwerpen.

Klik hier om een meer gedetailleerde bio te lezen over Mike Adams, de Health Ranger , op HealthRanger.com.

Vind meer wetenschap, nieuws, commentaar en uitvindingen van de Health Ranger op:

Brighteon.com:
Brighteon.com/channel/hrreport

Diaspora: (ongecensureerd sociaal netwerk)
Share.NaturalNews.com

GAB:
GAB.com/healthranger

Podcasts:
HealthRangerReport.com

Online winkel:
HealthRangerStore.com

#1 bestverkochte wetenschappelijke boek Food Forensics :
FoodForensics.com

iTunes:
itunes.apple.com/us/podcast/the-health-ranger-report/id1063165791

SoundCloud:
Soundcloud.com/healthranger

Health Ranger's wetenschapslab
CWClabs.com

Health Ranger bio
HealthRanger.com
TruthWiki.org

Zoekmachine:
Webseed.com


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...