zondag 20 februari 2022

Beelden: Politie Trudeau schiet van dichtbij traangasbus tegen been journaliste

Foto: Videostill Twitter/Alexandra Lavoie

in CoronaBuitenland 19 februari 2022 21:35 66 Reacties

Tijdens de politieacties gebeurde er iets opmerkelijks. Journaliste Alexa Lavoie van Rebel News werd getroffen door een traangasbus. Ze werd eerst drie keer geslagen met een wapenstok en vervolgens schoot een politieagent de traangasbus van dichtbij tegen haar been. “Trudeau heeft de politie opdracht gegeven om journalisten aan te vallen,” zei Alexa.

De agent had het specifiek op haar gemunt omdat hij haar camera zag, zei ze, toevoegende dat hij probeerde de telefoon uit haar handen te slaan zodat ze niet langer kon filmen. Rebel News gaat de politie voor de rechter slepen.

Na het incident wisselde Alexa nummers uit met een persoon die getuige was van het politiegeweld. Ze was op dat moment nog aan het livestreamen. Te zien is hoe de journaliste naar een tent wordt geleid en water krijgt. Ook is te zien dat op haar been een grote paarsblauwe plek zit.

Een collega van Alexa, die erg geschrokken was, merkte op dat veel politieagenten lachten en grapjes maakten met elkaar terwijl vreedzame demonstranten met geweld werden verdreven.

Hieronder zijn beelden te zien van de aanval:


Hieronder zie je het moment dat de agent op Alexa schiet:


Trudeau zon op wraak nadat Alexa hem tijdens de verkiezingsdebatten een onwelgevallige vraag had gesteld, waar ze overigens geen antwoord op kreeg.


Vrijdag werd een andere journalist, Andrew Lawton, gepeppersprayed.

[Rebel News]


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...