zondag 20 februari 2022

Europarlementariër veegt vloer aan met Trudeau: ‘Hij gedraagt zich als een tiran, als een dictator’

 

Foto: Justin Trudeau (Justin Trudeau – Prime Minister of Canada CC BY 3.0)

in CoronaMens en Dier 20 februari 2022 15:30 5 Reacties

“Als je twijfel zaait over vaccins word je verstoten. Wat is het verschil tussen wat hij doet en wat er ten tijde van de Inquisitie is gebeurd?” vroeg Terhes.

Dit is niet oké

“Aan de ene kant zeggen ze dat je niet in God moet geloven, maar aan de andere kant zeggen ze dat je wel in de wetenschap moet geloven. Wetenschap gaat niet over geloof, maar over meten, conclusies, hypotheses en argumenten. We zijn nu op een punt aanbeland dat je al een label krijgt opgeplakt als je twijfel zaait,” aldus de Europarlementariër. “Dit is niet oké.”

Terhes sprak met een aantal Canadese vrijheidstruckers, die hij bedankte tijdens de persconferentie. “Ik hoop dat deze vrijheidsbeweging zich over de hele wereld verspreidt, want we moeten ervoor zorgen dat alle gekozen volksvertegenwoordigers begrijpen dat ze gekozen zijn om voor het volk te werken, niet om zich te gedragen als meesters van slaven.”

Musk

Eerder vergeleek Tesla-baas Elon Musk Trudeau met Hitler. Hij deed dat in een tweet die hij even later weer verwijderde. Musk plaatste een plaatje van Hitler met daarop de tekst ‘Vergelijk me niet met Justin Trudeau. Ik had een begroting’. De regering van de Canadese premier diende in 2019 en 2020 geen begroting in.




Foto: Erik Mueller vertrekt uit Ottawa (Videostill YouTube/ZOT)

Zo probeert Trudeau vrijheidstruckers weg te jagen uit Ottawa: ‘Ze spelen smerige spelletjes’

De chauffeurs protesteren al 20 dagen bij het Canadees parlement tegen de vaccinatieplicht en andere coronaregels. Ze worden met open armen ontvangen door de lokale bewoners en voorzien van voedsel, brandstof en onderdak.

Premier Trudeau heeft een nog nooit eerder gebruikte noodwet ingevoerd om zijn regering en de politie meer bevoegdheden te geven. Door deze wet is het verboden om in Ottawa mee te doen met het vrijheidskonvooi.

Zonder inkomen

Eén van de boegbeelden van het protest, Erik Mueller, heeft Ottawa zojuist verlaten. Hij wilde tot het eind blijven en standhouden, maar de regering van Trudeau besloot achter zijn voormalige werkgever aan te gaan.

Mueller werkte tot voor kort voor het bedrijf Load Safe. De autoriteiten dreigden alle bankrekeningen van het bedrijf en de verzekeringen van de vrachtwagens te bevriezen, ook al werkt Erik niet langer voor het bedrijf. Dat zou betekenen dat 55 gezinnen zonder inkomen zouden komen te zitten.

Bovendien zouden de medewerkers van het bedrijf, die zich momenteel voornamelijk in de Verenigde Staten bevinden, hun vrachtwagen meteen aan de kant van de weg moeten zetten. Ze zouden niet naar huis mogen rijden. Dat was het moment waarop Erik besloot om te vertrekken.

Het zijn criminelen

“Ze spelen smerige spelletjes,” zei hij tegen livestreamers die zich bij zijn truck hadden verzameld. “Het zijn criminelen.” De vrijheidstrucker, die pas over vier dagen thuis is, voegde toe dat hij zal juichen als premier Trudeau is afgetreden.

Onder luid gejuich en applaus werd Erik van het parlement weggeleid. Mensen scandeerden ‘vrijheid’ en ‘held’. In meerdere Canadese provincies worden binnenkort alle coronaregels afgeschaft.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...