donderdag 3 februari 2022

Beelden: Protesten in Eindhoven, Sittard, Sneek & Utrecht tegen coronabeleid – ‘Mensen zijn het zat!’

sittard

Foto: Screenshot Twitter/LotfyAmira

Beelden: Protesten in Eindhoven, Sittard, Sneek & Utrecht tegen coronabeleid – ‘Mensen zijn het zat!’

Woensdagavond werden in het hele land fakkeltochten gehouden. Op talloze plekken liepen groepen mensen met lichten in welke vorm dan ook door hun woonplaats. Een mars voor de vrijheid, wordt de tocht ook wel genoemd.

Mensen die meelopen, zeggen dat ze pas stoppen wanneer we weer volledig vrij zijn. “Anders niet.” De tochten trokken ook in het buitenland de aandacht. Het populaire Twitteraccount Anonyme Citoyen plaatste een filmpje en schreef erbij dat onder meer in Eindhoven, Sittard, Sneek en Utrecht werd gedemonstreerd tegen de coronapas en andere maatregelen.

Het klopt niet!

Advocate Amira Lotfy maakte beelden van het protest in Sittard, waar betogers zich verzamelden op de markt. “Mensen zijn het zat! De markt stroomt vol,” schrijft ze. Mensen hielden borden omhoog met daarop teksten als ‘Genoeg is genoeg’ en ‘Het klopt niet!’

Ook droegen mensen Canadese vlaggen, uit solidariteit met de vrijheidstruckers die al dagenlang protesteren bij het Canadese parlement.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...