donderdag 3 februari 2022

Enorm Amerikaans truckerskonvooi gaat Washington DC bezetten, Witte Huis ‘in paniek’

 truckers

Foto: Vrijheidskonvooi Canadese truckers (Unsplash)

Enorm Amerikaans truckerskonvooi gaat Washington DC bezetten, Witte Huis ‘in paniek’

Niet alleen in Canada en Europa, maar ook in de Verenigde Staten verenigen de truckers zich. In een verwijderde Facebookgroep die meer dan 130.000 leden telde, werden Amerikaanse truckers opgeroepen een konvooi te vormen en naar Washington D.C. af te reizen om te protesteren tegen de coronamaatregelen die zijn ingesteld door president Joe Biden.

Het zogenoemde U.S. Freedom Convoy, dat zich heeft laten inspireren door het 50.000 vrachtwagens tellende konvooi van Canadese truckers die het parlement in Ottawa hebben omsingeld, zou vertrekken vanuit Californië en vervolgens naar de hoofdstad afreizen. De exacte vertrekdatum is nog niet bekend.

Brian Von D., die de Facebookgroep beheerde, zei afgelopen donderdag dat ‘Amerika hierna aan de beurt is’. “Amerika, jullie zijn aan de beurt. Het is jullie beurt om te laten zien wat jullie kunnen,” schreef Von D., toevoegende dat ‘Amerika veel meer trucks heeft’ dan Canada.

“Er komt een einde aan de overmatige overheidsbemoeienis en dit is hoe we het gaan doen,” voegde hij toe.


Een andere organisator van het Amerikaanse konvooi zei dat het hier gaat om een wereldwijde beweging die opstaat tegen de coronatirannie. Volgens geruchten is het Witte Huis ‘in paniek’.



[Infowars]

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...