zaterdag 19 februari 2022

‘Dictator Trudeau gijzelt land en noemt vrijheid een bedreiging voor democratie’


          Foto: Mark Rutte en Justin Trudeau (Justin Trudeau – Prime Minister of Canada CC BY 3.0)

‘Dictator Trudeau gijzelt land en noemt vrijheid een bedreiging voor democratie’

Musk plaatste een plaatje van Hitler met daarop de tekst ‘Vergelijk me niet met Justin Trudeau. Ik had een begroting’. In 2019 en 2020 diende de regering van premier Trudeau geen begroting in.

Ook anderen volgen de strapatsen van Trudeau met argusogen. “Als je in Canada tegen vrijheidsbeperkende maatregelen protesteert, worden je bankrekeningen bevroren. Heeft onze regering zich hier al over uitgesproken? De vraag stellen is hem beantwoorden,” schrijft jurist en filosoof Raisa Blommestijn.

Wat een schande

Mediadirecteur van Ongehoord Nederland TV Peter Vlemmix zegt: “In Canada werken de overheid en grootbanken nu actief samen om geld van ‘dissidenten’ te confisqueren. Is de ambassadeur al ontboden? Heeft Rutte dit al streng veroordeeld? Waar zijn al die ‘democratie’ roepers nou? Wat een schande.”

“Als Trump het zou flikken om bankrekeningen te bevriezen zouden de MSM vlammenwerpers inzetten om ze te ontdooien. En nu? Krekels,” aldus Vlemmix.

“Het gaat helemaal mis in Ottawa, Canada. Alle signalen duiden daarop,” reageert journalist Lucas Hartong.

Omgekeerde wereld

De media schreven dat premier Trudeau heeft teruggegrepen op een nog nooit eerder gebruikte noodwet om zijn regering en de politie meer bevoegdheden te geven. Door deze noodwet is het verboden om naar Ottawa te reizen en mee te protesteren. Trudeau noemt de betogingen ‘een bedreiging voor onze democratie’.

Mediaondernemer Michael Pilarczyk reageert: “Omgekeerde wereld. Dictator gijzelt land en noemt vrijheid een bedreiging voor democratie. Deze man kwam laatst nog lachend op de koffie bij onze eigen dictator.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...