zaterdag 19 februari 2022

Reiner Füllmich: ‘Onze overheden zijn overgenomen door het World Economic Forum’










Foto: Reiner Füllmich (Videostill Odysee/Grand Jury)

Reiner Füllmich: ‘Onze overheden zijn overgenomen door het World Economic Forum’

Dezelfde mensen die er 12 jaar geleden voor hebben gezorgd dat de Mexicaanse griep, die een milde griep bleek te zijn, werd uitgeroepen tot een pandemie door de definitie van het woord pandemie te veranderen, hebben deze coronapandemie gecreëerd, zei Füllmich.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Plunderen

Eén van de doelen van de pandemie was het afleiden van de aandacht van de frauduleuze activiteiten van hun financiële industrie, oftewel de financiële maffia, die zichtbaar waren geworden door de Lehman-crisis. De ‘coronaplandemie’ dient hetzelfde doel, lichtte de advocaat toe.

Als we hun activiteiten destijds onder de loep hadden genomen, dan zouden we tot de ontdekking zijn gekomen dat ze onze staatskas al decennialang plunderen, voegde hij toe.

Bill Gates

We zouden ook tot de ontdekking zijn gekomen dat onze overheden niet langer onze overheden zijn, maar zijn overgenomen door het World Economic Forum, dat al sinds 1992 Young Global Leaders voortbrengt, benadrukte Füllmich. Twee van de eerste Young Global Leaders waren overigens Angela Merkel en Bill Gates.

De financiële maffia kon haar gang gaan omdat politici medeplichtig zijn en van de misdaden profiteren, aldus de advocaat.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...