zaterdag 19 februari 2022

Verbluffende video laat zien hoe de Canadese premier Trudeau TOEGEEFT dat zijn favoriete land China is omdat het een "dictatuur" is

 Vrijdag 18 februari 2022 door: JD Heyes

Tags: autoritarisme , Canada , China , communisme , covid vaccin , covid-19 , dictatuur , kwaad , vrijheidskonvooi , globalisme , Justin Trudeau , politiek , voorkeur , protest , opgetuigd , vrachtwagenchauffeurs , tirannie , vaccinmandaat

Dit artikel kan uitspraken bevatten die de mening van de auteur weergeven

8.190KEER BEKEKEN


Natural News ) Als het autoritarisme van de "democratische" Canadese premier Justin Trudeau bij het omgaan met het Freedom Convoy-truckerprotest u verraste, zal een videoclip die onlangs is opgedoken u laten zien dat daar echt geen verrassing is. Hij is een tiran in het wachten.

De clip dateert van Trudeau's eerste campagne tegen de toenmalige premier Stephen Harper, een conservatief parlementslid dat Canada leidde van 2006-2015. In de clip van Sun News is te zien hoe Trudeau een kleine groep toespreekt tijdens een soort evenement in de stijl van een stadhuis, waarbij hem werd gevraagd welk land hij het meest bewonderde.

Het logische antwoord zou "Canada" zijn geweest, maar dat was het niet. Het was  China . En waarom? Omdat de leiders van China communistische autoritairen zijn.

"Er is een zekere mate van bewondering die ik eigenlijk heb voor China, eh, omdat hun basisdictatuur hen in staat stelt om hun economie daadwerkelijk op een dubbeltje te draaien en te zeggen 'we moeten het snelst groen worden, we moeten beginnen met investeren in zonne-energie', "hij vertelde de menigte.

Vervolgens probeerde hij  zijn lust voor autoritarisme uit te spelen op zijn toenmalige tegenstander, Harper.

"Er is een flexibiliteit waarvan ik weet dat Stephen Harper moet dromen, van het hebben van een dictatuur waarin hij kan doen wat hij wil, dat vind ik best interessant", voegde Trudeau eraan toe.

Opnieuw  sprak Stephen Harper zijn liefde voor China's dictatuur niet uit,  Justin Trudeau wel , ondanks zijn vingervlugheid en woordspelingen.

En we hebben zijn lust voor tirannie gezien in zijn recente woorden en daden waarbij de vrachtwagenchauffeurs van het Vrijheidskonvooi betrokken waren.

De afgelopen dagen gaf Trudeau bijvoorbeeld ook toe dat de enige protesten die hij goedkeurt de protesten zijn waarmee hij het eens is, dat wil zeggen degenen die  hem en zijn autoritaire 'liberale' partij machtigen.

In opmerkingen over het Vrijheidskonvooi zei hij: “Ik heb in het verleden protesten en bijeenkomsten bijgewoond. Toen ik het eens was met de doelen, toen ik de mensen ondersteunde bij het uiten van hun zorgen en hun problemen, is Black Lives Matter daar een uitstekend voorbeeld van.”

              LINK: https://twitter.com/i/status/1488201136687431680

“Maar ik heb er ook voor gekozen om niet in de buurt te komen van protesten waarin haatdragende retoriek en geweld jegens medeburgers zijn geuit. En een gebrek aan respect, niet alleen voor de wetenschap, maar ook voor de eerstelijnsgezondheidswerkers en eerlijk gezegd, de 90 procent van de vrachtwagenchauffeurs die het juiste hebben gedaan om de Canadezen veilig te houden, om voedsel op onze tafels te zetten. Canadezen weten waar ik sta. Dit is een moment voor verantwoordelijke leiders om goed na te denken over waar ze staan ​​en met wie ze staan', voegde hij eraan toe.

Ik snap het? Black Lives Matter-wakeïsme helpt hem politiek, dus hij is het ermee eens. Freedom Convoy-protesten zijn een terugslag op zijn belachelijke vaccinmandaat, dus  die kunnen niet worden toegestaan .

Hij heeft ook het konvooi bekritiseerd als zijnde samengesteld uit een "kleine marginale minderheid" van mensen die "onaanvaardbare opvattingen" hebben.

"Wat we horen van sommige mensen die bij dit konvooi betrokken zijn, is volkomen onaanvaardbaar", voegde hij er destijds aan toe.

Die opmerkingen lokten spot en spot van anderen, waaronder liberalen .

"Het lijkt erop dat de zogenaamde 'randminderheid' eigenlijk de regering is", tweette de miljardair SpaceX-oprichter Elon Musk.

“Als de regering het mandaat van het volk had, zou er een aanzienlijk tegenprotest komen. Die is er niet, dus die doen ze niet", aldus  Musk in een vervolgtweet .

"Justin Trudeau, ik bedoel, ik vond hem best een coole kerel, toen begon ik te lezen wat hij zei", zei  HBO-presentator Bill Maher . “Dit is een paar weken geleden, hij was, of misschien is dit september, maar hij had het over mensen die niet zijn ingeënt. Hij zei dat ze niet in de wetenschap geloven. Ze zijn vaak vrouwonvriendelijk, vaak racistisch.”

'Nee, dat zijn ze niet,' zei hij, maar 'ze nemen ruimte in beslag. En daarmee moeten we een keuze maken in termen van de leider als land, tolereren we deze mensen?'” vervolgde Maher, Trudeau aanhalend.

"Het is alsof, tolereer ze?" voegde Maher toe. “ Nu klink je echt als Hitler . En onlangs sprak hij over hen met onaanvaardbare standpunten.”

Bronnen zijn onder meer:

FoxNews.com

DailyWire.com

https://www.naturalnews.com/2022-02-18-video-shows-trudeau-admitting-china-his-favorite-dictatorship.html


trudeau
Foto: Screenshot Twitter

Kijk: Stormtroopers van Trudeau vertrappen iedereen die vrij wil zijn in Canada

“We weigeren te buigen voor machtsmisbruik. De wereld kijkt toe, Canada,” zei één van de actiegroepen. Maandag zette premier Trudeau een noodwet in die hem en de politiediensten meer bevoegdheden geeft.

Op social media gaan beelden rond van politiepaarden die mensen vertrappen, waaronder een oudere vrouw.


“Trudeaus stormtroopers vertrappen iedereen die vrij wil zijn in Canada. Historische dag, voorspeld door de Rockefellers in scenario Lock Step. ‘Nadat de pandemie voorbij was, bleef de autoritaire controle en werd die zelfs nog geïntensiveerd’,” zegt FVD-leider Thierry Baudet.


Ook anderen reageren kritisch op de manier waarop Trudeau het protest hardhandig neerslaat. “Vertrapt door paarden, geweld, gearresteerd, je bankrekening bevroren, beboet, alle donaties afgepakt. Enkel en alleen omdat je het niet eens bent met je overheid,” schrijft journalist Annelies Strikkers.

“En premier Rutte, minister Hoekstra en de Tweede Kamer keken zwijgzaam toe,” voegt ze toe. “Trudeau is bezig met een oorlog tegen zijn eigen bevolking en niet één westerse leider heeft zich hiertegen uitgesproken. Ook de oude media blijven, zoals gebruikelijk, weer muisstil.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...