zaterdag 19 maart 2022

Duitse pathologen delen nieuwe bevindingen over sterfte na coronavaccinatie en die liegen er niet om

 


Duitse pathologen hebben voor het eerst aangetoond dat het spike-eiwit dat in het lichaam wordt aangemaakt na ‘vaccinatie’ tegen corona verantwoordelijk is voor ontstekingen en beschadiging van bloedvaten. Dat laten ze weten in een nieuwe persconferentie.

Pathologen Arne Burkhardt en Walter Lang hebben het spike-eiwit van het vaccin succesvol gedetecteerd in de bloedvaten van een persoon die vier maanden na ‘vaccinatie’ is overleden. De persoon werd gediagnosticeerd met myocarditis.

Neuroloog Jan Bonte heeft de persconferentie aandachtig bekeken. “Wat ze laten zien, is dat de infiltratie door lymfocyten – een bepaald soort witte bloedcellen – in de diverse organen samenhangt met de expressie van het spike-eiwit,” legt hij uit.

Vrijwel zeker uitgesloten

Hij voegt toe dat het zeer onwaarschijnlijk is dat het hier gaat om het spike-eiwit van SARS-CoV-2. “[De pathologen] tonen aan dat bij Covid-19-gerelateerd overlijden er expressie is van het nucleocapside-eiwit.”

Dit eiwit is wel onderdeel van het virus zelf, maar geen onderdeel van de vaccins. “Wat ze overtuigend laten zien, is dat aan Covid-19 overleden patiĆ«nten zowel positief testen op het spike-eiwit als op het nucleocapside-eiwit,” licht Bonte toe. “Bij de overlijdens na vaccinatie is er wel een positief signaal op het spike-eiwit, maar de kleuring op het nucleocapside-eiwit is negatief.” Daarmee wordt Covid-19 als doodsoorzaak vrijwel zeker uitgesloten.

Zeer waarschijnlijk

De neuroloog wijst erop dat cutane vasculitis, ontsteking van bloedvaatjes in de huid, inmiddels een formeel erkende bijwerking is van het Janssen-vaccin. De bijwerking wordt ook gemeld na vaccinatie met de mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna. Er zijn ook gevallen bekend waarbij dergelijke vaatontstekingen worden beschreven in andere organen, waaronder de nieren, longen en alvleesklier, merkt Bonte op.

“Deze zeer ervaren pathologen laten zien dat in diverse organen dezelfde vaatontstekingen kunnen ontstaan, en dat deze zeer waarschijnlijk het gevolg zijn van expressie van het spike-eiwit in die organen,” schrijft hij in een Twitter-draadje.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...