zaterdag 19 maart 2022

Het is een misverstand dat de coronamaatregelen zijn afgeschaft: ‘Absoluut schandalig wat hier gebeurt’

 


Het is een misverstand dat de coronamaatregelen zijn afgeschaft, zegt Europarlementariër Rob Roos (JA21). “De maatregelen zijn in feite alleen maar opgeschort. De Europese Commissie heeft een voorstel ingediend om het EU-coronapaspoort met tenminste een jaar te verlengen tot juli 2023 en Nederland heeft daar gewoon voor getekend,” zegt Roos.

“Dat kan grote complicaties hebben voor mensen die straks binnen de Europese Unie willen reizen,” benadrukt hij. “Afhankelijk van de maatregelen die komen, is het dadelijk zo dat mensen zich toch misschien om de zes maanden moeten laten vaccineren. Niet vanwege medische noodzaak, maar vanwege dat reizen.”

We weten inmiddels dat het virus gedegradeerd is tot een verkoudheid en een griep, en we weten inmiddels ook dat het vaccin helemaal niet meer helpt tegen de transmissie van het virus,” aldus de Europarlementariër.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Middelvinger naar de Europese democratie

Je kunt hier via een internetconsultatie aan de Europese Commissie laten weten wat je hiervan vindt. Inmiddels hebben meer dan 96.000 mensen dat gedaan. Meer dan 99 procent van de mensen die hebben gereageerd, is er heel erg fel op tegen.

De consultatie loopt tot 8 april, maar op 11 maart hebben de Europese regeringsleiders al besloten dat dit coronapaspoort er gewoon gaat komen, weet Europarlementslid Rob Rooken (JA21). “Het is absoluut schandalig wat hier gebeurt. Het is een middelvinger naar de Europese democratie. Het is nog nooit gebeurd dat een besluit wordt genomen voordat de consultatie afgelopen is,” zei hij.

Echt ziek gewoon

Hij roept mensen op de consultatie in te vullen. “Na 8 april gaan wij alles uitprinten. Dat zullen er veel meer dan 100.000 worden. We printen het uit, we nemen alle papieren mee, we gaan naar Mark Rutte, Ursula von der Leyen en ook Ernst Kuipers, onze minister van Volksgezondheid, want dit is absoluut niet hoe het moet.”

“Niet prikken is niet reizen. Echt ziek gewoon,” reageert freelance journalist Arno Wellens.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...