donderdag 3 maart 2022

Het Pentagon voerde biowapenlaboratoria uit in 25 landen, waaronder Oekraïne ... maar geen wereldwijde verontwaardiging tegen de VS voor het financieren van “gain of function” onderzoek tegen de menselijkheid

Woensdag 2 maart 2022 door: Ethan Huff

Tags : badsciencebiologische oorlogvoeringbiologische wapensbiowarbiowapensmisleidingdiepe staatkwaadwinst van functiehypocrisielabsmilitair-industrieel complexPentagonPlandemischPoetinRuslandGedraaidOekraïne

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

11KWEERGAVEN



(Natural News) In directe schending van het Verdrag van de Verenigde Naties heeft het Amerikaanse leger er een gewoonte van gemaakt om dodelijke virussen, bacteriën en gifstoffen te vervaardigen in biowapenlaboratoria over de hele wereld. En het blijkt dat sommigen van hen in Oekraïne zijn gevestigd.

Het Pentagon controleert naar verluidt biowapenlaboratoria in ongeveer 25 verschillende landen, waaronder Oekraïne. De anderen bevinden zich in Georgië (het land), Irak, Jordanië, Afghanistan, Pakistan, Azerbeidzjan, Laos, Thailand, Vietnam, Cambodja, Maleisië, de Filippijnen, Kenia, Oeganda, Tanzania, Kameroen, Senegal, Guinee, Sierra Leone, Liberia , Zuid-Afrika en Ivoorkust.

Al deze Amerikaanse biolaboratoria bestaan vanwege een militair programma van $ 2,1 miljard dat wordt uitgevoerd door de Defense Threat Reduction Agency (DTRA). Het programma zelf heet het Cooperative Biological Engagement Program (CBEP).

In het voormalige Sovjet-Unie-land van Oekraïne financiert het Pentagon een schokkende 11 bio-laboratoria via het Department of Defense (DoD) Threat Reduction Agency (DTRA). In tegenstelling tot wat de naam al aangeeft, vermindert de DTRA de bedreigingen niet; het creëert meer van hen door nieuwe biolaboratoria te financieren.

"Oekraïne heeft geen controle over de militaire biolaboratoria op zijn eigen grondgebied", meldt de Exploring Real History- blog.

“Volgens de overeenkomst van 2005 tussen de Amerikaanse DoD en het ministerie van Volksgezondheid van Oekraïne is het de Oekraïense regering verboden gevoelige informatie over het Amerikaanse programma openbaar te maken en is Oekraïne verplicht gevaarlijke ziekteverwekkers over te dragen aan het Amerikaanse ministerie van Defensie (DoD) voor biologisch onderzoek."

Als onderdeel van de overeenkomst kreeg het Pentagon ook toegang tot bepaalde staatsgeheimen van Oekraïne.

Het Science and Technology Center in Oekraïne heeft honderden miljoenen uitgegeven aan het creëren van massavernietigingswapens

De Verenigde Staten hebben, in samenwerking met Canada, Zweden en Oekraïne, een protocol opgesteld om massavernietigingswapens te ontwikkelen op een plaats die het Science and Technology Center in Oekraïne (STCU) wordt genoemd.

De STCU is een internationale organisatie die voornamelijk wordt gefinancierd door de Amerikaanse regering en die de diplomatieke status heeft gekregen. Het ondersteunt officieel de projecten van wetenschappers die eerder betrokken waren bij het biologische wapenprogramma van de Sovjet-Unie.

In de afgelopen twee decennia heeft de STCU meer dan $ 285 miljoen geïnvesteerd in financiering voor ongeveer 1.850 projecten van wetenschappers die eerder betrokken waren bij het creëren van massavernietigingswapens.

In een ander door het Pentagon gecontroleerd en geëxploiteerd laboratorium in Kharkiv, Oekraïne, stierven ongeveer 20 Oekraïense soldaten nadat ze waren blootgesteld aan een griepachtig viruswapen, terwijl nog eens 200 in het ziekenhuis werden opgenomen.

Het incident vond plaats in januari 2016 en de Oekraïense regering rapporteerde helemaal niet over de dode soldaten. Slechts twee maanden later stierven in heel Oekraïne nog eens 364 mensen door Swine Flu A, ook bekend als H1N1, dezelfde soort waarvan ons allemaal werd verteld dat ze een wereldwijd veroorzaakte plandemie veroorzaakte in 2009.

Een inlichtingengroep genaamd DPR meldde dat de Amerikaanse biolab in Kharkiv de plaats is van waaruit het dodelijke virus lekte, wat betekent dat het Pentagon er rechtstreeks verantwoordelijk voor was.

In een ander geval in Zuidoost-Oekraïne verspreidde zich snel een zeer verdachte hepatitis A-infectie. Het blijkt dat er ook in dat gebied verschillende Pentagon-biolabs zijn gevestigd.

Een uitbraak van hepatitis A die plaatsvond in januari 2018, resulteerde in het ziekenhuis van 37 mensen. De lokale politie startte vervolgens een onderzoek naar 'infectie met het humaan immunodeficiëntievirus en andere ongeneeslijke ziekten."

Ongeveer een jaar later raakten in dezelfde stad 100 mensen op mysterieuze wijze besmet met cholera. Zowel de cholera als de hepatitis A-uitbraak kregen de schuld van besmet drinkwater, maar het bewijs suggereert dat de echte oorzaak door het Pentagon gerunde biolabs in het hele gebied was.

Amerikaans geld stroomt voortdurend naar andere landen zoals Oekraïne, waar massavernietigingswapens worden geproduceerd in biolabs

Dit zijn slechts twee van de gevallen van veel  ziekte-uitbraken die in de loop der jaren in heel Oekraïne hebben plaatsgevonden, en ze zijn vrijwel allemaal gekoppeld aan door het Pentagon gerunde biolabs.

Sommige van deze uitbraken verspreidden zich ook naar Moskou, waaronder een incident in 2014 met een nieuwe, zeer virulente cholera-stam Vibrio cholera, die genetisch vergelijkbaar is met een stam die in Oekraïne is gemeld.

Een genetische studie van het Russische onderzoeks antiplaque-instituut uit 2014 bevestigde dat de cholera-stam in Rusland die grote schade aanrichtte in wezen dezelfde was als die op mysterieuze wijze in het naburige Oekraïne verscheen.

"Southern Research Institute, een van de Amerikaanse aannemers die werkzaam zijn in de biolaboratoria in Oekraïne, heeft projecten op Cholera, evenals op Influenza en Zika - allemaal ziekteverwekkers van militair belang voor het Pentagon", rapporteerde Exploring Real History verder.

In 2008 en 2012 heeft het Black & Veatch Special Project Corp. voor $ 198,7 miljoen ontvangen aan DTRA-contracten voor de bouw en exploitatie van talrijke bio-laboratoria in Oekraïne, evenals in Duitsland, Azerbeidzjan, Kameroen, Thailand, Ethiopië, Vietnam en Armenië.

Een ander programma in Georgië en Oekraïne betrof de overmaking van $ 18,4 miljoen aan federaal geld dat naar een Amerikaans bedrijf genaamd Metabiota stroomde. Metabiota was eerder gecontracteerd om voor en tijdens de ebola-crisis in West-Afrika voor de DTRA te werken. Het ontving ook $ 3,1 miljoen aan financiering voor werk in Sierra Leone.

"Southern Research Institute is sinds 2008 een uitstekende onderaannemer in het kader van het DTRA-programma in Oekraïne", blijkt uit rapporten.

“Het bedrijf was in het verleden ook een uitstekende aannemer van het Pentagon in het kader van het Amerikaanse Biological Weapons Program voor onderzoek en ontwikkeling van bio-agentia met 16 contracten tussen 1951 en 1962."

Dit is slechts een kleine greep uit de wereldwijde tentakels van het Pentagon, die een heel ander verhaal vertellen over de situatie tussen Oekraïne en Rusland dan het verhaal dat wordt verteld door de door het bedrijf gecontroleerde media, de NAVO en de militair-industrieel complex achter dit sinistere wereldwijde biowapenprogramma.

Meer gerelateerd nieuws is te vinden op Evil.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

ExploringRealHistory.blogspot.com

NaturalNews.com

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...