donderdag 3 maart 2022

‘Oekraïense journalist’ die pleit voor NAVO-ingrijpen ontmaskerd als Global Leader van World Economic Forum

 

De Britse premier Boris Johnson werd dinsdag op een persconferentie in Warschau geconfronteerd door een hysterische Oekraïense ‘journalist’. De vrouw, Daria Kaleniuk, veroordeelde in een emotioneel betoog dat de Rus Roman Abramovitsj, op dat moment nog de eigenaar van Chelsea, niet onder Britse sancties valt.

“U komt niet naar Lviv omdat u bang bent. Omdat de NAVO Oekraïne niet wil verdedigen, omdat het bang is voor de Derde Wereldoorlog. Maar het is al begonnen. U heeft het over Roman Abramovitsj, maar hij heeft nog geen sancties opgelegd gekregen. Zijn kinderen worden niet gebombardeerd, zijn kinderen zitten in Londen. De kinderen van Poetin zitten in Nederland, in Duitsland,” zei ze.


      (Video verwijderd? Klik hier...)  Robin de Boer3 maart 2022 11:40

1 1.328 1 minuut leestijd

Slaafje van Schwab 

De Nederlandse media namen het gretig over. Kort daarop maakte Abramovitsj bekend dat hij Chelsea na 19 jaar zal verkopen.

Daria Kaleniuk blijkt een slaafje van World Economic Forum-oprichter Klaus Schwab te zijn. Ze is één van de Young Global Leaders, die door het WEF zijn aangewezen om de Great Reset te helpen bewerkstelligen, schrijft The National Pulse. Haar profiel staat op de website van de organisatie.

In 2019 was Kaleniuk te zien als ‘aanhanger’ van Joe Biden in een interview met ABC News. Een jaar later verscheen ze in een campagnevideo van Biden.

 

Irak

Het emotionele optreden van de vrouw doet denken aan de getuigenis van het Koeweitse meisje Nayirah voor de start van de eerste Golfoorlog. Nayirah verklaarde dat Iraakse soldaten in Koeweit baby’s uit de couveuses haalden en ze op de koude ziekenhuisvloer voor dood achterlieten.

De getuigenis bleek achteraf nep. Nayirah was ingehuurd door een Amerikaans pr-agentschap.



Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...