donderdag 3 maart 2022

Wetenschappers vinden DNA-sequentie in SARS-CoV-2 die drie jaar voor het covid-19-schandaal door Moderna werd gepatenteerd

Dinsdag 1 maart 2022 door: Lance D Johnson

Tags : slechte gezondheidbadscienceBig Pharmabiologisch wapencoronaviruscovid-19ontdekkingenfurin decolleté sitedoofpotgenetische waanzinMenselijke experimentenModernapandemiefarmaceutische fraudewetenschappelijk bedrogwetenschappelijke fraudepiekeiwitvaccinexperimenten

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

7.710WEERGAVEN


(Natural News) De laboratoriumoorsprong van SARS-CoV-2 wordt duidelijker nadat wetenschappers een DNA-streng op het spike-eiwit hebben ontdekt dat overeenkomt met een sequentie drie jaar eerder gepatenteerd door Moderna aan het covid-19 schandaal. Dit unieke Moderna-DNA is voor het eerst op 4 februari 2016 aangevraagd. Dit gepatenteerde DNA komt overeen met verschillende letters van genetische code op het nucleotide en een genetische sequentie op de unieke furinesplitsingplaats van het SARS-CoV-2 spike-eiwit. Dit is het deel van het coronavirus dat gemakkelijk menselijke cellen infecteert.

De kans dat de code zich natuurlijk heeft ontwikkeld, is één op de drie biljoen, volgens de onderzoekers die de wedstrijd hebben ontdekt. Dit is een ander bewijs dat aantoont dat de gedwongen experimenten met menselijke populaties de afgelopen twee jaar was van tevoren gepland. Moderna is een van de vaccinproducenten die groen licht kreeg om de traditionele veiligheidsnormen in biologisch onderzoek te omzeilen, om het zeer winstgevende piekeiwit bij mensen te repliceren.

Moderna zou profiteren van covid-19 lang voordat een pandemie werd uitgeroepen

Voordat de Wereldgezondheidsorganisatie een 'wereldwijde pandemie' verklaarde, had Moderna al een mRNA-vaccin voorbereid met instructies voor repliceren van het piekeiwit in menselijke cellen Als dit niet verdacht genoeg was, is er nu een nieuw spoor van bewijs dat het piekeiwit enkele jaren eerder door Moderna is ontwikkeld en technisch werd gebruikt als een vector om genetische experimenten en vaccinexperimenten uit te voeren op menselijke populaties.

Het RNA van SARS-CoV-2 bevat ongeveer 30.000 letters genetische code. Negentien letters van die genetische code zijn eigendom van Moderna. Twaalf van de letters werden ontdekt op de furine-splitsingsplaats en zeven van de letters werden gevonden in de nucleotiden in de buurt van het genoom van de furine-splitsingsplaats. SARS-CoV-2 is het eerste coronavirus dat deze 12 unieke letters draagt. Deze letters activeren het furine-enzym, waardoor het piekeiwit zich gemakkelijk naar naburige cellen kan verspreiden en mensen kan infecteren.

Ook opmerkelijk, dit is de eerste keer dat een coronavirus was ontdekt om een furinesplitsing te hebben. De furinesplitsingplaats is het deel van het virus dat zich aan menselijke cellen bindt en wordt geactiveerd langs het spike-eiwit dankzij de unieke genetische code. Hoewel het waar is dat slechts een bepaald aantal genetische combinaties kan worden opgenomen in een furinespluiklocatie. waarom presenteerde een nieuw coronavirus om te beginnen een furinesplitsingplaats, en waarom werden de gepatenteerde nucleotiden van Moderna zo dicht bij de plaats gevonden dat de transmissie en infectiviteit van cellen wordt verbeterd,

Is er onderzoek naar de winst van de functie uitgevoerd om een nieuwe biotech-industrie te creëren die gebruik maakt van de menselijke genetica?

Deze gepatenteerde zorgvolgorde is een fragment van het MSH3-gen, dat beschadigde cellen en hun herstelmethoden beïnvloedt. De onderzoekers die overeenkwamen met het DNA, geloven dat de Moderna-sequentie in het SARS-CoV-2-genoom had kunnen worden geïntroduceerd door eerst menselijke cellen te infecteren die het MSH3-gen tot expressie brengen. De uitvinding heet “Gewijzigde polynucleotiden voor de productie van oncologiegerelateerde eiwitten en peptiden.”Uiterlijk was deze uitvinding een waardevol onderdeel van onderzoek naar de winst van coronavirus.

Volgens het octrooi is deze specifieke reeks een manier om te leren hoe menselijke cellen reageren op nieuwe kankerbehandelingen. Onderzoek naar de functie kan heimelijk worden uitgevoerd om een nieuwe klasse van mRNA-vaccins voor coronavirussen, influenza, HIV en verschillende andere vormen van kanker te creëren. De ontwikkeling van deze genetische sequentie en de uitvinding van deze biowapens had slechts een voet tussen de deur kunnen zijn om een nieuwe biotech-industrie op te laten staan en de menselijke genetica te exploiteren.


Het patentnummer voor deze reeks is US 9.587.003 B2 en de aanvrager is Moderna Therapeutics, Inc. De uitvinders zijn Stephane Bancel, Tirtha Chakraborty, Antonin de Fougerolles, Sayda M. Elbashir, Matthias John, Atanu Roy, Susan Whorisky, Kristy M. Wood, Paul Hatala, Jason P. Schrum, Kenechi Ejebe, Jeff Lynn Ellsworth en Justin Guild.

Omdat hun uitvinding niet toevallig realistisch met SARS-Cov-2 kon worden geëvenaard, moet elk van deze uitvinders worden ondervraagd om de bedoeling en motivaties achter hun octrooi te ontdekken. Hoe kan het worden gebruikt in biowapens en vaccinonderzoek om populaties te exploiteren? Een echt onderzoek naar de laboratoriumoorsprong van SARS-CoV-2 zou helpen de roofzuchtige aard van deze genetische en vaccinexperimenten te onthullen en wat deze nieuwe trans-humanistische, biotech-industrie is planning voor de toekomst.

Bronnen zijn onder meer:

DailyMail.co.uk

NaturalNews.com

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...