maandag 7 maart 2022

Hoe digitale paspoorten uw financiën en leven zullen beïnvloeden en waarom we ons ertegen moeten verzetten


 Wereldwijd ontstaat er een verenigd front om systemen, waaronder de steeds groter wordende plannen voor digitale valuta, vaccinpaspoorten en digitale ID's, te introduceren voor controle zoals de mogelijkheid om alles wat je doet te volgen - en te belasten. 

Als u de 'verkeerde' producten of voedingsmiddelen koopt, kunt u bijvoorbeeld worden gestraft door zwaar te worden belast en is er geen limiet aan om hoe hoog de belasting zou kunnen gaan of welke producten of activiteiten zouden kunnen worden beïnvloed.

"Het is een totaal slavernij-systeem", legde voormalig BlackRock-portefeuillemanager Edward Dowd uit. 'En dan kunnen ze je digitale valuta afsnijden als je je slecht gedraagt, zoals in China ... digitale valuta en sociaal krediet zullen worden gebonden. Als je een 'slechte burger' bent, zetten ze het uit en verdwijn je."

Zie de reportage/interview op de site van blckbx.tv over: “The Great Reset!? ‘Kijk naar China’, zegt Prof. Bob de Wit.”  https://society4th.org/ 

Ook in de documentaire "Cash or Card - Will COVID-19 Kill Cash?"17 produceerde Kersten Schüssler ook enkele belangrijke vragen, zoals wat er op het spel staat? Het antwoord is zowel uw privacy als uw vrijheid.

Het World Economic Forum (WEF) (Klaus Schwab: “Je bezit niets meer, maar je zult gelukkig zijn”) heeft bijvoorbeeld al jaren gesproken over zijn agenda om van contant geld en naar een digitale valuta te gaan, ook in de Verenigde Staten. Maar de pandemie leidde tot een drastische versnelling. In Duitsland, waar mensen terughoudend waren om te betalen met een kaart (via een app), is het een aantal mensen dat met een kaart betaalt sinds het begin van de pandemie met 26% gestegen.

Maar houdt er rekening mee dat de digitale voetafdrukken of financiële data die u achterlaat elke keer dat u met een kaart of mobiele app betaalt, nauwlettend in de gaten worden gehouden. Informatie zoals hoeveel alcohol u drinkt of hoeveel u op vakantie uitgeeft, kan allemaal worden gevolgd en 'verkocht aan de hoogste bieder."We bevinden ons op een punt waar jonge start-ups zijn veranderd in immense informatie-rijken, die onze informatie onder controle hebben en onze privacy in hun handen legt.

De COVID-19-pandemie heeft duidelijk gemaakt hoe waardevol digitale technologieën zijn om als vangnet te fungeren, zodat veel activiteiten kunnen worden voortgezet, maar omdat regeringen geen fundamentele kwesties hebben behandeld om privacy en digitale rechten te beschermen, deze informatie-imperiums blijven het internet en de wereldwijde communicatiemiddelen bezitten en exploiteren.

Deze monopolies leiden tot ongecontroleerde macht die er op zijn beurt toe leidt dat mensen hun vrijheid nog meer wordt beperkt waar ze leven in een samenleving die steeds meer gebaseerd is op toezicht, met digitale betalingen en verder toezicht als een noodzakelijk onderdeel van dit plan. Uiteindelijk kan uw hele financiële leven ook worden gekoppeld aan uw digitale identiteitsbewijs of paspoort. In een figuur die digitale identiteitssystemen in ons dagelijks leven beschrijft, stelt WEF voor dat digitale ID's, (d.w.z., vaccinpaspoorten), het volgende omvat:

Gezondheidszorg - om toegang te krijgen tot verzekeringen, gezondheidsapparatuur en wearables te bewaken en kwalificaties te bewijzen (voor aanbieders)

Slimme steden - om apparaten te monitoren die gegevens verzenden over energieverbruik, luchtkwaliteit en verkeersopstoppingen

Telecommunicatie - voor individuen om apparaten en serviceproviders te gebruiken om ze te controleren

E-overheid - voor individuen om belastingen in te dienen, te stemmen en voordelen te innen

Sociale platforms - voor sociale interacties

E-commerce - winkelen, zakelijke transacties uitvoeren en betalingen veiligstellen

Financiële diensten - om bankrekeningen te openen en financiële transacties online uit te voeren

Voedsel en duurzaamheid - om de oorsprong van producten te verifiëren en de traceerbaarheid in toeleveringsketens te verbeteren

Reizen en mobiliteit - om reizen te plannen en grenscontrole tussen landen of regio's te doorlopen

Humanitaire reactie - toegang tot diensten en kwalificaties aantonen om in het buitenland te werken

22 manieren om vaccinpaspoorten te stoppen

Het vermijden van vaccinpaspoorten en digitale ID's van welke aard dan ook is een belangrijke stap om de vooruitgang van de wereldwijde totalitaire controle te stoppen. Hoe kunnen ze worden gestopt? Journalist Lynn heeft 22 stappen gemarkeerd die u kunt gebruiken om u af te melden voor de waanzin en uw privacy en vrijheid te beschermen :

1.     Niet voldoen, of je nu wel of niet gedwongen, omgekocht, schuldig, geïntimideerd of gemanipuleerd bent om te voldoen. 'Civiele ongehoorzaamheid is noodzakelijk."

2.     Neem contact op met uw beleggingsadviseur of vermogensbeheerder. Geef ze een lijst met bedrijven die betrokken zijn bij vaccinpaspoorten en die de agenda pushen, en vertel hen dat je ze niet langer wilt steunen.

3.     Vermijd alle digitale identiteiten en vaccin-ID-paspoorten die worden aangeboden door banken, rijbewijsfaciliteiten en andere industrieën als middel om de "toegang" of het "gemak" te vergroten."

4.     Vertel je vrienden, familie en kennissen over het echte doel van digitale identiteiten, namelijk om 'je op de Blockchain te zetten om al je bewegingen te controleren en te controleren."

5.     Voor de V.S.: Neem contact op met uw plaatselijke sheriff. Er zijn 3.081 sheriffs in de Verenigde Staten, die telefonisch, per e-mail en per post moeten worden gecontacteerd. Ze hebben de macht om geen onlogische of illegale eisen af te dwingen.

6.     Deel waarheidsberichten rond uw gemeenschap. U kunt het woord verspreiden met flyers, ansichtkaarten, stickers of 'swaggen met een bericht'."

7.     Ondersteun geen instellingen die een bewijs van een vaccinatie of een negatieve test nodig hebben. Als je dat doet, geef ze dan een kaart met de tekst: 'Ik zal geen menselijk experiment zijn van een gentherapie-prik voor een virus met een overlevingspercentage van 99,98%."

8.     E-mail uw volksvertegenwoordiger om vaccinpaspoorten en digitale ID's te blokkeren. Steun en overweeg om te doneren aan degenen die actie ondernemen tegen injectieopdrachten en paspoorten.

9.     Verplaats uw geld van grote banken naar kleine, familiebedrijven en kleine kredietverenigingen. “Als 10% van de mensen dit zou doen, zou dat een enorme verschuiving veroorzaken."

10.      Bouw energie- en voedselsystemen voor gezinnen of gemeenschappen, aangezien "veerkrachtige energie- en voedselvoorraden een grote bijdrage zullen leveren aan hun digitale financiële chantagesystemen."

11.      Boycot Amazon en grote Megawinkels die 'de infrastructuur bouwen om de mensheid tot slaaf te maken."

12.      Gebruik zoveel mogelijk contant geld, omdat u kunt voorkomen dat u wordt gevolgd via uw bankrekening en voorkomt dat uw uitgavengedrag wordt geanalyseerd en gebruikt om industrieën, toeleveringsketens en markten te manipuleren.

13.      Laat uw mobiele telefoon thuis en vermijd alle apps voor het bijhouden van gegevens.

14.      Beperk de persoonlijke gegevens die u online, op papier en waar dan ook deelt.

15.      Bel uw volksvertegenwoordigers en eis dat zij zich verzetten tegen de oprichting van Federale Vaccinatie Databases, die de ontwikkeling van een federaal vaccinatieregister mogelijk zou maken.

16.      Koop geen "slimme" producten van welke aard dan ook, zoals slimme televisies en Alexa-apparaten. “Deze producten worden allemaal gebruikt voor bewakingsdoeleinden via audio, sommige visuele en gegevensaggregatie, om nog maar te zwijgen van mogelijke geïntegreerde “mind control” technologieën."

17.      Zorg voor financiële zekerheid buiten het systeem, zoals door handelsvaardigheden te leren of te onderwijzen en netwerk- en teamwerkmogelijkheden te creëren voor mensen om samen te bouwen en samen te werken binnen hun lokale gemeenschap.

18.      Maak zoveel mogelijk schulden vrij, zodat u niemand verplicht bent. “Investeer in mensen, leer handelsvaardigheden, familie en gemeenschap, harde middelen, goed onderwijs voor uw kinderen - wat een lokaal homeschoolnetwerk kan betekenen - lokale boeren, alle benodigde benodigdheden of apparatuur die u nodig heeft, uw gezondheid en gemoedsrust."

19.      Handhaaf middelen - medisch, legaal en anderszins - om de COVID-19-tirannie te bestrijden en op de hoogte blijven van juridische stappen en wetgeving tegen COVID-19-mandaten.

20.      Houd er rekening mee dat het niet legaal is om van een persoon te eisen dat hij wordt geïnjecteerd terwijl het zgn. vaccin enkel een vergunning voor noodgebruik heeft.

21.      Wees er voor degenen die de injectie hebben ontvangen en bijwerkingen hebben of ervoor kiezen om geen boosters te krijgen. 'Help ze er doorheen en zoek medische professionals die weten wat er gebeurt en die hen zullen helpen."

22.      “Besef en werk voor een betere toekomst voor iedereen, waar deze corrupte individuen worden tegengehouden."

   23. Stem bij de verkiezingen niet meer op politici die deel     uitmaken van het schimmige privé groepje van de Young Global leaders.  Geleid door Klaus Schwab en zijn globalistische kapitalisten van het WEF.  

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...