maandag 7 maart 2022

VACCINATIE AFREKENING: Meer dan 66% van de "volledig gevaccineerde" Israëli's lijdt nu aan bijwerkingen

Vrijdag 4 maart 2022 door: Ethan Huff

Tags : bijwerkingenslechte gezondheidbadmedicinebiowarbiowapensboosterCOVIDgenocidelevensduurPlandemischbijwerkingenpiekeiwitVaccijnsdodenvaccin letselvaccins

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

30KWEERGAVEN

 

(Natural News) Er gebeurt weer een holocaust met het Joodse volk, dit keer door toedoen van Tony Fauci, Donald Trump, Joe Biden, Albert Bourla van Pfizer en elke andere vaccin-pushende globalist die Wuhan coronavirus (Covid-19) 'vaccins' opdrong en de rest van de wereld.

Volgens nieuwe rapporten, de overgrote meerderheid van de "volledig gevaccineerde" Israëli's lijdt nu aan bijwerkingen, velen van hen ernstig, vanwege de injecties. Met andere woorden, de problemen stapelen zich op.

Het Israëlische ministerie van Volksgezondheid publiceerde gegevens van een recent onderzoek waaruit bleek dat meer dan 66 procent van de mensen in Israël die volledig werden geïnjecteerd en vervolgens een 'boost' kreeg, een reactie kreeg op de vaccinaties die het normale leven veel moeilijker hebben gemaakt.

Ongeveer 2.049 burgers werden drie tot vier weken gevraagd nadat ze een derde 'dosis' van een covid-griep hadden gekregen, hoe ze zich nu voelen. De meesten van hen onthulden dat ze zich vreselijk voelen, en ongeveer de helft van hen zegt dat het uitvoeren van normale, dagelijkse activiteiten nu uitzonderlijk moeilijk is.

De enquête werd in september en oktober 2021 telefonisch uitgevoerd. Alleen mensen van 18 jaar en ouder die onlangs met een derde covid naald waren geplaveid binnen een periode van 21 tot 30 dagen na het krijgen van de eerste twee naalden, werden in de resultaten opgenomen.

De bijwerkingen die van deze demografie werden gemeld, varieerden van mild tot ernstig. Veel van de vrouwen zeiden bijvoorbeeld dat ze nu menstruatie-onregelmatigheden hebben, terwijl sommigen zelfs in het ziekenhuis moesten worden opgenomen. De meest gewonde respondenten waren vrouwen en jongeren.

"De meest voorkomende bijwerkingen bij vrouwen waren menstruatie-onregelmatigheden", meldde LifeSiteNews.

“De meest gemelde symptomen waren vertragingen in de menstruatie (37,8%), toename van menstruatiebloedingen (31,1%), voortijdige menstruatie (28,9%), langere bloedingsduur (26,7%) en ernstige menstruatiepijn (20%)."

Covid 'vaccins' doodden 260 keer meer jongeren dan er zouden zijn gestorven als iedereen niet was gevaccineerd

Israël, zoals we rapporteerden vorig jaar een van de meest agressieve vaccin-mandaten ter wereld opgelegd. Het land heeft ook een "groene pas" uitgegeven om het bewijs van injectie te verifiëren als voorwaarde voor toegang tot theaters, restaurants en andere openbare locaties.

Israëli's hebben te horen gekregen dat ze nu voor altijd 'versterkt' moeten worden om 'beschermd' te blijven tegen de Wuhan-infectie. En nu komen de gevolgen van dit beleid als een zweepslag terug.

“Israël was een van de eerste landen ter wereld die een nationale boostervaccinatiecampagne lanceerde; het begon in augustus vorig jaar ”voegde LifeSiteNews toe.

"Desalniettemin bleven zogenaamde" doorbraakinfecties "voorkomen bij degenen die de herhalingsprikken kregen."

Binnen de eerste week van de Israëlische boostercampagne meldde de regering daar dat 14 mensen die zich haastten om te gehoorzamen als onderdeel van de eerste 'golf' van naleving, onmiddellijk 'positief' testten voor covid achteraf. Sinds die tijd zijn de ernstige verwondingen en sterfgevallen onder de versterkte Israëli's enorm gestegen.

Een ander recente studie ontdekte dat het sterftecijfer onder ouderen die met de Pfizer mRNA-opname werden geprikt, 40 keer hoger is dan wat het zou zijn geweest als iedereen niet was gevaccineerd.

Uit dezelfde dataset bleek dat het sterftecijfer onder jongeren nog hoger is en 260 keer hoger is dan wanneer alle jongeren hun immuunsysteem met rust hadden gelaten.

"75 jaar later ... De waarheid is vreemder dan fictie", schreef iemand in reactie op een artikel over deze laatste studie, verwijzend naar de Holocaust van de Tweede Wereldoorlog

"Van alle naties op aarde had ik nooit kunnen vermoeden dat Israël zijn burgers zou dwingen om genetische manipulatie te nemen - eufemistisch aangeduid als het‘ vaccin ’, of behandeld te worden als melaatsen. Breng de veewagens aan!"

Meer Covid Flu-shotnieuws is te vinden op ChemicalViolence.com.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

LifeSiteNews.com

NaturalNews.com

LifeSiteNews.com

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...