dinsdag 22 maart 2022

Is China's angst voor Covid gerechtvaardigd?

 Kijk naar Hong Kong om de toekomst van China te zien




Igor ChudovIgor Chudov

22/01/2022

Voordat je de rest van dit artikel leest, bekijk dan deze korte video over de wanhopige en duidelijk niet-werkende pogingen van China om Covid op afstand te houden. Probeer het hele ding te bekijken.

Dit is een drukke rij schreeuwende en zwaar ademende mensen met nutteloze maskers aan, vastgelopen voor verplichte dagelijkse Covid-tests :

@ slaaplessincol2 Kruisinfectie!In heel China kruipen miljoenen en miljoenen mensen samen om de dagelijkse Covid-test uit te voeren, om negatieve PCR-testresultaten te krijgen, om hun verplaatsingsvergunningen-QR-codevaccinpaspoorten geldig (groen) te houden, om morgen voedsel en werk te kunnen kopen. 2022/03/20


      20 maart 2022

LINKS: https://video.twimg.com/ext_tw_video/1505437590660399108/pu/vid/320x562/BKPtMXDw0q28bNFr.mp4?tag=12

https://twitter.com/songpinganq/status/1505437895720521729 

De absurditeit van deze daad, ergernis van de bewakers en wanhoop van de mensen is zeer voelbaar. Je kunt voelen dat de situatie verre van onder controle is van Covid. De menigte, volgepakt als sardines, mensen die zwaar ademen en elkaar onvermijdelijk infecteren, ziet er onheilspellend uit.

Het lijkt eerlijk gezegd op de laatste dagen voordat China het opgeeft.

Het bovenstaande is typisch voor dagelijks scènes met mitigerende maatregelen. De autoriteiten zijn lassen van meergezinsappartementen gebouwdeuren dichtarbeiders opsluiten in fabrieken (waar ze elkaar allemaal infecteren), enz. Ik link niet naar grove dingen die ik ben tegengekomen.

Ik hou helemaal niet van de Chinese regering en zou daar nooit wonen. Maar ik merkte dat ik mezelf en anderen herhaaldelijk afvroeg waarom de Chinese regering dit doet. De mogelijkheden zijn :

·  Dit is slechts een totalitaire oefening in het houden van prestige, handhaving van digitale ID en tracking van burgers, en de wereld laten zien hoe China zo succesvol is in "Zero Covid" onder de opperste heerser Xi Jinping

·  De Chinese regering weet meer van Covid dan de rest van de wereld - omdat het een hand had om het te creëren - en vreest de niet-gespecificeerde lange termijn;gevolgen van Covid

·  Covid is uniek dodelijk voor de Chinese etniciteit vanwege bepaalde interacties met de genetica van het Chinese volk, of door ADE van het geïnactiveerde virusvaccin van China.

Onderkant formulier

Totalitarisme

Ik probeer om vele redenen niet overdreven over sociale kwesties te schrijven. China is een zeer onvrije staat. Het heeft controle over het internet (de grote firewall van China), het censureert internetforums en het vereist registratie van echte namen voor iedereen die internetcommentaren plaatst.

De Chinese regering is een pionier en aanstichter van veel beleidsmaatregelen die worden gepromoot door het "World Economic Forum" (nvdr.: Van Klaus Schwab en zijn kliek Young Global Leaders), zoals

·  Digitale ID

·  Digitale valuta

·  Censuur tegen "verkeerde informatie"

·  Verplichte vaccinaties met een vaccin dat niet bevredigend is

·  Gebruik van AI bij wetshandhaving

·  Sociale creditscores

 

Als zodanig is een voorwendsel van 'een pandemie bestrijden' een zeer handige reden voor Xi Jinping om een enorme infrastructuur te bouwen om de Chinese burgers te controleren. Als voormalig burger van een totalitaire staat begrijp ik hoe het gebeurt. Het is normaal voor een dictatuur.

Wat er op dit moment in China gebeurt, met name de omvang van de lockdowns, kan echter niet alleen worden verklaard door autoritaire gekte. De verstoring van de Chinese economie door tientallen miljoenen arbeiders die zijn buitengesloten of opgesloten, is zo groot dat het de grootsheid en wereldwijde ambities van de Chinese staat bedreigt. We moeten verder zoeken dan politieke motieven.

Immers, als ze alleen maar de controle van de overheid moesten bevorderen, konden ze altijd eerder stoppen.

Dus wat nog meer?

Wat weet China over COVID?

We kennen drie belangrijke feiten over "Oorsprong van Covid-19"

·  Het verscheen officieel in Wuhan, China, waar het Wuhan Institute of Virology is gevestigd

·  Sars-Cov-2 lijkt een ontwikkeld virus te zijn met elementen van HIV en Varkensgriep virus, evenals gepatenteerde genetische code van Moderna's octrooi uit 2017 en nog veel meer.

·  China hield zich bezig met een uitgebreide doofpotoperatie, verwijderde virusartikelen, uploadde nep- genomen van een denkbeeldig "RatG-13" -virus, betaalde wetenschappers om te liegen over de oorsprong van Covid, probeerde de WHO af te kopen, enz

Al het bovenstaande suggereert dat de Chinezen meer van Covid weten dan dat ze loslaten. Het is mogelijk dat ze vanaf het begin wisten dat Covid-infecties verborgen, maar verreikende destructieve effecten hebben tegen ons immuunsysteem of iets anders. Een dergelijke verklaring zou ervoor zorgen dat Chinese verzachtingen minder gek lijken (en het Westen er dom uit laten zien).

Het is ook mogelijk, zoals Dan Sirotkin wees erop, dat Sars-Cov-2 een poging was om een "levend verzwakt vaccin" te creëren tegen een hoogpathogeen virus dat ons onbekend is, maar KAN bekend zijn bij China. Aangezien dit LAV-virus de neiging heeft om te deatteneren tot zijn oorspronkelijke vorm, kan het op weg zijn om volledige virulentie te herwinnen als wat het geheime virus ook was, waartegen China probeerde een vaccin te creëren. (nogmaals, dit veronderstelt dat het Sars-Cov-2-virus is ontwikkeld als een "levend vaccin").

Hoewel het bovenstaande mogelijk lijkt, heb ik niet genoeg bewijs om diep in dit onderwerp te duiken. Ik denk graag stil over mogelijkheden, maar wil mijn lezers niet moe maken met ongegronde vermoedens.

Het is onwaarschijnlijk dat Sars-Cov-2 een product is dat alleen in China is, en heel waarschijnlijk werden de Chinezen door Ralph Baric van UNC misleid tot het creëren van een Chinees gericht virus. (zie hieronder).

Mogelijk werd Sars-Cov-2 ook van elders naar Wuhan gebracht om de ware oorsprong te dekken. Dit is onmogelijk met zekerheid te weten zonder meer bewijs te vinden.

Covid heeft er zoveel mysteries, dat men er goed aan zou doen om te veel aan te nemen en ik raad aan om open te staan over de oorsprong van Sars-Cov-2 of "wat het eigenlijk is". Zoals ik al zei, als iemand zegt "ik weet waar Covid vandaan komt en wat het is", is het een leugenaar, een dwaas of de persoon die het heeft gedaan.

Onderkant formulier

Covid-19 kan een ziekte zijn die onevenredig veel Chinese mensen treft

Hier hebben we eigenlijk veel meer gegevens om mee te werken. Chinezen hebben mogelijk onevenredig veel meer kans om te sterven of word ernstig ziek van Covid.

Bovendien, de zogenaamde "geïnactiveerd virus" Chinese vaccins staan bekend als vatbaar voor het ontwikkelen van "antilichaamafhankelijke verbetering" of ADE .

Ik herinner me een artikel vanaf 2020 waaruit blijkt dat "Aziatische Amerikanen" een groter risico lopen op Covid-complicaties.


Het bovenstaande zegt dat de 'Aziatische Amerikanen' in San Francisco bijna driemaal zo vaak sterven aan Covid-19 als blanken. Let wel, de meeste Aziatische Amerikanen in San Francisco zijn van Chinese etnische afkomst. Een ander artikel uit 2021 zegt hetzelfde

:


Dit zou ons in ieder geval een hint moeten geven dat het mogelijk is dat Covid-19 een ernstiger effect heeft op Aziatische Amerikanen. Terwijl discriminatie en andere dergelijke dingen bestaan de schuld geven aan alle overmatige sterfte aan "discriminatie" kan een gemakkelijke uitweg zijn en een manier om geen moeilijke vragen te stellen.

Om dit te illustreren, speelt zich momenteel een verontrustend scenario af in Hong Kong. Ik heb er eerder over geschreven. Hong Kong is een autonoom gebied van China, dat wordt bevolkt door het ethische Chinese volk. De hele wereld is verrast door hoeveel Hong Kongers sterven.

Mijn beste schatting van het sterftecijfer, gebaseerd op worldometer gegevens, met een vertraging van 14 dagen tussen gevallen en sterfgevallen, is 1%, gebaseerd op gevallen die eindigen op 4 maart en sterfgevallen die eindigen op 18 maart. 1% is een enorm tarief voor Omicron! Dit tarief zal natuurlijk veranderen naarmate er meer gegevens binnenkomen.


Let wel, dit is in een verwesterd, relatief rijk en zeer "gevaccineerd" gebied. Dit sterftecijfer is meerdere keren dat van het VK of de VS, die heel hard zijn geraakt.

Het is mogelijk dat dit hogere sterftecijfer ook wordt gerealiseerd omdat Covid-19 onevenredig veel mensen van Chinese etniciteit treft. Daarnaast heeft Hong Kong een mysterieuze nieuwe variant "BA.2 + S: I1221T", die op onverklaarbare wijze het hele grondgebied overnam en ongeveer 100% van de gevallen bedraagt! Deze mysterieuze variant wordt nergens veel gezien, want nu, behalve dat het in Japan ook steeg tot 8% prevalentie en het is 1% in Australië.

De vreemde video's uit 2020 van mensen die 'in de straten van Wuhan instorten' zijn misschien nep, of niet, maar het is ook mogelijk dat Wuhan om de bovenstaande redenen erg hard werd geraakt door de eerste golf.



Als speculatieve opmerking is het ook mogelijk dat deze nieuwe variant Antibody Dependent Enhancement (ADE) veroorzaakt met het "geïnactiveerde virus" Chinese vaccin. Van dergelijke geïnactiveerde virusvaccins is bekend dat ze van tijd tot tijd ADE veroorzaken :



Hoewel het artikel dat ik citeer het risico van ADE of VAERD in vaccins met hele virussen laat zien, maakt het ook duidelijk dat deze zorgen is niet uitgekomen - tot het moment dat het artikel werd geschreven, natuurlijk.

Chinese geïnactiveerde virusvaccins staan bekend om hun slechte effectiviteit (niet dat mRNA-vaccins effectiever zijn) en het is onwaarschijnlijk dat ze de populatie beschermen. China heeft verplichte vaccinatie en dat houdt de pandemie op het vasteland niet tegen.

Als het vasteland van China uiteindelijk een sterftecijfer van 1% van Covid heeft en bezwijkt voor het virus het kan uiteindelijk 14 miljoen Chinezen doden. Mensen in China. rook veel, leef in drukke omstandigheden en veel steden hebben vreselijke omgevingsomstandigheden. China is geen Hong Kong en daarom zouden nog meer mensen kunnen sterven als gevolg van slechtere gezondheidszorg.

Ik hoop natuurlijk dat er in China niets ernstigs gebeurt, maar de laatste ontwikkelingen zijn zorgwekkend.

https://igorchudov.substack.com/p/is-chinas-fear-of-covid-justified?token=eyJ1c2VyX2lkIjo2OTY5ODA2OSwicG9zdF9pZCI6NTA2ODQyNDgsIl8iOiJ2eThSWSIsImlhdCI6MTY0Nzk2MzE3NSwiZXhwIjoxNjQ3OTY2Nzc1LCJpc3MiOiJwdWItNDQxMTg1Iiwic3ViIjoicG9zdC1yZWFjdGlvbiJ9.h2T-UIWf0WvuzsKPDKOAym7I1gw-5TmeqxkZW7KISOg&s=r

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...