maandag 21 maart 2022

Schok: ‘Coronavaccinatie maakt kans op ziekte juist groter’

 


Wetenschapsjournalist Maarten Keulemans ontdekte deze week tot zijn verbazing dat bescherming na corona-infectie ‘wat langer lijkt aan te houden’ dan bescherming na vaccinatie.

Begin deze maand kregen patholoog Ryan Cole en Robert Malone in het Huis van Afgevaardigden in de Amerikaanse staat Tennessee de vraag hoelang je beschermt blijft na infectie en na vaccinatie.

Cole wees erop dat mensen na vaccinatie nog steeds corona krijgen. Hij voegde toe dat ze hooguit enkele maanden ‘beschermd’ zijn. Mensen die een prik of een booster hebben gehad, lopen meer kans om omikron te krijgen dan mensen die geen prik hebben gehaald, zei Cole.

Van zeer korte duur

Gegevens uit Denemarken, Israël en Groot-Brittannië laten zien dat de kans om ziek te worden juist groter is als je de prik haalt, zei hij.

Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-vaccintechniek, voegde toe dat de vaccins kinderen slechts 30 dagen ‘beschermen’. De bescherming is dus van zeer korte duur, benadrukte hij.

‘Jammer genoeg’

Eerder zei miljardair Bill Gates tijdens de veiligheidsconferentie in München dat het coronavirus, en dan met name de omikronvariant, ‘jammer genoeg’ een soort vaccin is dat zowel B- als T-celimmuniteit biedt. Gates voegde toe dat de variant zich beter verspreidt onder de wereldbevolking dan het vaccin.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...