zondag 20 maart 2022

Politiek commentator leest uit vertrouwelijke stukken Pfizer: ‘Dit is absurd’


De Amerikaanse politiek commentator Liz Wheeler las in haar show uit vertrouwelijke stukken over het coronavaccin van Pfizer. De stukken hebben betrekking op bijwerkingen die in februari vorig jaar bekend waren bij Pfizer.

Het gaat om bijwerkingen die zijn opgetreden nadat het vaccin al was goedgekeurd. “Dat zou alarmbellen moeten doen rinkelen,” aldus Wheeler. “Dit is één van de documenten die Pfizer de komende 70 jaar wilde verbergen voor ons. Ze wilden dat de overheid het 70 jaar geheim zou houden.”


                     LINK: https://youtu.be/WfuCQ9bkmMw 

(Video verwijderd? Klik hier...) 

Kijk eens hoeveel bijwerkingen

Het document bevat vele pagina’s aan bijwerkingen. “Kijk eens hoeveel bijwerkingen,” zegt Wheeler. “Onze gezondheidsinstanties verzekerden ons dat dit vaccin volstrekt veilig was en dat bijwerkingen zeer zeldzaam waren. Ondertussen was Pfizer hiervan op de hoogte.”

Wheeler noemt een aantal bijwerkingen van het Pfizer-vaccin op: epilepsie, lupus, beroerte, hersenontsteking, acute nierschade, hartinfarct, anafylactische shock, trombose oftewel bloedproppen, artritis en asymptomatische Covid-19. Je kunt dus Covid-19 krijgen van het Covid-19-vaccin, terwijl we te horen kregen dat dit niet zou gebeuren. “Dit is absurd.”

Schokkend

“Dit document is schokkend. Het is schokkend,” benadrukt Wheeler. “Er staat in dat je een miskraam kunt krijgen en dat je op allerlei gruwelijke manieren kunt sterven als gevolg van het vaccin.”

“Ze wisten ervan. En als Pfizer ervan wist, wisten ook de gezondheidsinstanties en overheid ervan, en toch hebben ze het verborgen gehouden voor de bevolking,” zegt ze.



Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...