dinsdag 19 april 2022

Amerikaanse luitenant-kolonel doet tegenover uitvinder mRNA-technologie boekje open over biolabs in Oekraïne

 

Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie, noemt de berichtgeving over Oekraïne ‘opmerkelijk’. Hij merkt daarbij op dat hij de acties van Poetin niet verdedigt.

In gesprek met Kristi Leigh zei Malone dat hij vorige week tijdens een protest in Los Angeles tegen de vaccinatieplicht werd benaderd door een luitenant-kolonel van het Amerikaanse leger, die hem vertelde dat hij toegang heeft tot informatie over wat zich daar allemaal afspeelt.

Leugens blijven zich opstapelen

Op een gegeven moment kwam naar buiten dat de biolabs na de inval meteen waren aangevallen door de Russen. Dat is absoluut niet waar, beweerde de luitenant-kolonel, die in actieve dienst is. “De Verenigde Staten hebben die labs uitgeschakeld, zodat de Russen ze niet konden innemen,” zei de hoge militair tegen Malone.

“De leugens blijven zich opstapelen,” zei de arts en biochemicus.

Geen ‘offensieve biowapens’

Dit zijn de labs waarvan werd beweerd dat ze niet bestaan, tot ze gedwongen werden om toe te geven dat ze bestaan, voegde Leigh toe. Vervolgens werd gezegd dat er geen ‘offensieve biowapens’ worden gemaakt. Waarop Malone vroeg: “Welke soorten zijn er dan nog meer?”



Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...