dinsdag 19 april 2022

Vaccin sceptici zijn de echte kritische denkers

 We hebben de meest geavanceerde vormen van manipulatie overwonnen

 

Igor ChudovIgor Chudov

18 April 2022

Dit bericht is het eerste in mijn toekomstige serie hoe regeringen en duistere niet-gouvernementele spelers ons psychologisch manipuleerden tijdens de Covid-19-crisis. In deze serie zal ik verschillende vuile trucs belichten en uitleggen waarom de meeste mensen voor hen vielen, één per post.

Eerst een kleine persoonlijke anekdote.


Richard Thaler is een briljante gedragseconoom, Nobelprijswinnaar en levert een grote bijdrage aan de "Nudge Theory", dat gaf een impuls aan de beruchte Britse "Nudge Unit". Zijn werk op het gebied van menselijke besluitvorming en cognitieve vooroordelen was baanbrekend en hielp regeringen wereldwijd om de meeste mensen te hypnotiseren om 'Covid Vaccines' te nemen.

Richard Thaler gaf rond 1999 ook les in mijn favoriete klas "Decision Making"Hij was mijn favoriete professor aan de Universiteit van Chicago, waar ik een MBA-student was. Hij heeft ons veel geleerd over manieren die bestaan om onze besluitvorming te kapen en hoe onze tegenstanders onze onderbewuste vooroordelen gebruiken om ons verkeerde beslissingen te laten nemen - en hoe we deze manipulaties in ons eigen voordeel in het bedrijfsleven kunnen gebruiken.

Wat ik in die klas leerde, was mijn hele leven nuttig, beïnvloedde veel investeringen en zakelijke beslissingen, hielp me prospects om te zetten in betalende klanten, verschillende beurscrashes te vermijden en nog veel meer. Deze zelfde besluitvormingsklasse heeft mogelijk mijn leven gered, omdat het me in staat stelde Covid-vaccinpropaganda en -manipulatie te herkennen en te weerstaan Prof. Thaler kwam aan de verkeerde kant van de geschiedenis terecht en ondersteunde de propaganda van het Covid-vaccin en” the nudge units”, maar zijn leringen zorgden ervoor dat ik manipulatie kon herkennen en me ertegen kon verzetten.

Daarover nagedacht, waardeerde ik mensen die nooit zo'n klas volgden, vaak geen formele opleiding hadden genoten, en toch maakten ze instinctief de juiste keuze. Deze mensen, van wie velen mijn lezers zijn, verdienen bewondering, al is het maar om een andere reden dan opmerkelijke onafhankelijkheid van denken en een heldere geest in een zeer verwarrende, gevaarlijke en snel veranderende situatie.

Mijn toekomstige posten zullen verschillende psychologische manipulatieconcepten doorlopen en hoe ze werden toegepast, door duistere actoren en gecoöpteerde regeringen, en hoe ze ons allemaal beïnvloedden.

Het Asch-experiment

“Alle experts zijn het erover eens dat het vaccin veilig en effectief is. "

Dat was genoeg om de meeste mensen te laten vaccineren. Behalve dat iedereen twee vragen kon stellen :

·  Hoe kan ik weten dat alle experts het daarmee eens zijn, als degenen die het er niet mee eens zijn, niet mogen spreken?

 

·  Hoe kan iemand weten dat "Covid-vaccin" veilig en effectief is, als er geen tijd is verstreken om dat te garanderen?

 

Ten slotte zou iemand met slechts een beetje kennis ook een vraag kunnen stellen: "Weet je zeker dat het veilig en effectief is, als er nooit een coronavirusvaccin werkte en er nooit een mRNA-product werd goedgekeurd"?

Het Asch-experiment, uitgesteld door Solomon Asch, ontdekte dat de meeste mensen, wanneer ze een "consensus" zien van deelnemers die het een zijn over een iets dat duidelijk fout is, uiteindelijk toch met de valse opinie akkoord gaan enkel en alleen omdat iedereen dankt dat het zo moet zijn.


Het experiment was oorspronkelijk opgezet met acht personen, van wie er slechts één een experimenteel onderwerp was, en de rest waren acteurs. Deze ‘stooges’, waarvan het subject dacht dat ze net als hem andere subjecten waren, kregen allemaal dezelfde vraag, waarop ze een duidelijk verkeerd antwoord gaven. Het onderwerp, dat niet wist dat hij het enige echte subject was, was de laatste om te spreken .

Het bleek dat de subjecten van dit experiment (het werd meerdere keren herhaald), met een consensus van zeven netjes geklede mannen, uiteindelijk hetzelfde (uiteraard onjuiste) antwoord zouden geven als de ‘stooges’. Dit conformiteitsexperiment was letterlijk een slimme manier om mensen duidelijk valse meningen te laten uiten en uit te drukken.

Dit experiment werd vele malen herhaald en in de meest vakkundig uitgevoerde experimenten kreeg 62,5% van de subjecten zover om het minstens één keer eens met voor de hand liggende onzin eens te zijn.


Vreemd genoeg . het vaccinatiegraad in de VS op 1 september, vlak voordat de federale vaccin mandaten begonnen, bedroeg 62,3% De vaccinatieinteresse raakte op, net op het ogenblijk dat Delta aantoonde dat vaccins niet echt "effectief" waren.


Op dit moment, op 2 september, concludeerde Richard Thaler dat "een duwtje (“nudge”) niet genoeg is".


Toen vaccinatoren een vertraging en een daling van het vertrouwen zagen, realiseerden ze zich dat ze meer moesten doen dan louter manipulatie met nep 'de mening van experts'. Vaccin-mandaten en haat propaganda verdrongen "knuffels" om de vaccinatie vooruit te helpen. Dat zal in andere berichten worden besproken.

We hebben letterlijk een wereldwijd het Asch-experiment meegemaakt. Elke krant, tv-zender, elke door YouTube aanbevolen video, bleef ons vertellen hoe het vaccin "veilig en effectief" was en hoe "alle experts het erover eens zijn". We werden constant gedwongen deze 'deskundigen adviezen' non-stop te geven.

Er werden enorme inspanningen geleverd om "andere informatie" het zwijgen op te leggen. Waarom? Omdat Solomon Asch ontdekte dat elke uiting van onenigheid - gebrek aan consensus - onmiddellijk de naleving ervan doodt:


Wat betreft mRNA "Covid vaccins": iedereen die even zou nadenken, zou moeten beseffen dat er geen manier was om zeker te weten dat vaccins veilig en effectief waren, simpelweg omdat er niet genoeg tijd is verstreken. Evenzo kon iedereen zien dat de meesterbreinen achter de lockdowns en vaccinaties, de miljardairs achter de schermen en de corrupte regeringen er allemaal voor zorgden dat elke dissidentie tot zwijgen zou worden gebracht. Dus, de vermeende consensus bestond in feite helemaal niet.

De minderheid van de mensen die dat doorzien had, heeft dienovereenkomstig besloten en heeft vaccinatie geweigerd. Wie waren dat? Jij, mijn lezers. Waarom heb je dit besloten?? Ik weet zeker dat er net zoveel redenen waren als mensen hier. De belangrijkste factor is dat jullie er allemaal een paar minuten hebben over hebben nagedacht. Je was onafhankelijk van geest en besloot zelf na te denken.

·  Was het uw algemeen wantrouwen tegenover de regering?

 

·  Was uw diepgaande kennis van virologie en moleculaire biologie?

 

·  Was het jouw ervaring met rijden en handelen, blootstelling aan oplichting en weten hoe oplichters werken?

 

·  Was het jouw vermogen om zelfstandig te denken zonder dat mensen het met je eens waren?

 

Zelfs degenen die de vaccinatie(s) hebben genomen en later het licht hebben gezien, zijn kritische denkers. Wat belangrijk is, is het licht zien - niet noodzakelijk de timing van toen je het licht zag.

Aan al degenen die het Het Global Asch Experiment hebben overleefd , gefeliciteerd. Deel alstublieft wat u heeft laten maken, hieronder - Waarom heb je de vaccinatie NIET genomen??

Bovenkant formulier

Onderkant formulier

P.S. Richard Thaler, een briljante professor, auteur en theoreticus op het gebied van cognitieve vooringenomenheid, is geen slecht meesterbrein van vaccinatie. Hij was slechts een van de vele spelers, minutieus verwant aan mij, en de auteur van concepten die zich afspeelden in de pandemie. Ik wil GEEN verkeerde indruk maken dat mijn favoriete universiteitsprofessor iemand is als "Dr Evil of Covid-19". Hij was Dr. Evil niet. Maar zijn theorieën zijn ongelooflijk belangrijk voor het verhaal.

 


Comments:


 

Igor Chudov

18 hr ago·edited 1 hr agoPinned

Your responses are incredible. They are literally coming faster than I can read them. I cannot read as fast as the rate at which they are arriving. I am overwhelmed. I will read all your replies over the next few weeks.

Sorry if you mentioned something important or replied to some of my replies and I have not seen them. I will try very hard to get to them. I always try to read all reply traffic for new articles.

I am also struck by how intelligent and well written the responses are. They are not just "I believe in science", they show a thinking process and how you made (correct) decisions, not how "you believe authorities".

Keep them coming please



 

Steve Kirsch

Writes Steve Kirsch's newsletter ·Apr 18Liked by Igor Chudov

Brilliant article. This is why Twitter had to ban me (twice). I actually got sucked into the narrative, but when my friends got injured, the math didn't make any sense since those injuries would have been statistically unlikely. So my friends' injuries was what got me to realize that "hey, this story they told us was a lie."

303 replies by Igor Chudov and others

1789 more comments…


https://igorchudov.substack.com/p/vaccine-skeptics-are-the-true-critical?token=eyJ1c2VyX2lkIjo2OTY5ODA2OSwicG9zdF9pZCI6NTIzNzAyMTgsIl8iOiJwRUdydCIsImlhdCI6MTY1MDM5MjgwMiwiZXhwIjoxNjUwMzk2NDAyLCJpc3MiOiJwdWItNDQxMTg1Iiwic3ViIjoicG9zdC1yZWFjdGlvbiJ9._XHwATStDkQ7deYuQcvzndmBsjquBfLcXPp7VY_thZg&s=r

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...