vrijdag 1 april 2022

Grootste fraude in de moderne geschiedenis: uit meerdere onderzoeken blijkt dat COVID-19-vaccins infecties, transmissies, ziekenhuisopnames en sterfgevallen niet stoppen!

 Mary Villareal

slechte gezondheidBig Pharmabiologisch wapencovid-19Gevaarlijke geneeskundeimmuun faleninfectiesleugensnegatieve werkzaamheiduitbraakpandemiefarmaceutische fraudeonderzoekpiekeiwitwaarheidvaccinschadevaccin falenvaccin letselvaccins

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

5.110WEERGAVEN

(Natural News) Studies naar de Wuhan coronavirus (COVID-19) -vaccins hebben uitgewezen dat ze de overdracht van de ziekte niet effectief stoppen, wat de noodzaak om ze te verplichten in twijfel trekt.

Epidemioloog Paul Alexander publiceerde onlangs een samenvatting van enkele van de nieuwste bewijzen die de veiligheid en werkzaamheid van COVID-vaccinaties in vraag stelt.

Een van de onderzoeken die hij samenvatte, was er een uit Israël waaruit bleek dat gevaccineerde personen die nog nooit eerder met SARS-CoV-2 waren besmet, een 13-voudig verhoogd risico hadden om besmet te raken met de delta-variant in vergelijking met degenen die niet zijn gevaccineerd maar eerder zijn besmet geweest, en aldus aantonen dat natuurlijke immuniteit effectiever is.

Nog een studie van de European Journal of Epidemiology ontdekte dat er geen significante relatie is tussen COVID-19-gevallen en het aantal mensen dat op nationaal niveau wordt gevaccineerd. Met andere woorden, meer mensen laten injecteren hoeft de verspreiding van het virus niet noodzakelijk te verminderen.

Officiële gegevens uit het Verenigd Koninkrijk toonden ook aan dat volledig gevaccineerde volwassenen nu een hoger risico hebben op COVID-19-infectie, ziekenhuisopname en overlijden in vergelijking met niet-gevaccineerde personen.

Op basis van de onderzoeken concludeerde Alexander dat van de COVID-vaccins niet wordt verwacht dat ze bijdragen aan het elimineren van de gemeenschappelijke verspreiding van het virus of het bereiken van kudde immuniteit. Hij zei ook dat deze studies "de grondgedachte voor vaccin mandaten en paspoorten onderuit halen." (Related: Over 400 studies show COVID-19 measures are failures… lockdowns don’t work, masks don’t work and school closures help no one.)

Alexander merkte ook op dat het nemen van het vaccin het risico van de persoon om besmet te raken, vergroot. Dit wordt negatieve werkzaamheid genoemd, waarvoor het volgend jargon bestaat nml. ziektebevorderende effecten bij medicijnen In het geval van een vaccin betekent dit dat de gevaccineerde persoon vaker besmet raakt dan de niet-gevaccineerde.

Dit is met name slecht, omdat uit bewijs blijkt dat de vaccins niet steriliseren en dat ze infectie, transmissie, ziekenhuisopname of overlijden niet stoppen. Ze werkten nooit.

Wat er met de COVID-vaccins gebeurt, doet voor Alexander denken aan de negatieve vaccineffectiviteit van de dengue-vaccins die kinderen in de Filippijnen in 2017 hebben gedood, waar de vaccinaties nooit hadden mogen gebruikt worden.

Tegenwoordig zijn de gevolgen van COVID-vaccins enorm toename van sterftecijfers door alle oorzaken gerapporteerd door verzekeringsmaatschappijen. Overtollige sterfgevallen verschijnen ook in bijna alle leeftijdscohorten en kunnen niet worden weg verklaard door andere oorzaken, en het COVID-19-vaccin wordt nu de "grootste fraude" in de moderne geschiedenis genoemd.

Terwijl de zaken doorgaan voor Big Pharma-bedrijven zoals Pfizer en Moderna, terwijl het bericht voorbij de censuur en de doofpotacties komt, is het slechts een kwestie van tijd totdat de waarheid over de ineffectieve vaccins voor iedereen duidelijk wordt.

Overheid, Big Pharma vertellen de mensen verhaaltjes

Er is ook een interessante verandering in het narratief van de medische influencers, volksgezondheidsfunctionarissen en andere reguliere nieuwsbrengers met betrekking tot de COVID-vaccins. Nu zouden mensen moeten geloven dat de vaccins nooit bedoeld waren om de overdracht te stoppen, en ze kunnen ook niet voorkomen dat anderen besmet raken met de ziekte. (Gerelateerd: Zelfs de NYT geeft toe dat covide infecties bij kinderen slechts een 'milde griep' zijn - dus waarom de vaccins dan?)

Tegenwoordig zouden vaccins nog enkel ernstige ziekten, ziekenhuisopnames en sterfgevallen voorkomen, met de Centra voor ziektebestrijding en -preventie (CDC) Directeur Rochelle Walensky die brutaal toegeeft dat de injecties de transmissie niet langer kunnen voorkomen.

Deze stap van de overheid, Big Pharma en andere medische 'professionals' worden manipulatieve (“gaslighting”) verhalen genoemd. Mensen kregen vanaf het begin te horen dat de snel ontwikkelde vaccins "de pandemie zullen beëindigen" en dat degenen die volledig zijn gevaccineerd de enigen zijn die toegang hebben tot hun baan en naar openbare ruimtes kunnen gaan.

Van mensen wordt ook verwacht dat ze de onethische beslissingen van beleidsmakers accepteren met betrekking tot hun beslissingen om vaccin mandaten voor professionele atleten en artiesten op te heffen, maar niet voor politieagenten of gezondheidswerkers, velen van hen verloren hun carrière al vanwege de mandaten die lokale overheden eerder hebben uitgevoerd onder het mom van openbare veiligheid.

Er is geen andere manier om het te beschrijven: het COVID-19-vaccin is de grootste fraude in de moderne geschiedenis.

Volgen Vaccines.news voor meer nieuws over de COVID-19-vaccins.

Bekijk de onderstaande video voor meer informatie over Dr. Het commentaar van Paul Alexander over vaccinfouten.

Deze video is van de NewsClips-kanaal aan Brighteon.com.

https://www.naturalnews.com/2022-03-31-covid-vaccines-dont-stop-infections-transmissions-deaths.html

Meer gerelateerde verhalen :

Het is waar: onderzoek ondersteunt de eerste beweringen dat natuurlijke immuniteit veel beter werkt dan het COVID-19-vaccin om te voorkomen dat het virus opnieuw wordt geïnfecteerd.

Wereldwijde gezondheidscoalitie roept op tot een 'stopzetten' van COVID-19-prikdistributie.

Waarom worden ineffectieve en gevaarlijke vaccins opgedrongen aan kinderen die geen risico lopen op de geadverteerde infectie?

Journalist en voormalig NYT-medewerker ONDER BRAND omdat hij eiste dat "gevaarlijke en ineffectieve" mRNA-vaccins worden ingetrokken.

Mainstream media helpen Big Pharma de productie en uitrol van ineffectieve COVID-19-vaccins te rechtvaardigen.

Bronnen zijn onder meer:

NaturalHealth365.com

TheDesertReview.com

Brighteon.com

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...