dinsdag 3 mei 2022

Amish biologische boer (V.S.) wordt geconfronteerd met een hoge boete, gevangenisstraf voor het produceren van GEZOND BIO-VLEES

 Zondag 01 mei 2022 door: Ramon Tomey



Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

16KWEERGAVEN


(Natural news) Een biologische Amish boer wordt geconfronteerd met een forse boete en een gevangenisstraf voor de simpele misdaad van het produceren van schoon vlees.

Amos Miller runt een holistisch beheerde boerderij in Bird-in-Hand, Pennsylvania, waar hij koeien, kippen en varkens fokt. De dieren in zijn eeuwenoude boerderij worden gefokt zonder het gebruik van door de mens voorgeschreven chemicaliën en medicijnen v/h Amerikaans ministerie van landbouw (USDA). Volgens Miller voedt hij zijn dieren op zoals hij gelooft dat God van plan was ze op te voeden - in overeenstemming met de natuur.

Een federale rechter beval de Amish-boer echter om alle verkopen van zijn biologische vlees stop te zetten. Deze zelfde magistraat beval Miller ook om afgelopen zomer $ 250.000 te betalen voor 'minachting van de rechtbank'. Hij voegde eraan toe dat de boer een eerste $ 50.000 moet betalen als een 'te goeder trouw'-betaling om niet in de gevangenis te belanden.

Om het nog erger te maken, gewapende Amerikaanse marshals vielen zijn eigendom boerderijwinkel en diepvriezers binnen in opdracht van de federale rechter. Ze hebben al zijn vlees geïnventariseerd om ervoor te zorgen dat hij geen dieren meer kan verkopen of slachten. (Gerelateerd: De eigenaar van een klein stadje heeft 7 jaar besteed aan het opbouwen van een biologisch vleesbedrijf, maar werd gesloten door het dorpsbestuur.)

Miller, die een particulier voedseldistributienetwerk beheert, beweerde dat de federale regering hem vervolgt omdat hij zijn religieuze vrijheid uitoefent op de manier waarop hij voedsel ophaalt en bereidt. "Onze leden willen dat allemaal niet. Ze willen vers, rauw vlees zonder toevoegingen. Onze leden willen het rechtstreeks van de boerderij zonder conserveringsmiddelen."

De leden van de privé-voedselclub van Miller zijn het erover eens dat ze het grasgevoed vlees dat door de USDA is voorgeschreven doorspekt met chemische conserveringsmiddelen niet lekker vinden. Ze zijn met zijn 400 en hebben ook contracten ondertekend waarin staat dat ze weten dat het vlees niet wordt verwerkt in door USDA geïnspecteerde planten of wordt behandeld met conserveringsmiddelen.

USDA geeft er de voorkeur aan dat mensen chemicaliën eten in plaats van schoon voedsel

Volgens Miller zijn alle verwerkingsfabrieken met USDA-licentie verplicht om al het vlees - ongeacht of het biologisch of met gras wordt gevoerd - te behandelen met synthetische conserveringsmiddelen.

"Vaak gebruiken ze citroenzuur, waarvan je zou denken dat het afkomstig is van sinaasappels of citroenen. Maar het is een gemodificeerde stof gemaakt van maïs en ze hoeven het niet eens op het vlees te labelen '', legde hij uit.

Een klant die de website van de Amish-boer en andere moderne communicatie behandelt, was het met hem eens en zei: “De USDA-verwerkingsfabrieken vereisen dat het vlees wordt behandeld met een chemische cocktail van citroenzuur, melkzuur en perazijnzuur. Het perazijnzuur is giftig en de citroenzuur en melkzuur [zuren] zijn GGO's. (=Genetisch Gemodificeerde Organismen)”

Anke, een andere klant van Miller, wees erop dat het melkzuur dat wordt gebruikt om vlees te conserveren geen natuurlijk product is. “Het is geen melkzuur dat afkomstig is van de fermentatie van zuurkool. Het is allemaal gemaakt in een proefbuis in een laboratorium, "zei ze. "Het is een synthetische sterilisator die veel gezondheidsproblemen veroorzaakt."

Volgens Miller zou het voor hem en andere kleine boeren nog steeds bijna onmogelijk zijn om winst te maken - dankzij gigantische vleesbedrijven die als tussenpersoon optreden. Bovendien maken de exorbitante kosten voor het verkrijgen van een vleesverwerkingsvergunning van USDA de zaken nog erger.

De Amish-boer klaagde: "De regels en voorschriften zijn zodanig dat je een schuld van $ 100.000 moet aangaan voordat je ooit je eerste pond vlees verkoopt - en de markt afzet is niet gegarandeerd. Er is geen optie voor boeren om klein te beginnen en apparatuur toe te voegen en te kopen als ze kunnen."

“[We moeten] ofwel een vergunning krijgen of failliet gaan. Ons standpunt is dat we liever failliet gaan omdat hun regels en voorschriften te moeilijk zijn om te volgen. We hebben veel kleine boeren in onze omgeving die graag boer willen worden, maar het bedrijf is zo gemonopoliseerd geworden.”

Anke was het met Miller eens en zei dat uiteindelijk "het allemaal om winst en geld draait." Ze voegde eraan toe: “Ze willen een monopolie op rundvlees, varkensvlees en gevogelte. Ze zeggen eigenlijk: 'Tenzij je door de federale inspectie gaat, maak je mensen ziek.'”

CleanFoodWatch.com heeft meer verhalen over Miller en andere kleine boeren die worden vervolgd voor het aanbieden van schoon, chemicaliënvrij vlees. Bekijk deze video met uitleg wat het 'gecertificeerde biologische' label van de USDA eigenlijk betekent.

  Video Link: https://www.brighteon.com/33a27bb5-92d5-44e0-8add-caf616a190a6

Deze video is van de Corruption Exposure-kanaal aan Brighteon.com.

Meer gerelateerde verhalen :

America’s poultry giants have sold tens of thousands of meat products contaminated with DEADLY BACTERIA.

BOMBSHELL: USDA turns a blind eye to meat supply contaminated with banned pharmaceutical drugs.

Organic Trade Association sues the USDA for refusing to enforce its own organic livestock standards.

Factory-farmed meat more likely to be contaminated with antibiotic-resistant bacteria – study.

Trade group warns government against meddling in the meat industry.

 Bronnen zijn onder meer:

OurOrganicWellness.com

Brighteon.com

https://www.naturalnews.com/2022-05-01-farmer-faces-fines-jail-producing-clean-meat.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...