dinsdag 3 mei 2022

World Economic Forum gelooft dat mensen 'nutteloze eters' zijn en beschouwt hun 'hersenen en lichamen' als een product dat kan worden gehackt, gecontroleerd en weggegooid

Maandag 2 mei 2022 door: Lance D Johnson

Tags : biometrische bewakingsamenzweringontvolkinguitroeiinggeloofvalse profetenvrije wilGlobalismeglobalistengoddeloosheidmensen hackenHarariwaanzinintelligent ontwerpJezus Christusgekkenmanipulatiegehoorzamenpopulatie controlebewakingtranshumanismewef

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

9.300WEERGAVEN

 

(Natural news) Een van de hersens achter The World Economic Forum (WEF) is de zelfbenoemde profeet Yuval Noah Harari. Hij gelooft in de Grote Reset, in transhumanisme, in het doden van de bevolking, en een wereldwijde regering gebruiken om de mensheid te controleren op bio-metrisch niveau. Hij wordt geprezen door Bill Gates, Barack Obama Mark Zuckerberg en Klaus Schwab, leider van de WEF

Harari praat over de 'nutteloze mensen' die geen betekenis of doel hebben. Hij zei dat het grootste nepnieuws de Bijbel is. Hij zei dat het christendom verkeerd is, dat mensen hier op aarde zijn voor 'niets'.'' Jezus Christus is nepnieuws '. Hij gelooft dat er 'geen groot kosmisch plan' is waarin mensen een rol spelen. In plaats daarvan beschouwt hij mensen als 'nutteloze eters' die kunnen worden gehackt en gemanipuleerd met behulp van digitale bewaking onder hun huid.

Hij gelooft ook in het doden van de bevolking. 'Waar hebben we zoveel mensen voor nodig??' wordt hij geciteerd terwijl hij zijn nieuwste boek promoot.

Maak kennis met Yuval Noah Harari, een transhumanist die menselijke populaties wil hacken en manipuleren

In een recent interview zei Harari dat de wereld een nieuwe industriële revolutie ingaat, maar de producten zullen geen fysieke goederen zijn. Harari zei dat wetenschap, technologie en de grootste uitdaging van de industrie van de 21e eeuw zullen zijn 'om te proberen de wereld in ons onder controle te krijgen, om te leren hoe je lichamen en hersenen en geesten kunt ontwikkelen en produceren.'Hij zegt dat dit waarschijnlijk de' belangrijkste producten 'van de 21e-eeuwse economie zullen zijn.

Hij zei: "Als je eenmaal weet hoe je lichamen, hersenen en geesten kunt produceren dan telt  goedkope arbeid in Afrika en Zuid-Azië, gewoon voor niets."
'De grote vraag in economie en politiek in de volgende 10 jaren zal zal zijn wat te doen met al deze nutteloze mensen,” zei hij met een strak gezicht. Hij zei dat technologie ervoor zal zorgen dat iedereen wordt gevoed, dus "voedsel is niet het probleem."

Het probleem is meer verveling, en wat te doen met hen, en hoe zullen ze een gevoel van betekenis in het leven vinden, terwijl ze in wezen zinloos en waardeloos zijn."Hij schreef drugs en computerspelletjes voor als oplossingen om de hersenen van" nutteloze "mensen te vermaken.

Hij zei dat een wereldwijde regering gegevens over iedereen zal verzamelen en gebruiken om te leren hoe ze lichamen, hersenen en geesten kan ontwikkelen. Hij zegt dat gegevens en biometrie zullen worden gebruikt om mensen te hacken en de toekomst van het menselijk leven zelf opnieuw te ontwerpen. Hij zei dat een 'intelligent ontwerp' nooit heeft bestaan en dat elk idee van een Schepper-God uit de samenleving zal worden verdreven, aangezien mensen hackbaar en programmeerbaar worden. Harari beweert zelfs dat de wetten van natuurlijke selectie en organische biochemie zullen worden geëlimineerd en vervangen door een trans-humanistische toekomst, waarin mensen hackbare dieren worden, gemanipuleerd en gecontroleerd.

'We hebben de technologie om mensen op grote schaal te hacken', zei hij. Hij voegde eraan toe dat crises (bvb. de zgn. Covid-19 crisis nvdr.)  moeten worden uitgebuit om meer toezicht in de hele samenleving te implementeren, zodat 'elites' het toekomstige traject van het menselijk leven kunnen volgen, verzamelen en ontwikkelen. Veel van deze bewaking zal "onder de huid komen", aangezien biometrische gegevens een weg worden om menselijke populaties te manipuleren Harari zei dat we al het vermogen hebben om onder de huid te gaan en biometrische gegevens te verzamelen, waardoor 'elites' de kracht hebben om het leven zelf opnieuw te ontwikkelen. 'We upgraden mensen tot goden', zei hij.

Hij zei dat mensen in noodgevallen de 'wetenschappers' vertrouwen.'Hij gebruikte het voorbeeld van priesters en predikers die hun kerken in 2020 wereldwijd sloten om te bewijzen dat God dood is. In de toekomst zullen mensen hun vertrouwen stellen in de wetenschappelijke elite en de wereldwijde regering, weigerde hij. 'Zelfs de religieuze leiders vertrouwen de wetenschappers', zei hij.

Video Link: https://www.brighteon.com/f1f9e0d5-624a-4283-a346-2c17c79e62e6

Deze video wordt geleverd door Gratis 2 Shine op Brighteon.com

Bronnen zijn onder meer:

Lifesitenews.com

Brighteon.com

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...