maandag 30 mei 2022

'Constante Golven van COVID': Nieuw Business Model voor Pfizer

 


FDA en CDC Compliciet met Pfizer

28 Mei 2022

IK leg dit uit in mijn artikel hieronder:

·  "Onophoudelijke Covid golven", verwacht door Pfizer CEO Albert Bourla, zullen goed zijn voor de zaken van Pfizer

·  Pfizer's Paxlovid zal die Covid-golven van brandstof voorzien

·  Pfizer en de FDA (VS) liegen over de effectiviteit en rebound rate van Paxlovid

·  CDC (VS) liegt over rebounds die een normaal 'deel uitmaken van de geschiedenis'

 Voordat ik begin, een kleine opmerking voor journalisten, onafhankelijke nieuwsschrijvers en andere auteurs: ik zag een paar nieuwsartikelen die met ideeën lijken naar voor te komen die vergelijkbaar zijn met de mijne, die dezelfde bronnen en soortgelijke redeneringen gebruiken, zonder mij of mijn substack te noemen. Om het volledig duidelijk te maken : Ik vind het prima dat je mijn Substack artikelen zonder bronvermelding hergebruikt. Het is voor mij belangrijker dat goede ideeën worden verspreid dan dat ik voor alles de eer krijg. Blijf dit doen als u denkt dat mijn inhoud u helpt nieuwswaardige artikelen te schrijven. Ik verdien sowieso geen geld met mijn Substack-blog.

Constante golven van Covid

Deze geweldig artikel kwam naar voren in mijn nieuwsfeed.


Deze raadselachtige verklaring van een man die de wereld heeft gevaccineerd met een vaccin dat 'Covid moest stoppen', die met zelfgenoegzaamheid de schuld geeft van het falen van zijn vaccin bij degenen die het hebben ingenomen, is behoorlijk verbazingwekkend, maar wat had je nog meer verwacht?

Vreemd genoeg waren ze dat, voordat de CEO van Pfizer 'constante golven van COVID' aankondigde voorspeld door de jouw ondergetekende.

 

Constante COVID-golven zijn een realiteit in zwaar gevaccineerde landen :


Ook al is lijden door eindeloze golven van Covid een probleem voor velen onder ons, voor Pfizer is het een zegen.

Pfizer Pivoteerd naar Paxlovid

Paxlovid belooft een veel betere zaak voor Pfizer te worden dan Covid-vaccins. Waarom?

Het Covid-vaccin wordt verkocht voor ongeveer $ 20 per dosis. De wereld wil het vaccin niet meer en weigert ervoor te betalen.




https://video.twimg.com/ext_tw_video/1530025279527464961/pu/vid/1280x700/jCeEbcdLANA-f8i2.mp4?tag=12

We weten allemaal waarom individuen en hele landen het Covid-vaccin niet langer willen. Het voorkomt Covid niet, is schadelijk en, erger nog, zorgt ervoor dat gevaccineerde mensen Covid herhaaldelijk krijgen Herhaalde ziekte is slecht voor die mensen, maar goed voor Pfizer.

Video Link: https://twitter.com/i/status/1530025385865678848
 

Pfizer heeft hier een perfect antwoord op: Paxlovid, een mix van een nieuwe proteaseremmer nirmatrelvir en een hiv-medicijn ritonavir. In tegenstelling tot het Covid-vaccin dat slechts $ 20 per opname oplevert, kost Paxlovid $ 530 per persoon. Sterker nog, Paxlovid kan vaak worden verkocht, wanneer de ongelukkige Covid-patiënten hun aanvallen van Covid hebben.

Voor mensen die doodsbang zijn voor Covid, is Paxlovid, op het moment dat ze net ziek werden van de risicovolle ziekte, een onweerstaanbare keuze. Covid is vaak zeer onaangenaam en onvoorspelbaar. Daarom zou Paxlovid, voor mensen met een lopend geval van Covid, bijna onmogelijk te weigeren zijn, ondanks onduidelijke klinische voordelen.

Dus om de paar maanden een medicijn van $ 530 kunnen verkopen voor elke covide-herhaling, is duidelijk beter dan $ 20 te ontvangen voor maximaal drie doses Covid-vaccin.

Paxlovid zal de pandemie voeden

Het wordt nog beter voor Pfizer: Paxlovid kan, in plaats van een aanhoudende COVID-ziekte te stoppen, een infectie van een week veranderen in een veel langere en nog steeds besmettelijke ziekteDit zal de pandemie verder voeden en nog meer Paxlovid-verkopen genereren.

Ik plaatste een artikel op 13 april, waarin ik een groot aantal mensen opmerkte die klaagden over het herstel van Paxlovid.

https://igorchudov.substack.com/p/paxlovid-snake-oil-of-the-21st-century?utm_source=substack&utm_campaign=post_embed&utm_medium=web

Er volgde een levendige discussie onder leiding van de beruchte Brian Mowrey, wie schreef verschillende ongelooflijk artikelen graven diep in het biomoleculaire mechanisme van Paxlovid-rebound. Hij legde uit dat Paxlovid op zijn best een vijfdaagse biomoleculaire PAUSE-knop is voor de infectie. FDA woog eigenlijk alles ontkennen en gaslighting rebound-patiënten. Peter Nayland Kust schreef een goed. samenvatting van media-reacties.

Hoe verlengt Paxlovid de pandemie? Heel simpel

  • Pfizer-gelovige persoon krijgt COVID

  • De persoon neemt Paxlovid

  • Symptomen verdwijnen

  • Het 'genezen' individu beëindigt isolatie, wordt weer positief en besmettelijk en infecteert anderen

  • ... Meer mensen worden ziek en hebben Paxlovid nodig

  • Covid , immuun onderdrukkend zijn, doet meer schade bij mensen bij wie het langer duurt als gevolg van Paxlovid-rebounds, waardoor ze opnieuw worden ingesteld

Pfizer en FDA liegen over het rebound-tarief

Het belangrijkste feit dat u over Paxlovid weet, is dat het op de markt wordt gebracht voor gevaccineerde mensen met zogenaamde "doorbraakinfecties" evenals voor kinderen 12-18. Echter,. Pfizer heeft specifiek kinderen en gevaccineerde personen uitgesloten van haar proeven. Nog zorgwekkender was dat gevaccineerde mensen uit de EPIC-SR-proef werden gezet na dat deze begon, zonder enige uitleg van Pfizer. De meest waarschijnlijke reden is natuurlijk dat Pfizer ontdekte dat Paxlovid niet werkt voor gevaccineerde personen en niet wilde dat gevaccineerde rebounds de uitkomst van het proces zouden verpesten.

Dit alles, pijnlijk duidelijk voor elkeen van het grote publiek dat proefdetails kan lezen, ontsnapt op de een of andere manier aan de aandacht van onze toezichthouders. De reden is natuurlijk niet dat ze dom zijn, maar dat ze zijn corrupt en hopen cushy-posten te krijgen in deze branche die ze moeten controleren.

 

Pfizer en de FDA zetten dit patroon van corruptie voort en misleiden ons over de frequentie van "Paxlovid-rebounds", waardoor het probleem tot een minimum wordt beperkt.


De 1-2% van de rebounds, vermeld door Pfizer en de FDA, is een aantal om ons te misleiden.

Tijdens de proef testte Pfizer alleen 97 personen die PCR-tests gebruiken. (zie ook pagina 19-23 van. FDA-rapport) Van die tests hadden 12 personen een rebound (sommige commentatoren zeggen 11, maar ik denk dat het er 12 zijn). Dat maakt het herstelpercentage van niet-gevaccineerde personen ongeveer 12,3%.

Pfizer en FDA zetten een goochelarij in en noemen het "1-2% rebound rate", waarbij die 11-12 rebounds worden gedeeld door het totale aantal deelnemers aan het onderzoek, terwijl 12 rebounds moeten worden gedeeld door het aantal personen dat daadwerkelijk door PCR wordt gecontroleerd ( 97). Zo'n goochelarij toont het niveau van 'wetenschap' aan, dat we zonder vragen moeten geloven. Het laat ook zien hoeveel de gezondheidsautoriteiten om ons geven.

CDC liegt over rebounds die "Part of Natural History" zijn

CDC ook woog op het verhaal, zeggende dat rebounds "deel uitmaken van de natuurlijke proces" bij mensen.

Een korte terugkeer van symptomen kan deel uitmaken van de natuurlijke geschiedenis van SARS-CoV-2 (het virus dat COVID-19 veroorzaakt) infectie bij sommige personen, onafhankelijk van behandeling met Paxlovid en ongeacht de vaccinatiestatus Beperkte informatie die momenteel beschikbaar is uit casusrapporten suggereert dat personen die met Paxlovid zijn behandeld en die ervaring hebben.

Dit wordt tegengesproken door de wetenschap. Bijvoorbeeld de NEJM NBA-studie vond nooit rebounds:


Ze verzinnen gewoon dingen om Pfizer, hun toekomstige werkgever en sponsor, er goed uit te laten zien.

Ik denk dat Pfizer op zijn minst een terugbetaling moet aanbieden aan gevaccineerde mensen die een rebound krijgen. Wat denk je?


Bedankt voor het lezen van de nieuwsbrief van Igor. Deze post is openbaar, dus deel het gerust.


Origineel Engels artikel op https://igorchudov.substack.com/p/constant-waves-of-covid-is-new-business?utm_source=email&s=r


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...