woensdag 8 juni 2022

‘Het EU-parlement is volledig afgestemd op de zieke, globalistische Brave New World-agenda!’

 


Het was nogal absurd dat Justin Trudeau, premier van Canada, het in dit parlement had over vrijheid, democratie en de rechtsstaat, aangezien hij in Canada een quasi-totalitair regime leidt. Dat zei Europarlementariër Christine Anderson (AfD) maandag in het Europees Parlement.

Ongevaccineerde Canadezen mogen niet aan boord gaan van een vliegtuig om het land te verlaten. Terwijl ongevaccineerde passagiers geen risico vormen, zijn de gevaccineerde piloten dat wellicht wel, benadrukte Anderson. Het vaccin heeft er mogelijk voor gezorgd dat ze niet in staat zijn om te vliegen. “Wat een schok!” riep het Europarlementslid.

Dictatuur

Landen die burgers het land niet uitlaten, doen dat omdat ze een dictatuur zijn. Waarom spreekt het EU-parlement Trudeau niet aan op deze mensenrechtenschendingen? Oh wacht, aangezien het EU-parlement volledig is afgestemd op de zieke Brave New World-agenda van de globalisten, spreekt het alleen overheden aan die vrijheid, democratie en de rechtsstaat respecteren, zei Anderson.

Eind maart sprak Trudeau het Europees Parlement toe. Hij ging onder meer in op de oorlog in Oekraïne, de internationale reactie hierop en de relatie tussen de EU en Canada. Voordat hij de plenaire vergadering toesprak, had hij een ontmoeting met voorzitter van het Europees Parlement Roberta Metsola.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...