zaterdag 18 juni 2022

Media blijft absurd volhouden dat COVID-vaccinaties "veilig en effectief" zijn en dit naarmate het aantal verwondingen en sterfgevallen door vaccins toeneemt

Woensdag 15 juni 2022 door: Ethan Huff



Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

8.380WEERGAVEN

 

(Natural news) Het wordt steeds moeilijker voor de door bedrijven gecontroleerde media, die nu ook de sociale mediaplatforms van Big Tech omvatten, om de coronavirus (COVID-19) "vaccin" verwondingen en sterfgevallen in de doofpot te houden.

Het aantal doden neemt toe en al wat de propaganda-spreekbuizen nog kunnen doen is blijven schreeuwen is hoe veilig en effectief! wanneer iemand ze op de feiten wijst. Hoe lang zal deze tactiek nog werken?

Het antwoord is niet lang omdat zelfs mensen die voorheen de vaccinaties goedkeurden en/of zelfs zelf werden gevaccineerd, beginnen serieuze vragen te stellen die het establishment niet kan beantwoorden. Dus het etablissement schreeuwt gewoon dezelfde valse antwoorden nog luider in de hoop dat het blijft hangen.

“Post-vaccinaties Doden tol heeft niveaus bereikt die het voor de “powers-that-be” erg moeilijk maken om de ‘sheeple’ te laten slapen en de vaxx-fanatici enthousiast te houden ”, meldde de Covid Blog.

"Dus nemen ze hun toevlucht tot de oudste, beproefde trucs in het boek, met name de methode dat  'als je een leugen genoeg vertelt, wordt het de waarheid'.

Politifact, als een voorbeeld, publiceerde onlangs hetzelfde artikel dat het eerder publiceerde en verklaarde dat zowel messenger-RNA (mRNA) als virale vector-DNA-injecties op geen enkele manier verband houden met de enorme toename van plotselinge sterfgevallen die voorkomen sinds de lancering van Operation Warp Speed.

Reuters, dat eigendom is van Pfizer, spuugt op dezelfde manier dezelfde versleten propaganda-artikelen uit over hoe er "geen bewijs" is dat Covid griep-vaccinaties mensen doden.

Dan hebben we FactCheck.org, dat begin maart een artikel publiceerde waarin werd beweerd dat COVID-injecties op de een of andere manier sterfgevallen voorkomen in plaats van veroorzaken, en mensen vertellen een 'misleidende afbeelding op sociale media' te negeren die anders suggereert.

Deze drie nepnieuwskanalen samen met USA Today, hebben het de laatste tijd erg druk gehad met het uitbrengen van dezelfde nageprate leugens over de “Fauci Flu-shots” die we sinds het begin hebben gehoord.

Als er genoeg mensen met een prik sterven, wordt de wereld misschien eindelijk wakker- maar het is al te laat

Hoe ze ook van de waarheid negeren, deze nepnieuwsbrigade kan niet verhullen dat 'volledig gevaccineerde' mensen over de hele wereld extreme ziekten ontwikkelen of zonder aanwijsbare reden doodvallen.

Dit was trouwens geen issue voor Operation Warp Speed. Pas sinds Donald Trump de prikken losliet, gevolgd door Joe Biden die ze verplicht opzegt, wordt het "Sudden Adult Death Syndrome" op magische wijze een realiteit.

Degenen die zelf na de injectie een ernstige gezondheidstoestand hebben ontwikkeld, of die iemand anders kennen die dat wel heeft gedaan, zullen waarschijnlijk niet doorgaan met het kopen van de nepnieuwskoppen die hen vertellen dat de prikken er niets mee te maken hadden.

Toch vertonen de prikfanaten geen tekenen om te stoppen met de propaganda, en verdubbelen en verdrievoudigen ze in plaats daarvan hun vals narratief.  "Zionist of the Year" Albert Bourla, de huidige CEO van Pfizer, blijft de ronde doen bij elitaire functies zoals bijeenkomsten van het World Economic Forum (WEF) om de "verdiensten" van het geïnjecteerd worden aan te prijzen.

Bourla maakt ook routinematige optredens op nepnieuws netwerken zoals CNN om aan te dringen op meer jab-mandaten en om de 'niet-gevaccineerde' te belasteren die volgens hem criminelen zijn - zelfs als mensen met een prik overal dood blijven vallen.

"De voorgaande propagandacampagnes houden vaxx-fanatici (‘zealots’) bij de zaak betrokken, ondanks dat velen van hen nu lijden aan verschillende nadelige effecten van de injecties", meld de Covid Blog.

'Dat zijn de ongelukkigen. Het wordt glashelder dat alle vaxxed mensen op elk moment plotseling dood zullen vallen door een hartaanval of hartstilstand, of op elk moment in hun slaap zullen sterven. En het gebeurt nu over de hele wereld."

Bekijk het laatste nieuws over COVID vaccinatie gewonden en sterfgevallen op  VaccineDeaths.com.

Bronnen zijn onder meer:

TheCovidBlog.com

NaturalNews.com 1

NaturalNews.com 2

Bron: https://www.naturalnews.com/2022-06-15-media-insists-covid-shots-safe-and-effective.html

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...