vrijdag 29 juli 2022

Deze boer uit Twente is wakker: ‘Stukje bij beetje komen al die complottheorieën uit’

Photo of Robin de Boer Robin de Boer29 juli 2022 06:00

 Ik gun iedereen een mooi plekje om te wonen. Ik gun iedereen een huis. Alleen, als we een probleem willen oplossen in Nederland moeten we met eigenlijke argumenten komen, zei boer Bert uit Twente in gesprek met cvandaag.

En als deze overheid vindt dat we van Nederland één dorp of stad moeten maken, volgebouwd met huizen, dan moeten ze dat vertellen, aldus Bert. “Dan moeten ze niet zeggen dat er een stikstofprobleem is en dat gebruiken om maar de grond van de boeren in handen te krijgen en daar woningen op te bouwen.”


https://youtu.be/hm7Hv5GK7vg 
Honderd procent

“Dat is er op het moment aan de hand,” benadrukte de boer.

Op de vraag of er sprake is van een verborgen agenda antwoordde hij: “Honderd procent. Ik heb er nooit in willen geloven – ook die complottheorieën die je soms hoort – maar steeds weer, stukje bij beetje komen al die complottheorieën uit.”

Niet te geloven

“En dan liggen er dus plannen dat er bij Stroe bijvoorbeeld 25.000 huizen zullen worden gebouwd. Die plannen liggen er. Als je ernaar vraagt, dan wordt er gezegd: o nee, dat is een vergissing. Die plannen liggen er, het is bewezen. Dan komt het uit, wat ik altijd als een complottheorie zag en waar ik eigenlijk niet in wilde geloven,” zei Bert.

“Dus de overheid heeft gewoon een dubbele agenda. Het is niet te geloven.”



Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...