zaterdag 9 juli 2022

OPGELET MET BOOSTERS

 

De EMA waarschuwt voor frequente boosters tegen Covid-19: het kan de immuunrespons nadelig beïnvloeden.

 2 

De EMA Geneesmiddelen Agentschap van de Europese Unie) waarschuwt dat frequente boosters tegen Covid-19 de immuunrespons nadelig kunnen beïnvloeden.

 

    Foto door FRANK MERIÑO via Pexels

Opgelet met Boosters

Boosterdoses om de vier maanden zouden uiteindelijk de immuunrespons kunnen verzwakken en mensen kunnen vermoeien, denkt het Europees Geneesmiddelenbureau. In plaats daarvan zouden landen meer tijd moeten laten tussen twee boosters en deze koppelen aan het begin van het koude seizoen op elk halfrond, volgens de blauwdruk van de griepvaccinatiestrategieën, vindt het agentschap.

Het advies komt er op een moment dat EU-lidstaten de mogelijkheid overwegen om mensen een tweede vaccinatie aan te bieden om verdere bescherming te bieden tegen de toenemende omicron-infecties”

Bron

https://www.msn.com/nl-nl/gezondheid/medisch/autoriteit-geneesmiddelen-kalm-aan-met-boosters/ar-AASIZrg?ocid=sl

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Alle rechten voorbehouden. U heeft toestemming om vrijelijk uit de artikelen te citeren, op voorwaarde dat de bron (www.freewestmedia.com) wordt gegeven. Foto's mogen niet worden gebruikt zonder onze toestemming.

FWMSTAFF

 

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...