maandag 1 augustus 2022

‘Rutte is het schoothondje van Klaus Schwab, nog erger dan Trudeau’

 

De Nederlandse boeren zijn waarschijnlijk de beste en meest efficiënte boeren ter wereld. Vrijwel geen enkele Nederlander lijkt zich dat te realiseren, wat buitengewoon is, zei de Amerikaanse schrijver en fotograaf Michael Yon in gesprek met de Canadese psycholoog Jordan Peterson.

Ze beseffen niet hoe belangrijk hun boeren zijn voor de wereld, als de op één na grootste exporteur van voedselproducten ter wereld, zei Yon.

(Video verwijderd? Klik hier...)


Niet eenvoudig

Hij noemde premier Mark Rutte het schoothondje van Klaus Schwab, nog erger dan Trudeau. “Het is niet eenvoudig om dat voor elkaar te krijgen.”

Yon wees erop dat de bureaucraten in Brussel per decreet regeren. “Het heeft niets te maken met stikstof, het heeft niets te maken met ammoniak” zei hij, verwijzende naar de onteigeningsplannen van de Nederlandse regering.

Koelakken

“Het heeft met een aantal dingen te maken, waaronder het afpakken van de grond, zoals onder Stalin in Oekraïne gebeurde. Daar werden zelfstandige boeren tot ‘koelakken’ gestigmatiseerd, aangevallen en gedood.

En nu is ook in Nederland een informatiecampagne gelanceerd om boeren in een kwaad daglicht te stellen, aldus Yon. “Dit zijn de nieuwe koelakken.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...