donderdag 22 september 2022

Covid jab spike-eiwitten veroorzaken auto-immuunziekte, zo blijkt uit studies

 Woensdag 21 september 2022 door: Ethan Huff

Tags : auto-immuunziektenslechte gezondheidbadmedicineBig Pharmabiologisch wapenchemisch geweldsamenzweringcorruptieCOVIDGevaarlijke geneeskundeziekte veroorzaaktkraangriepimmuunsysteemfarmaceutische fraudePlandemischwetenschappelijk bedrogpiekeiwitvaccinvaccinschadevaccin letsel

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

5.780WEERGAVEN


(Natural News) Een 66-jarige vrouw die ervoor koos om geïnjecteerd te worden met meerdere injectieflacons met Pfizer’s mRNA (messenger RNA) ‘vaccin’ voor Covid-19, is naar verluidt vanaf haar middel verlamd als gevolg van die beslissing – en ze is nauwelijks de enige.

Debbie Botzum-Pearman leerde op de harde manier dat Chinese Virus-vaccins rechtstreeks verband houden met auto-immuunziekten zoals multiple sclerose (MS), waaraan ze nu lijdt omdat ze de leugen geloofde dat het krijgen van een prik haar zou beschermen tegen Covid-19.

Het duurde negen maanden alvorens de voorwaarde zich ontwikkelde voor Botzum-Pearman om zonder hulp minstens 10 seconden op te kunnen staan. Voordat ze de vaccins kreeg, was ze gezond en normaal. (Gerelateerd: Covid-injectie-spike-eiwitten vergemakkelijken de toegang van dodelijke vergiften in de cellen.)

"Ik dronk water ... kon niet plassen, kon gewoon niet plassen", herinnert Botzum-Pearman zich wat er gebeurde op 14 januari van dit jaar toen ze moeite had met plassen terwijl ze schilderwerk deed bij het huis van haar vriendin.

In de maanden daarvoor ontving Botzum-Pearman de dubbele dosis injecties van Pfizer, waarvan ze zich nu herinnert dat ze ‘MS-hug’l ontwikkelde, of een gevoel als het strakker maken van haar beha om haar borst.

Dit ging gepaard met een verlies van gevoel in haar onderlichaam, wat culmineerde in Botzum-Pearman met haar been die het laat begeven, wat resulteerde in haar ongecontroleerd plassen.

"Ik had waarschijnlijk 15 MRI's en een ruggenprik [in het ziekenhuis] ... ze kwamen [een paar dagen later] terug met neuromyelitis [optica]", zegt ze over wat er gebeurde nadat ze met spoed naar het ziekenhuis moest worden gebracht na het plassen incident.

"[Neuromyelitis] at, ik weet het niet, vier of vijf centimeter weg [van mijn ruggenmerg op de MRI], die zichzelf nu herstelt."

Is het echt de moeite waard om verlamming te riskeren om wat Covid gesniffel?

Neuromyelitis optica, ook bekend als NMO, is - of was - een zeldzame aandoening die jaarlijks een of twee per 100.000 mensen treft. Het is een auto-immuunziekte waarbij de zenuwen in het centrale zenuwstelsel, ook in de ogen, zichzelf vernietigen.

Indien onbehandeld, kan NMO verlamming veroorzaken, wat Botzum-Pearman heeft ervaren. Het kan ook aanhoudende zwakte en zelfs blindheid veroorzaken.

Er is ons verteld dat NMO vaak wordt voorafgegaan door een virale of bacteriële infectie zoals Epstein-Barr (EBV) of bacteriële meningitis. Het treft meestal kinderen, maar ook vrouwen van in de dertig en veertig. Oudere vrouwen zoals Botzum-Pearman zitten niet in de typische demografie.

Botzum-Pearman moest uiteindelijk haar bloed via plasmaferese laten zuiveren in een poging de auto-antilichamen te verwijderen die de Pfizer-prikken in haar veroorzaakten, wat resulteerde in een auto-immuunaanval op haar eigen zenuwen.

Het blijkt dat covid-prikken niet alleen zijn gekoppeld aan NMO, maar ook aan het Guillain-Barre-syndroom (GBS), reumatoïde artritis, gordelroos, lupus, diabetes, Hashimoto thyroiditis en een verscheidenheid aan andere auto-immuunziekten.

"In het geval van COVID-19 en zijn vaccins hebben veel onderzoeken sinds het begin van de pandemie aangetoond dat het piekeiwit overeenkomsten vertoont met menselijke eiwitten, zowel in zijn structuur als in zijn chemische basissequentie", meldt The Epoch Times.

“Dit betekent dat het piekeiwit het risico op het ontwikkelen van auto-immuniteit kan verhogen en impliceert dat de mRNA- en DNA-vaccins, waardoor het lichaam grote hoeveelheden piekeiwit maakt, hetzelfde zouden doen."

Dr. Aristo Vojdani, hoofd van Immunosciences Lab en pionier op het gebied van klinische immunologie, zegt dat als SARS-CoV-2-spike-eiwitten dit allemaal kunnen veroorzaken, er geen reden is om aan te nemen dat door vaccinatie veroorzaakte spike-eiwitten anders zijn.

'Het lijkt erop dat de wetenschappers en veel mensen op de een of andere manier hiervan afstand proberen te houden', zegt hij over hoeveel mensen in het veld bang zijn om de vaccinaties zelf aan dergelijke ziekten te koppelen.

Naarmate het letsel- en dodental van Covid-19 griep-vaccinaties blijft stijgen, houden we je op de hoogte ChemicalViolence.com.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

TheEpochTimes.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-09-21-covid-jab-spike-proteins-trigger-autoimmune-disease.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...