donderdag 22 september 2022

Kijk: FVD-leider Baudet legt in 1 minuut aan 1 miljoen kijkers de Great Reset uit


Het gevolg van het omvallen van het mkb, de hele middenstand in de westerse wereld, is dat al die bedrijven voor een prikkie gaan worden opgekocht door de hele grote corporaties. Dat is heel erg, zei FVD-voorman Thierry Baudet in het tv-programma Ongehoord Nieuws.

Dat gebeurde bij de lockdown ook twee jaar lang, vervolgde hij. “Ik geloof zelf niet dat dit alleen maar toeval is. Mensen die Nederland besturen, zijn heel dom, maar daarboven zit nog een laag van globalisten en die zijn heel erg slim. En die hebben ongeveer alle welvaart in handen,” aldus Baudet.

Van bovenaf gecoördineerd

“Die zijn nu de hele economie aan het kapotmaken met hun lakeien, Rutte en Kaag, en die doen gewoon wat ze willen,” zei Baudet. “In alle landen gebeurt hetzelfde; Frankrijk, Duitsland, Engeland. Dat komt omdat het van bovenaf gecoördineerd wordt, net als met corona,” benadrukte de FVD-voorman.

“Al een paar jaar lang wordt die hele middenstand kapotgemaakt: eerst door twee jaar lang lockdown, nu door de onbetaalbare energierekeningen. Ze kopen het op, dan worden wij allemaal loonslaaf, we hebben geen eigendom meer, dan gaat de economie weer groeien en gaan zij de duimschroeven aandraaien.”

Daar gaan we naartoe

“Dat noemen we de Great Reset,” legde Baudet uit. “Dat is de grote Agenda 2030. Daar gaan we naartoe.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...