dinsdag 13 september 2022

Top 8 methodes waarmee de AMA, FDA en CDC (i/d VS) de NATURLIJKE GENEESWIJZEN begraven

 Maandag 12 september 2022 door: S.D. Wells

Tags : alternatieve geneeskundeAMAgrote regeringCDCGecensureerde wetenschapFDAgezondheidsvrijheidMedische tiranniemorris fishbeinnatuurlijke genezingennatuurlijke gezondheidnatuurlijke remediesremediesVaccingevarenvaccin doodvaccin letselvaccins

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

10KWEERGAVEN


(Natural news) Moderne geneeskunde is meestal "vuile geneeskunde" omdat de ernstige gezondheidsrisico's veel groter zijn dan de voordelen die het gebruik ervan oplevert. De allopathische wereld van geneesmiddelen en vaccins is gevuld met nachtmerrieachtige 'bijwerkingen' en 'bijwerkingen' die het gevolg zijn van allergische reacties, overdoses (zelfs wanneer ze worden ingenomen zoals voorgeschreven), permanent letsel en de dood, in tegenstelling tot natuurlijke remedies die zelden ernstige bijwerkingen veroorzaken. Dit is niets nieuws. In feite hebben de Amerikaanse regelgevende instanties al meer dan een eeuw voor zowat alles natuurlijke genezingen begraven, en de artsen en wetenschappers die ze promoten, mogen geen medicijnen beoefenen of er zelfs voor worden gedood.

AMA begraaft natuurlijke genezingen

Wist je dat de eerste “Voice of American Medicine” een kwakzalver was? Een luiaard genaamd Morris Fishbein liep na zijn afstuderen aan de medische school deze toppositie in en zette elke arts ertoe aan alleen voorgeschreven medicijnen voor ziekten en celaandoeningen (kanker) te schrijven. Alle natuurlijke gezondheidsklinieken en natuurlijke genezers werden gesloten.

Dit farma-regime duurde 40 jaar lang onder Fishbein, en vitamines en mineralen zouden onder het tapijt worden geveegd, als om nooit meer over te spreken als iets dat zou kunnen genezen of voorkomen. Het "keurmerk" van de farmaceutische industrie (AMA of FDA) is tegenwoordig net zo frauduleus als toen, toen Fishbein een fortuin vergaarde voor het bestempelen van experimentele, in het laboratorium verzonnen medicijnen als "veilig en effectief" en het publiceren van nepstudies in de medische tijdschriften .

FDA begraaft natuurlijke genezingen

The FDA really began as the “Pure Food and Drugs Act” of 1906, when the agency deregulated adulterated (processed) food calling it “interstate commerce.” Burying the power of vitamins that were discovered in the early 1900s was key to promoting prescription medicines, all while Americans slowly but surely  van vervalst voedsel (en tekort aan voedingsstoffen). Amerika heeft bijna kanker, diabetes en hartaandoeningen uitgevonden en de FDA hield toezicht op alles.

De FDA begon echt als de "Pure Food and Drugs Act" van 1906, toen het agentschap vervalst (verwerkt) voedsel dereguleerde en het "interstate commerce" noemde. Het begraven van de kracht van vitamines die in het begin van de twintigste eeuw werden ontdekt, was van cruciaal belang om geneesmiddelen op recept te promoten, terwijl de Amerikanen langzaam maar zeker zieker werden en jonger stierven van vervalst voedsel. Amerika heeft bijna kanker, diabetes en hartaandoeningen uitgevonden en de FDA hield toezicht op alles.

Na de Tweede Wereldoorlog werd de corrupte medicatie-industrie geregeerd door voormalige nazi-wetenschappers die slechts 4 tot 7 jaar zaten voor massamoord en genocide in Duitsland onder Hitler. De nazi's zijn nooit echt "verslagen", alleen ontbonden om de belangrijkste ontwerpers van Big Pharma in Amerika te worden, wat de meeste mensen tegenwoordig kennen als Bayer (Monsanto) en Pfizer.

Een wetenschapper, Dr. Stanislaw Burzynski genaamd, ontdekte letterlijk een niet-giftige gene-targeting remedie voor zelfs de meest dodelijke soorten kanker, zoals hersenstamkanker, en genas kinderen, zoals hun ouders in de rechtbank getuigden, in een poging Burzynski te redden van de FDA vervolging. De FDA maakte het in feite illegaal om kanker te genezen met behulp van natuurlijke medicijnen.

CDC begraaft natuurlijke genezingen

De CDC dringt met opzet allerlei soorten giftige vaccins aan Amerikanen op, wetende dat de gezondheidsrisico's en nadelen de eventuele voordelen VELE MALEN OVERSCHRIJDEN. Er zit kwik in meerdere doses griepprikken.  Er is een dodelijk varkensvirus genaamd circovirus (uit China en Rusland) gevonden in rotavirusvaccins voor kinderen (zie Rotateq), en nu zijn er injecties die menselijke cellen vertellen om miljarden bloedverstoppende virus-nabootsende spike-eiwitten te creëren. Dit maakt allemaal deel uit van het winstgevende bedrijfsmodel van de CDC om Amerikanen te allen tijde ziek te houden.

Dit is de reden waarom niemand iets zou moeten vertrouwen dat van de Amerikaanse regelgevende instanties komt, omdat ze allemaal gebaseerd zijn op fraude, gebouwd zijn op fraude en ontworpen zijn om fraude die de gezondheid ondermijnt in stand te houden.

8 manieren waarop de AMA, FDA en CDC natuurlijke genezingen begraven

#1. Censureer ze volledig van het publiek door mediazoekopdrachten (Google) en geposte gegevens te controleren.

#2. Manipuleer ze in een laboratorium om ze zwak te maken, patenteer dan de zwakke versie, voorkom dat iemand iets anders verkoopt en zeg dan dat ze nauwelijks (en zelden) werken.

#3. Het in diskrediet brengen (door karaktermoord) van eerlijke artsen, voedingsdeskundigen en wetenschappers die ze effectief gebruiken.

#4. Het blokkeren en op de zwarte lijst zetten van bloggers, podcasters en YouTube-beïnvloeders die “blow the whistle” over slechte medicijnen en/of het woord verspreiden over natuurlijke remedies die werken.

#5. Het hebben van valse "factcheckers" brengt de behandelingen in diskrediet en noemt ze misinformatie of desinformatie.

#6. Overal verkeerde informatie plaatsen over natuurlijke remedies, waaronder neponderzoeken en gemanipuleerde gegevens, en deze zoekopdrachten hoog in Google laten scoren.

#7. Regelgevers van de overheid verspreiden zelf leugens die zijn geschreven en herhaald door nieuwslezers en ziekenhuisbeheerders zodat alle artsen en verpleegkundigen deze kunnen uitspugen aan patiënten (en patiënten aan elkaar).

#8. Door letterlijk moord op artsen en wetenschappers te plegen die giftige medicijnen of vuile vaccins onthullen, of die natuurlijke remedies ontdekken die werken voor moderne ziekten en aandoeningen, waaronder Covid,

Daarom kun je niets vertrouwen dat uit de mond van vertegenwoordigers en zogenaamde "experts" wordt gespuwd die werken voor de ziekteverwekkers van de VS. Blijf op de hoogte en blijf ijzig kalm.

Stem uw internet af op Censored.news voor enorme hoeveelheden waarheidsnieuws dat wordt gecensureerd door de rest van de media terwijl je dit leest.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

NaturalNews.com

TheGatewayPundit.com

Censored.news

https://www.naturalnews.com/2022-09-12-top-8-ways-ama-fda-cdc-bury-natural-cures.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...