donderdag 20 oktober 2022

‘Hulde: na een lange strijd krijgen de corona-wappies iedere dag een stukje meer gelijk’


Vaccinmaker Pfizer gaf in het Europees Parlement toe dat het coronavaccin nooit getest is op het stoppen van de overdracht van corona. Dat gebeurde nadat dissidente geluiden bijna twee jaar lang zijn gesmoord.

PvdA-fractievoorzitter Attje Kuiken eiste in januari nog de intrekking van de werkvergunning van artsen die het staatsnarratief niet volgden. Minister Hugo de Jonge dreigde dat hij wel wist waar de weigeraars woonden.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Als melaatsen behandeld

Ongehoord Nederland-voorzitter Arnold Karskens herinnert ons er in zijn nieuwe column aan dat burgemeesters Femke Halsema van Amsterdam en Jan van Zanen van Den Haag politie, waterkanonnen en honden loslieten op vreedzame demonstranten.

“De rekening van de schade die de politiek, de farmaceutische industrie en hun gedweeë volgers van de mainstream media hebben aangericht door systematisch weg te kijken bij de negatieve effecten van de corona-aanpak, moet nog worden opgemaakt,” zegt Karskens. “Maar de contra-expertises stapelen zich op.”

“Zij die zich niet tegen corona lieten vaccineren, werden in talkshows belachelijk gemaakt,” merkt Karskens op. “Door vrienden en familie als melaatsen behandeld.”

Hulde aan de weggehoonde wappies

“Maar die QR-code voor café- of restaurantbezoek kwam wel degelijk neer op zinloze uitsluiting. Het mondkapje bleek inderdaad een nutteloze schaamlap,” benadrukt Karskens. “De sluiting van het onderwijs was een sociale misdaad. Rechters en overheid hadden het vaak mis.”

Ere wie ere toekomt. Dus hulde aan de weggehoonde wappies – man, vrouw en kind, zwaaiend met spandoeken, natgespoten, geslagen, uitgescholden, gebeten en gearresteerd. Na een lange strijd krijgen zij iedere dag een stukje meer gelijk, aldus Karskens.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...